- Konu Sahibi firuze-1524
-
benim kızım pek bir nazlı dönüyor falan ama ayağının üstüne basmıyor inatmıdır nedir anlamadım kii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz emekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ama geri geriiii delikafaduldendelikafadulden
oy maşallah gazel hanımakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz emekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ama geri geriiii delikafaduldendelikafadulden
benım oğlusta yatmaktan sıkılmış olcakkı artık ayakta durmak oturmak ıstıyoooo. boyuna postuna bakmadan....ayaklarının ustune oyle bı basısı varkı o mınnacık bacakları hıcmı yorulmuyo bılmıyorum dogrusukaydirigubbakcemile3
emeklemeye gelınce beyazcım koyduum yerde hıc bulamıyorum 360 derece donuyo hınzır oldugu yerde surune surune ılelıyebılıyo kollarının ustune durup kafasını kaldırıyo ama daha aykalrını kırıpta emeklemeyı bılmıyo oyle cok debelenıyokı yattı yerde hıc sabıt durmuyoo ıcınde kurt var herhal dıyorummkaydirigubbakcemile3
benımkı bu gıdışle emeklemeden yurucek gıbıme gelıyo ayakta durunca srewınıyoo gulucuk atıyo adım atar gıbı bışıler yapmaya calışıyo ben korkumdan cok tutamıyorum onu ole bıyerıne bişi olcak dıee ozamanda sınır oluyoookaydirigubbakcemile3
aferım GAZELEEEEE zoru basarmışş teyzesının kuzusu..normal bebişler gıbı deılım ben dıo annesiii..bende bebekken gerı gerı emeklemişim bendensın GAZELIMMMkaydirigubbakcemile3
oy maşallah gazel hanıma
düz herkes ilerler önemli olan geri geriyi başarmakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen cnm benim kide öyle
emeklemeden yürüyecek bu çocuk diyorum herkes bana gülüyo
hiç sevmiyor benimki yüzüstü yatmayı
çığlığı basıyo döndükçekaydirigubbakcemile3
sağol cnmopuyorumnanaktanKız beyaz güzel konu ben diyorumki hepsi sürünürken bebişlerin dırıminkiler koşar hepimizden önce
kızlar benim beişimden yuvarlanıp duruyor bir yere tutunca başını omuzlarını kaldıryor.geri geri gidiyor ama henüz diz ve ellerinden tutunup emekleyemiyor.gerçi daha erken .ama ayaklarının üzerine basıp 4-5 adım atıyor..
ilk emekleyen biziz sanırım ömerim ellerin ve dizinin üzerinde gitti sonra düştü dizleri ile ittire ittire başladıı.....tutunduğu yerdende desteği tam alırsa oturuyorr
ilk emekleyen biziz sanırım ömerim ellerin ve dizinin üzerinde gitti sonra düştü dizleri ile ittire ittire başladıı.....tutunduğu yerdende desteği tam alırsa oturuyorr
benim kuzu daha dönmüyor bile,ne emeklemesi:1shok:
ellerinden tutunca 4-5 adım atıp ilerliyor. ama yattığı yerden anca sağına soluna dönebiliyor o kadar:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?