Maydonozzz... evet her seye maydonozzz

Bırakın istedikleri gibi takilsinlar al eline kitap oku bir süre sonra birşeylerin ters gittiğini anlayacaklar bence

Gorusmeyin ne diye gorusuyorsunuz size saygı duymayan, muhabbete katmayan insanlarla. Mecbur kalıp görüşürseniz de alın elinize telefonu gülümseyerek internete girin, oyun oynayın ya da yukardaki arkadaşın dediği gibi kitap okuyun. Çatlasinlar

Ben görusmuyorum yani görüsmek icin ortam yaratmiyorum.
Onlar geliyor

Git başka şeylerle oyalan.
Mutfak toparla, başka odada kitap oku, yanlarında otururken eline telefon al takıl.
Muhabbete karışmak istediğin an o tepkileri aklına getir ve içinden şarkı mırıldan..

Git başka şeylerle oyalan.
Mutfak toparla, başka odada kitap oku, yanlarında otururken eline telefon al takıl.
Muhabbete karışmak istediğin an o tepkileri aklına getir ve içinden şarkı mırıldan..

Doğru soyluyorsunuz ben bu kadar iradesiz değilim.degilim.
Nee çok buyuttum ya dimi.
Tsk ederim .
Bundan sonra dikkat edicem.
Yani inş

yani genelde lutfen sakin yanlis anlama ama import gelinler avrupa'daki genc nesile ayak uyduramayinca o genc nesil (elti olur gorumcelerin olur) biraz mesafeli olabiliyorlar.
kendine cevre edinmeye bak, aralarinda daha rahat edebilecegin arkadaslar bulmaya calis?

Maydonoz kürüne başla :)

Ben olsaydım umursamaz,telimle ilgilenir,bazen sadece eşimi gönderir kendim başka şeylerle ilgilenirdim..sanırım konuşmaya ihtiyacınız var fakat onlar aynı fikirde değil o yüzden yorulun enerjiniz dahası konuşacak haliniz kalmasın onları göreceğiniz gün

Doğru soyluyorsunuz ben bu kadar iradesiz değilim.degilim.
Nee çok buyuttum ya dimi.
Tsk ederim .
Bundan sonra dikkat edicem.
Yani inş

Ya iradesizlik değil aslında.
Bazen ben de düşüyorum bu hataya. Çok insanca bir durum. Ben de buradayım, benim de bildiklerim var demeye çalışıyorsun ama malesef umursanmıyorsun.
O hıı tepkisini alıp yüz dönülüp başka bir konu açılınca ve bahsettiğin şey havada kalınca çok kötü hissediyorsun. Onu yapana aynı şeyi yapmak istiyorsun.
Sonra içe kapanıp bir köşede oturmak en iyisi diyorsun.
Bu sefer mesafeli olduğun için laf sokuluyor. Arada kalıyorsun. Ne yapacağını şaşırıyorsun..
Of ben de çok karışığım neyse..

İmport nedir bilmiyorum ama.
Bizde de durum orneklendirdiginiz gib8.
Diş görunusum.
Dusuncelerim.
Fikirlerim.
Onlar ile hec uyusmuyor.
Ben batidan geldim.
Onlarin dogun7n bir koyunde digup buyumus ve eslerinin laflarindan cikamazlar.
Yermek icin soylemiyorum yanlış anlamayin .
Anlasilmak icin.
Ama ben sirf beni iclerine alsinlar diye kendimden bile taviz verfim.
Onlar gibi giyindim. Yani calistim vb ama yaranamadim.
Ustune kv nin oyunlari iftiralarida eklenince

Benim koca da dırdırcının tekidir konuşur konuşur konuşur .... ailesinin yanında tamamiyle farklı bir kişiliğe bürünür güler eğlenir gayet rahattır ama herzamanki gibi vara yoka herseye konuşur hiç susmaz o niye öğle bu niye böyle haaa birde aile yanında erkeklik damarı ağır basar yeri gelir bağırır beni azarlar hiç seviyemi bozmam aldırış etmem ama sürekli ailenin yanında erkeklik damarın tuttu evde böyle degılsın diye yeri gelir bende soylenırım ama genel olarak konuşmam hiçbirşeye karışmam sizde susun karışmayın bir lafa umursamayın ben öğle yapıyorum çok rahatım

Neden cool olmak için cabalıyorsun ki? Rahat ol, icinden nasıl geliyorsa öyle davran. Kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin, hesaplı kitaplı yapilan davranışlar insanın bir vakit sonra aleyhine döner çünkü.

İçimden geldiği gibi davraninca sonrasinda pisman oluyorum.
Zaten sıkntim o kendim gibi olunca kendimi yamiyormusum gibi geliyo

İlçede çalısan yok mu .Kurs yoksa kitap oku .

Kitap okuyorum zaten canim.
Ama cok kucuk bir ilce ve herkes birbirini taniyor.gidipde birinin yaninda calismayi ayiplar lar.
Kendi yerimizin olmasi lazim.
Pehh ne sacma seyler yani kadin burda ikinci planda.
Hataa 5.15.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…