Mayıs 2009 bebeklerinden hangisi önce emekleyecek bakalım:))

firuze-1524

Bal kız & Bal oğlan
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
7.686
12
358
Bursa
Merhaba arkadaşlar,
bugün kızıma bakarken aklıma geldi bu topiği açmak:lepi:
ters dönüyo çırpınıyor fakat hep yerinde sayıyorkaydirigubbakcemile3
ilk emekleyen bebeğin kim olacağını çok merak ediyorum doğrusualkisalkisalkisalkisalkisalkis
sırasıyla yine liste yaparız
pınar bacım bana liste yapmayı gösterir olmazsa elle yazarım buraya
hadiiii mayıs kuzuları hareketienin bakalım
daha dün gibi hamile kaldığımız
sonra kucağımıza aldığımız kuzularımızı
gülse dönse derken sıra emeklemeye geldi
sonra yürüyecek konuşacak
ne güzel mutluluk bunlar:dance::dance::dance:
Allah nazarlardan saklasın hepsini
Allah olmayanlara da bu duyguları yaşamak nasip etsin inş.:Saruboceq::Saruboceq:

valla beyazım kuşum benimkiler şimdiden yuvarlana tuvarlana odayı turluyolar yerde tırtıl gibide sürünüp gidiyolar ....ama dizlerinin ve kollarının üzerinde gitmeyi henüz bilmiyolar bişeyden tutunupp kafayı ve omzunu kaldırıyolar kalkamaya çalışma denemeleri

Birsencim benim zeynep de öyle ayaklarını sürterek falan gidiyo bi yerlere
bıraktığım yerde olmuyo çoğu zaman
ama emeklemeyi beceremiyo daha

benim kızım pek bir nazlı dönüyor falan ama ayağının üstüne basmıyor inatmıdır nedir anlamadım kii

benim kızım pek bir nazlı dönüyor falan ama ayağının üstüne basmıyor inatmıdır nedir anlamadım kii

yavaş yavaş basar cnm
bizimkide basmıyordu hiç
aslında erken diye ben bastırmıyordum
kaynatam geldi oyun oynarken basmaya başladı yavaş yavaş
sonra süresi arttı bu ayakata durmaların
şimdi baya uzun süre durabiliyor cnm
kendini bişey yapmış sanıyor ayakta durunca gülücükler atıyor hareket etmeye çalışıyor
dönüp tv izlemeye bile çalışıyor
alem bunlar ya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz emekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ama geri geriiii delikafaduldendelikafadulden

benım oğlusta yatmaktan sıkılmış olcakkı artık ayakta durmak oturmak ıstıyoooo. boyuna postuna bakmadan....ayaklarının ustune oyle bı basısı varkı o mınnacık bacakları hıcmı yorulmuyo bılmıyorum dogrusukaydirigubbakcemile3
emeklemeye gelınce beyazcım koyduum yerde hıc bulamıyorum 360 derece donuyo hınzır oldugu yerdesurune surune ılelıyebılıyo kollarının ustune durup kafasını kaldırıyo ama daha aykalrını kırıpta emeklemeyı bılmıyo oyle cok debelenıyokı yattı yerde hıc sabıt durmuyoo ıcınde kurt var herhal dıyorummkaydirigubbakcemile3
benımkı bu gıdışle emeklemeden yurucek gıbıme gelıyo ayakta durunca srewınıyoo gulucuk atıyo adım atar gıbı bışıler yapmaya calışıyo ben korkumdan cok tutamıyorum onu ole bıyerıne bişi olcak dıee ozamanda sınır oluyoookaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aferım GAZELEEEEE zoru basarmışş teyzesının kuzusu..normal bebişler gıbı deılım ben dıo annesiii..bende bebekken gerı gerı emeklemişim bendensın GAZELIMMMkaydirigubbakcemile3

oy maşallah gazel hanıma
düz herkes ilerler önemli olan geri geriyi başarmakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen cnm benim kide öyle
emeklemeden yürüyecek bu çocuk diyorum herkes bana gülüyo
hiç sevmiyor benimki yüzüstü yatmayı
çığlığı basıyo döndükçekaydirigubbakcemile3

aferım GAZELEEEEE zoru basarmışş teyzesının kuzusu..normal bebişler gıbı deılım ben dıo annesiii..bende bebekken gerı gerı emeklemişim bendensın GAZELIMMMkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet biz herşey gibi emeklemeninde tersine merak sardıkkk teyzoşlar kaydirigubbakcemile3

benim kuzu daha dönmüyor bile,ne emeklemesi:1shok:
ellerinden tutunca 4-5 adım atıp ilerliyor. ama yattığı yerden anca sağına soluna dönebiliyor o kadar:lepi:

kızlar benim beişimden yuvarlanıp duruyor bir yere tutunca başını omuzlarını kaldıryor.geri geri gidiyor ama henüz diz ve ellerinden tutunup emekleyemiyor.gerçi daha erken .ama ayaklarının üzerine basıp 4-5 adım atıyor..

Kız beyaz güzel konu ben diyorumki hepsi sürünürken bebişlerin dırıminkiler koşar hepimizden önce
sağol cnmopuyorumnanaktan
bencedekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adım atmıyor benimki daha
bekliyoruz sabırsızlıklazemuszemus

Kızlar kağan uyakında emekler diye bekliyruzz :))) yüz üstü dururken L gibi düşünün Lnin bir kolu iken döne döne kaydıra kaydıra Lnin diğer kolu oluy ve Lnin dirseğindende yaklaşık 2 cm kadar Lnin diğer koluna dğru ayrılıyo( o tarafta tuvalet masasının parlak deri döşemeleri var onlara bayıldığına oraya gitmek istiyo heralde :)))), e tabi bunu yarım saat gibi bi zamanda yapıyo ama hızlanır diyo annem, ben artık yatağımızın üstünde bırakamıyrum, bide ayaklarını çekemiyo ama sadece geriye doğru havaya kaldırıp deli gibi hareket ettiriyoo sadece dirseklerinin yönünü değiştrerek tepiştiriyoo :))) çk tatlı ya maşkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ilk emekleyen biziz sanırım ömerim ellerin ve dizinin üzerinde gitti sonra düştü dizleri ile ittire ittire başladıı.....tutunduğu yerdende desteği tam alırsa oturuyorr

benim kuzu daha dönmüyor bile,ne emeklemesi:1shok:
ellerinden tutunca 4-5 adım atıp ilerliyor. ama yattığı yerden anca sağına soluna dönebiliyor o kadar:lepi:

ay canım al bendende okadar bizde sadece sağ sola dönüyoruz,tam dönemiyoruz ama ayağa kaldırınca öle sağlam basıyorki bir iki adım atıyor belki bizimkiler emeklemeden yürürler:dance:

kızlar beımkı bıraz tembel daha tuzustu yatarken sırtusutu donmuyor ama cok harakatlı sırtustu kıvrıla kıvrıla gıtmye calısıyor
bıde dra sordum ayaklarının ustune bastırmayın once donecek sonra emekleyecek sonra ayaga kalkcakmıs yukardan asagı kaslar gelısıyomus once boynunu tutuyor sonra belını dedı
memlekette annemler bastırmaya calısıyolardıda o yuzden sormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…