Mayıs 2009 bebeklerinden hangisi önce emekleyecek bakalım:))

kızlar benim tombiğimde yuvarlanıyor koltuk kenarında ilerliyor geri geri gidiyor ileriyede sürüne sürüne gidiyor popoyuda karnıda kaldırıyor ama sadece o pozisyonda sallanıyor.sonra koltuk örtüsünü çekip ayağa kalkmayı düşerekde olsa beceriyor:)) bide yan yatıp tv bakıyor:)) eğer o halini çekersem eklicem en kısa sürede:)9

Oyy maşallah kuzulara a.s.
Benim cadi henüz popoyu ve göbişi kaldıramıyoo kaydirigubbakcemile3

oy maallah cnm ya

işte yeni liste

1-sibiko-Yağız
2-Dırım kızı-Ali
3-Dırım kızı-Ömer
4-Aysun -Recep
5-Pınar-Defne

Maşallah emeklemeye başlamışlaar...delikafadulden

Benim oğlan 8 ayına girdi ama hala emeklemiyo..yerde yuvarlana yuvarlana dolanıyo ama dizlerinin üstüne kalkmaya hiiç tenezzür etmiyor yaa :bbo: koltuk kenarını tutarak dikilebiliyor acaba emeklemedenmi yürüycek benimkide..Sizin bebişler ne durumda kızlar..kaydirigubbakcemile2

Canım Defdef'de önce sıraladı sonra emekledi kaydirigubbakcemile3 Belki senin kuzuda öyle olacaktır a.s.

az kaldı bizde emekleyecez sanırım yakında:)) çok komik halleri var:))

Yerim komik hallerini onun a.s.

daha bizim kızda tık yok dönüp duruyoruz sadece ama koltuğa tutunup ayakta durmaya bayılıyor:))

biz uzun süredir emekliyoruz şu an 7,5 aylık emekleyip koltuğa tırmanıp sıralıyoruuuzzz:)

Kızlarrrr kağaniş emekliyooooorrrrrrrr :))) kedi gibi durup kelilmenin tam anlamı ile emekliyor :))) ama biraz nazlanıyor yani keyfi gelirse gidiyor :))) popo kaldırmak için biraz ağır geliyo heralde :))) kaydirigubbakcemile3

AAA ben nasıl atlamışım burayı görmemişim valla,Dağhan hem son sürat emekliyor,hemde bulduğu heryerden tutunup kalkıyor..

efferim dağhana, kağancımda elini sürekli koltuğa tutunuyor ama henüz kalkmadı, eşim bu kiloyla biraz zor kaldırır o popoyu diye dalga geçiyo :))))kaydirigubbakcemile3

delikafadulden bitek bizmi kaldık emeklemeyen.herkes emeklemiş maşallah.Bişi sorcam kızlar.ben oğluşumu daha yeni yeni yere bırakmaya başladım hep kucakta yada oturtuyordum.ondanmı acaba emeklemiyor ,siz yere bırakıyomuydunuz bebişleri

Canım kesin ondandır, çocuk daha yere inememiş nasıl emeklesin :)

Canım kesin ondandır, çocuk daha yere inememiş nasıl emeklesin :)

tşk. ederim cnm yaa.Kendimi suçlu hissettim şimdi Herşeyi mükemmel yapmaya çalışıyoruz fakat mutlaka bi hata yapıyoruz .Sevgi bebeği olsun diye ih etse kucağımıza aldık çocuğun poposu yer görmedi resmen.motor gelişiminden ettik çocuğu 1 haftadır genelde yerde bırakıyorum baya gelişme oldu çok şükür dizlerinin üzrine kalkmaya başladı bide adım atarsa süper olcak.:asigim:

Hep kucakta olmaz tatlım. Defne'de kucak çocuğuydu ama bi süre sonra kendi sıkılıp yere inmek istedi ve uzun zamandır dik oturup, emekleyip, sıralıyor. Sende göz önünde tutarak yere bırak kuzunu ki bol bol hareket etsin a.s.

Doğru söylüyosun cnm bundan sonra öyle yapıyorum inş..Teşekkür ederiz.a.s.

benımkı sureklı yerde emeklemek ve adım atmak yerıne yerde donmeyı daha cok sevıyo sıpa yuruteclede öle arası yok mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…