Mayıs 2009 bebeklerinden hangisi önce emekleyecek bakalım:))

ooo hooo ooo bizimki bırak emeklemeyi dönmüyor bile sadece gecenlerde kendi ekseni etrafında dönmüş nasıl becerdiyse??
ama daha tık yok bide hiç basmıyo ya kafama takılıyor normali arada 5 san. falan ama çok nadir..

listeye başlayalım o zaman
1-Dırım kızı-Ali
2-Dırım kızı-Ömer

daha sonra düzgün bir liste yaparızopuyorumnanaktan

Benim kuzumda çok rahat dönebiliyor. Yüz üstü iken sürünerek istediği yere gidiyo artık. Geçen gün sırt üstü iken göğsüne kadar koltuğun altına girmiş. Sırt üstü sürüne sürüne geri çıktı. Yakında emekler sanırım alkisalkisalkis

merabalar kızlar
yürüteç kullanan varmı aranızda ben bir tane almayı düşünüyorum ama karar veremedim
yürümesine faydası yok falan diyorlar ama ev içinde oyalanması için faydalı olur die düşünüyorum
gerçi doktoruna sormadım daha ama offf karasız kaldım

biz de sürünüyoruz ama henüz tam emekleme yok odanın bi ucundan öbür ucuna rahat gidiyo sürne döne :) sırtüstü yüzüstü her türlü şekle giriyo popoyu dikiyo kalkacak sanıyorum koyacağım bi ara face video

Özlemcim benim kuzum yaklaşık 15 gündür falan emekliyor.Bir 4-5 gündürdü tam anlamıyla emekliyor yani dizlerinin üzerine doğrulup bacaklarının üzerinde ilerliyor yani sürünme değil.akannehirSanırım ilk emekleme bizim yağız oğlanınkaydirigubbakcemile3

sibelcim maşallah yağıza listeyi değiştirelim cnm o zaman

1-sibiko-Yağız
2-Dırım kızı-Ali
3-Dırım kızı-Ömer

SıBELCıM YAĞIZA MAŞALLAH CANIM YA DEMEK EMEKLıYOR...
BıZıMKıDE YÜZÜSTÜ DÖNÜYOR AYAKLARINI ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYOR BıRAZ DEBELENıYOR AMA DAHA KALKAMIYOR AZ KALDI PAŞAM EMEKLEYECEK ıNŞALLAH

benimki emeklemek için debeleniyo ama poposunu kaldırıp ayaklarınınla tekmelenirken ellerini öne atmak için çaba harcamıyo.. tembel benim oğlum tembellll

biz bu konuda fenayız yaa artık pirizlere gidiyolar

bi baktım kablolara dolanmışlar ve aliş neyi görse almak için gidiyor hiç kaçırmıyor

benim kızım kesin uyuşuk:))) anca dönsün o emekleme çalışması bile yapmıyor
çenesine vurdu kuzunun çenesine konuşuyor sürekli:))

Canım çok erken basmış doktorum diyorki kemik yapıları henuz gövdenin ağırlığını taşıyacak seviyede olmuyor bu aylarda, bacaklarında şekil bozukluğu olabilirmiş.

Bu arada bebekleri yerde sürünmesi için ne yapıyorsunuz biz sünger bir döşeğe koyuyoruz acaba yumuşakmı oluyor öyle hareketler ypmıyor çünkü, olduğu yerde kalıyor sadce.

Olduğu yerde kalıyor derken dönüyor, yüz üstü yatırınca başını falan kaldırıyor, sırt üstü yatınca bikaç gündür önce yan sonra yüzüstü döndü(kolu altta kalacak şekilde)..
acaba halının üzerine koyuncamı hareketlenir daha fazla. hani yer sert ya, siz nasıl bırakıyorsunuz yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…