- Konu Sahibi firuze-1524
-
Defdef yaklaşık on gündür koltuk kenarlarında sıralıyordu. Emeklemeden yürüyecek heralde edim ama bikaç gündür emeklemeye başladı. Bi terslik var bizim kızda belli kaydirigubbakcemile3 Şimdi öyle seri hareket ediyorki. Hızlı hızlı koltuğa gelip ayağa kalkıp sıralıyro zilli
kızlar benim tombiğimde yuvarlanıyor koltuk kenarında ilerliyor geri geri gidiyor ileriyede sürüne sürüne gidiyor popoyuda karnıda kaldırıyor ama sadece o pozisyonda sallanıyor.sonra koltuk örtüsünü çekip ayağa kalkmayı düşerekde olsa beceriyor:)) bide yan yatıp tv bakıyor:)) eğer o halini çekersem eklicem en kısa sürede:)9
oy maallah cnm yakızlar benim tombiğimde yuvarlanıyor koltuk kenarında ilerliyor geri geri gidiyor ileriyede sürüne sürüne gidiyor popoyuda karnıda kaldırıyor ama sadece o pozisyonda sallanıyor.sonra koltuk örtüsünü çekip ayağa kalkmayı düşerekde olsa beceriyor:)) bide yan yatıp tv bakıyor:)) eğer o halini çekersem eklicem en kısa sürede:)9
Maşallah emeklemeye başlamışlaar...delikafadulden
Benim oğlan 8 ayına girdi ama hala emeklemiyo..yerde yuvarlana yuvarlana dolanıyo ama dizlerinin üstüne kalkmaya hiiç tenezzür etmiyor yaa :bbo: koltuk kenarını tutarak dikilebiliyor acaba emeklemedenmi yürüycek benimkide..Sizin bebişler ne durumda kızlar..kaydirigubbakcemile2
az kaldı bizde emekleyecez sanırım yakında:)) çok komik halleri var:))
delikafadulden bitek bizmi kaldık emeklemeyen.herkes emeklemiş maşallah.Bişi sorcam kızlar.ben oğluşumu daha yeni yeni yere bırakmaya başladım hep kucakta yada oturtuyordum.ondanmı acaba emeklemiyor ,siz yere bırakıyomuydunuz bebişleri
Canım kesin ondandır, çocuk daha yere inememiş nasıl emeklesin :)
tşk. ederim cnm yaa.Kendimi suçlu hissettim şimdiHerşeyi mükemmel yapmaya çalışıyoruz fakat mutlaka bi hata yapıyoruz .Sevgi bebeği olsun diye ih etse kucağımıza aldık çocuğun poposu yer görmedi resmen.motor gelişiminden ettik çocuğu 1 haftadır genelde yerde bırakıyorum baya gelişme oldu çok şükür dizlerinin üzrine kalkmaya başladı bide adım atarsa süper olcak.:asigim:
Hep kucakta olmaz tatlım. Defne'de kucak çocuğuydu ama bi süre sonra kendi sıkılıp yere inmek istedi ve uzun zamandır dik oturup, emekleyip, sıralıyor. Sende göz önünde tutarak yere bırak kuzunu ki bol bol hareket etsin a.s.
Doğru söylüyosun cnm bundan sonra öyle yapıyorum inş..Teşekkür ederiz.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?