Mayıs 2009 bebeklerinden hangisi önce emekleyecek bakalım:))

Vayyyy benim damadım hızlı çıktı demek. Aslanım benim be. Defnoşa gelmek için atak yapmıştır o kaydirigubbakcemile3

Alişimle Ömerime de maşallah :lepi:

Benim kuzuda dizlerini kıvırıyor ama ellerinin üzerine kalkmıyor aynı anda. Yakında emekler. Ama şimdi nereye isterse sürüne sürüne rahatlıkla gidiyor. Hatta dün koltuğun yanında ki daracık yerden geçip camın önüne kadar gitmiş. Bi baktım parke üzerinde debeleniyor cadı kaydirigubbakcemile3

aysuncum zemin sert olmalı ilk başta. benim oğlumda minderin üzerinde hareket edemiyordu hiç. ama halıya koyunca bikaç günde dönmeye başladı.

sibelcim maş. yagıza da bu yakışırdı zaten cnm...

SİBELCİM YAĞIZA MAŞALLAH CANIM YA DEMEK EMEKLİYOR...
BİZİMKİDE YÜZÜSTÜ DÖNÜYOR AYAKLARINI ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYOR BİRAZ DEBELENİYOR AMA DAHA KALKAMIYOR AZ KALDI PAŞAM EMEKLEYECEK İNŞALLAH

Çok saolun teyzeleri sormayın defnoşa gidecek ya yerinde duramıyor kaydirigubbakcemile3

biz bu konuda fenayız yaa artık pirizlere gidiyolar

bi baktım kablolara dolanmışlar ve aliş neyi görse almak için gidiyor hiç kaçırmıyor

Sorma kuzum ya bizde birkaç kez notebook şarjını çekiştiriken yakaladık.Prizlere kapaklı yeni prizler taktı babası.

bizde pirizlerin önünü kapattık birtek yere yakın onların odasında vardı piriz beşik yerini değiştirdik ....oldu bitti...ama işimiz daha zor boğuşuyolar terliyolar pöfffffffff

maşAllah kuzulara aldılar başlarını gidiyolar :))

biz hala geri geri gidiyozzz :))
birde yuvarlanma daha kolay geliyor istediği yere yuvarlanarak gitmeyi tercih ediyor cadım :))

Masallah kuzularıma.Ya benım daha bağırmak ve ağlamak dışında bır halt beceremıyorrrrrr

maşaallah veletlereeee :) paşalar önde gidiyor prenseslerden desenize :))) kizlarin popolari agir p benim kizçede bugun geri geri gitmeye basladi gazelden kiskandi D maksat gitmek diilmi canim ileri geri ne fark eder :roflol: :roflol: :roflol:

Tuba kız kağanda geri geri gidiyo, bugün yere bıraktım mutfağa gittim yemek işi için kontrole bi geldim sandalyenin bacağının oraya kadar gitmiş geri geri, yine koydum yanında bekledim kameraya çekicektim ama uzun zamanda gidiyo sanırım, çünkü bi kaç dk çektim belli bile olmadı bende vazgeçtim hızlansın eklicem video kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar benim bebeğim 10 gün sonra 5 aylık olacak. ( 25 haziran)şu anda yüzüstü durmak istiyor. ellerinin üstünde duruyor. popoyu kaldırıyor dizlerinde 1 sn duruyo düşüyor. çok debelendiği için yoruluyor. ben de onu çeviriyorum. bu sefer de ağlıyor. bütün gün ızgaradaki balık gibi çevirip duruyorum onu. henüz daha dönmüyor. şu anda çok mu erken, kızımı yüzüstü tutmamın sakıncası var mı acaba ?

benim oğlanda tık yok daha, topaç gibi bir sağa bir sola döneyim derken istediği yere gidiyo emeklemek için uğraşmıyo yüz üstü kaldığında basıyo yaygarayı

cnm hicbirr sakincasi yokk.masallah kizinaayorulsa yapmazdi ,erken emekleyecek galibaa..birak istedigi gibi dursun kiz..4 aydan sonra gayet normal...

valla benim velet 7 ayini doldurdu halenn tikk yokk cokmu tembel nedir..emeklemeyi birakin söylee daha yeni ayaklari ustune basiyoo,oturtmaya calistigimda küttt devriliyo karpuz gibi,yuz ustu dönuyo yuvarlaniyo ama sonra basiyor cigligi gel beni geri cevir dieee

esen kız burda da mı buluştuk :))
bi bakayım listeyi yenileyeyim dedim ama tık yok mayıs bebelerinde,emeklemeden yürüyecekler anlaşılan

yok anam valla benim kızın çenesine vurdu poposu ağır sağa sola dönüyor ama sürünmüyor bile
babasına bakarak baba diyor ben göğsümü açınca anne emme diye ağlıyor ve bol bol ses çıkarıyor ama sürünmüyor zillii

ayy kızlar benım tembel oglusum dunden berı bugun daha net olmak uzere emeklıyor ama karnını tam kaldırmadan surunur gıbı ılerıye dogru dızlerınınden ve dırseklerınden ıttıre ıttıre gıdıyor

bebeklerin 8-9 ayda oturmalarının gerektiğini söylüyor fizyoterapistler. çünkü erken oturtulmaya bağlı yaşamın ileri dönemlerinde bel kaymaları bel ağrıları oluyormuş buda bebeklerin erken oturtulmasından kaynaklanıyormuş. benim oğlanın hiç niyeti yok oturmaya dedim acele etme kademeli olarak herşeyi öğrenmeleri gerekiyor herşeyi bir anda beklemeyin dedi...özellikle ayaklarını üstüne bastırma dedi sadece hafif bastırır gibi yap dedi..
onun için bebeklerimiz oturmuyo basmıyo diye endişelenmeyin.. ben eskisi kadar üstüne düşmüyorum artık zamanı geldiğinde herşeyi kendi öğrenip uygulayacak..

kızlar benim kızımda tıkkk yok
yere yatıyor sağa sola bakıyor bi oyuncagına uzanmak istiyor ellerini uzatıp agzını açıyor
ama ufacık bile ileri gitmiyor kendini hiç zorlamıyor

Defdef yaklaşık on gündür koltuk kenarlarında sıralıyordu. Emeklemeden yürüyecek heralde edim ama bikaç gündür emeklemeye başladı. Bi terslik var bizim kızda belli kaydirigubbakcemile3 Şimdi öyle seri hareket ediyorki. Hızlı hızlı koltuğa gelip ayağa kalkıp sıralıyro zilli

ay kırkbir kere maş. defnoşa :))) bu gidişle prenses bir iki haftaya yürümeyi dener annesi, pınarcım çok merak ettim cnm hızlı hızlı emekleyerek tutunmaya gidiyo kalkıyo sonra sıralıyo demişsin ya videosunu koysana cnm bende göreyim çk hoşuma gitti falla :)))Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…