E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi firuze-1524
-
Sonunda bizde başardıık...:teytey: :teytey: Yaklaşık bir haftadır emekliyoruz biraz geç oldu ama bu günleride gördük çok şükür kaydirigubbakcemile3 Ne kadar tatlı emekliyolar yaa.hatta bazen bulduğu yüksekliğe tutunup kendini kaldırıyor.Tam bir komedi.:asigim:
Diğer totikler koşmaya başlamıştır heralde biz daha yeni emekliyoruz :roflol:
masallah cnm
Sonunda bizde başardıık...:teytey: :teytey: Yaklaşık bir haftadır emekliyoruz biraz geç oldu ama bu günleride gördük çok şükür kaydirigubbakcemile3 Ne kadar tatlı emekliyolar yaa.hatta bazen bulduğu yüksekliğe tutunup kendini kaldırıyor.Tam bir komedi.:asigim:
sibelcim maşallah yağıza listeyi değiştirelim cnm o zaman
1-sibiko-Yağız
2-Dırım kızı-Ali
3-Dırım kızı-Ömer
4-Aysun_Recep
5-Pınar-Defne
6-Burcu-Kağan
7-Tülay-Selin
8-Bengi
9-beyaz-zeynep
10-Minju
ay bazı bebişlerin ismini hatılryamadım eksik varsa kusura bakmayın bi aravdüzenlerim yine
zeynebim de bir hfatadır emekliyor yazmayı unutmuşum:kedi:
Oyy on bin milyon kere maşallah kuzuma2-3 günde jet hızı ile emekledi vallahialkisalkisalkis, 9 gün öncesinde hiç yere bırakmadım yazmıştın kız bak bir haftadıe emekliyor demişsin , daha önceden bıraksaymışın şimdiye yürümeyi bırak koşacakmış kuzucuk :)))) kağan bile 4.5 aylıktan beri yerde uğraşıyoda daha yakınlarda emekledi vallahiolumunekankayizsmile
benımkı hala poposunu kaldıramıyo kalıyo gögsunun ustunde baslıyo cırpınmaya kaplumba gibıakannehir
masalaah boncugaa
Maşallah canım bak bi yere bıraktın çocuk sınırları aştı a.s.
benım hınzırdada emekleme gıbı bı caba yokkkk kızlarrrrrr yaa:gitme:
yere bırakıyorum kolları gerı kaldırıp ayakları kasıp cırpıbnıo sıpa hıc emeklemetye calışmıyo ben ıtelıyorum ondad surunuyoı yok emeklemıcek bu sıpa yurutecte ordan oraya debelenıyo hatta benden -destek alıp oturur pozısyondan ayaga bıle kalkıyo ama yok emeklemıyo yaaaamafoldumbenmafoldumben
yaa arkadaşlar benim kızım sürekli geri emekliyor
oturdugu yerde sürekli her yöne dönüyor ama normal emeklemiyor
birde birşeye ulaşmak isterse ona yuvarlanarak gitmeyi tercih ediyor
cnm benim oglumda aynen anlattigin gibi,sanki onu anlatmissin..herhangi bir ilerleme kaydetmedi su gunlerde..yuvarlanarak tum evi dolasiyor,yurutecte bile geri geri gidiyor,neyseki dr muz yuruteci yasakladi artik yerlerde yuvarlanmaya dvmmm ediyooo tam gazzSeninki oturuyoda galiba bizde oda yokk dr daha zamani var dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?