- Konu Sahibi firuze-1524
-
Bebişi emeklemeyen arkadaşlar takmayın ya her kuzu farklı oluyor. Belki de emeklemeden yürürler a.s.
Benim kuzum bir aydır zaten ayakta kendi başına duruyordu. Bugün ilk adımını attı bana doğru hihoyyyt
pınarcım masallah defnosa
senı nasılda mutlu etmıstır darısı bızım basımıza
hatunlar benim kızım birkaç gundur emeklemeye başladı koltuk kenarlarına tutup kalkmaya çalışıyor
ayakta biz bıraktıgımızda duruyordu zaten ama tabi ileri gitmiyor
herkes emeklemeden yürüyecek çok dik duruyor falan diyordu ama kızım şaşırttı hızlı hızlı bütün salonu dört dönüyor çok komik ve eglenceli :)))
benim kuzucumda zaten uzun süredir emekleyip sırakıyordu koltukta sandalyede artık tutunacak ne varsa.şimdide ayakta dikeliyor ama ilk adımdan sonra küt popo yerde:))) ama yakındır yürümesi çünkü pes etmeden deneme çalışmaları yapıyro.
[Bbu topiğe hep yazmak istedim yaşasııııın Ahsen emekliyor diye ama nasip olmadı çünkü zilli poposunu yerden kaldıramadı cadıcık
artık kaldırmazda sanırım çünkü yürümek istiyor 2-3 adım atmaya başladızemuszemus
bi de şu diş topiğine yazsak ne iyi olur[/B]
emeklemeyi yazamadım ama yürüdüğünü yazabilirim,evet artık oğlum yürüyor,evi turluyor..çooookk tatlı,darısı diğer totiklere...
Maşallah kuzularıma a.s.
Aaaa direk yürüyor yani harika ya. Maşallah kuzuma a.s. En kısa sürede video bekliyoruz a.s.
evet cnm ilk Dağhan yürüdü çok güzel bi duygu zaten yakında tadarsınız sizde.Çok teşekkür ederiz teyzesi,ferdaa masallah daghanaaaa ılk mayıs bebesı o galıba yuruyennn
benımkıde artık ayaga kalkmayı ogrendı beşiğine tuttanarakk cok komık ya poposunu kaldırıp emeklemıyorr komondo gıbı sürünerek gıdıyorrrr:roflol:ama babasıda komondaydu askerdeee kızıda babasına cekmısss:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?