- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Içinde tutamayıp herşeye müdahil olursan seni onlara yamanmaya çalışan bir ezik olarak görürler.Teşekür ederim.
Yeni gün yeni bilgi.
Maydanoz
Olamiyorum iste tutamiyorum içimde
Her lafa maydanoz olma
Her lafa maydanoz olma
Gorusmeyin ne diye gorusuyorsunuz size saygı duymayan, muhabbete katmayan insanlarla. Mecbur kalıp görüşürseniz de alın elinize telefonu gülümseyerek internete girin, oyun oynayın ya da yukardaki arkadaşın dediği gibi kitap okuyun. Çatlasinlar
Git başka şeylerle oyalan.
Mutfak toparla, başka odada kitap oku, yanlarında otururken eline telefon al takıl.
Muhabbete karışmak istediğin an o tepkileri aklına getir ve içinden şarkı mırıldan..
Doğru soyluyorsunuz ben bu kadar iradesiz değilim.degilim.
Nee çok buyuttum ya dimi.
Tsk ederim .
Bundan sonra dikkat edicem.
Yani inş
yani genelde lutfen sakin yanlis anlama ama import gelinler avrupa'daki genc nesile ayak uyduramayinca o genc nesil (elti olur gorumcelerin olur) biraz mesafeli olabiliyorlar.
kendine cevre edinmeye bak, aralarinda daha rahat edebilecegin arkadaslar bulmaya calis?
İse gir .Kursa git .
Neden cool olmak için cabalıyorsun ki? Rahat ol, icinden nasıl geliyorsa öyle davran. Kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin, hesaplı kitaplı yapilan davranışlar insanın bir vakit sonra aleyhine döner çünkü.
İlçede çalısan yok mu .Kurs yoksa kitap oku .Koy gorunumlu ilcede ...Ne işiiiiii pehhhh
İlçede çalısan yok mu .Kurs yoksa kitap oku .
Offf off bende onlarla muhattap olmaya can atmiyorum ama.
Kimse yok ki burda ilce sözde ama koy gorunumlü.
Muhabberimiz olsun bir araya geldigimizde hos vakit gecirelim ostiyorum ama biz sadece geriliyoruz.
Ve inanin benim belli bir kabahatimde yok.
Kv nin attigi iftiralar yalanlar.
Yani birebir kimseyle bi sikinti yasamadim ama herkesle düsman vari iliskilerim kv saolsun[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?