- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
- Konu Sahibi firuze-1524
-
sibelcim maş. yagıza da bu yakışırdı zaten cnm...
SİBELCİM YAĞIZA MAŞALLAHCANIM YA DEMEK EMEKLİYOR...
BİZİMKİDE YÜZÜSTÜ DÖNÜYOR AYAKLARINI ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYOR BİRAZ DEBELENİYOR AMA DAHA KALKAMIYOR AZ KALDI PAŞAM EMEKLEYECEK İNŞALLAH
Vayyyy benim damadım hızlı çıktı demek. Aslanım benim be. Defnoşa gelmek için atak yapmıştır o kaydirigubbakcemile3
Alişimle Ömerime de maşallah :lepi:
Benim kuzuda dizlerini kıvırıyor ama ellerinin üzerine kalkmıyor aynı anda. Yakında emekler. Ama şimdi nereye isterse sürüne sürüne rahatlıkla gidiyor. Hatta dün koltuğun yanında ki daracık yerden geçip camın önüne kadar gitmiş. Bi baktım parke üzerinde debeleniyor cadı kaydirigubbakcemile3
biz bu konuda fenayız yaa artık pirizlere gidiyolar
bi baktım kablolara dolanmışlar ve aliş neyi görse almak için gidiyor hiç kaçırmıyor
kızlar benim bebeğim 10 gün sonra 5 aylık olacak. ( 25 haziran)şu anda yüzüstü durmak istiyor. ellerinin üstünde duruyor. popoyu kaldırıyor dizlerinde 1 sn duruyo düşüyor. çok debelendiği için yoruluyor. ben de onu çeviriyorum. bu sefer de ağlıyor. bütün gün ızgaradaki balık gibi çevirip duruyorum onu. henüz daha dönmüyor. şu anda çok mu erken, kızımı yüzüstü tutmamın sakıncası var mı acaba ?
Defdef yaklaşık on gündür koltuk kenarlarında sıralıyordu. Emeklemeden yürüyecek heralde edim ama bikaç gündür emeklemeye başladı. Bi terslik var bizim kızda belli kaydirigubbakcemile3 Şimdi öyle seri hareket ediyorki. Hızlı hızlı koltuğa gelip ayağa kalkıp sıralıyro zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?