Mayıs 2009 bebeklerinden hangisi önce emekleyecek bakalım:))

Sonunda bizde başardıık...:teytey: :teytey: Yaklaşık bir haftadır emekliyoruz biraz geç oldu ama bu günleride gördük çok şükür kaydirigubbakcemile3 Ne kadar tatlı emekliyolar yaa.hatta bazen bulduğu yüksekliğe tutunup kendini kaldırıyor.Tam bir komedi.:asigim:
Diğer totikler koşmaya başlamıştır heralde biz daha yeni emekliyoruz :roflol:

masallah cnm

Oyy on bin milyon kere maşallah kuzuma 2-3 günde jet hızı ile emekledi vallahialkisalkisalkis, 9 gün öncesinde hiç yere bırakmadım yazmıştın kız bak bir haftadıe emekliyor demişsin , daha önceden bıraksaymışın şimdiye yürümeyi bırak koşacakmış kuzucuk :)))) kağan bile 4.5 aylıktan beri yerde uğraşıyoda daha yakınlarda emekledi vallahiolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

masalaah boncugaa

Maşallah canım bak bi yere bıraktın çocuk sınırları aştı a.s.

Son düzenleme:

Teşekkür ederiz burcucum. a.s.Evet ya sorma ben diyordum emekleyemiycek heralde bu .bir hafta ne şaklabanlıklar yaptım çocuğa emeklesin diye kaydirigubbakcemile3 çocuk bile halime gülüyodu inanki.ama çok şükür 2. hafta emeklemeye başladı şuan çok seri değil ama emekliyor işte. :asigim: Ama benim totik biraz ağır vasıta galiba çünkü dişlerinide en son benimki çıkarmıştı kaydirigubbakcemile3

benımkı hala poposunu kaldıramıyo kalıyo gögsunun ustunde baslıyo cırpınmaya kaplumba gibıakannehir

Merak etme cnm benimkide aynen öleydi ama birden kaldırıverdi popoyu bizde şaşırdık.kaydirigubbakcemile3 Seninkide emekler yakında..Herşeyin zamanı var demekki..

masalaah boncugaa

tşk. ederiz cnmm.a.s.

Maşallah canım bak bi yere bıraktın çocuk sınırları aştı a.s.

Teşekkür ederiz pınarcım.a.s. Evet oğluma dedimki bak defne koşmaya bile başladı sen böle tembellik edersen beyenmez seni karışmam dedim.Çocuk o gün kalktı ayağa..kaydirigubbakcemile3

benım hınzırdada emekleme gıbı bı caba yokkkk kızlarrrrrr yaa:gitme:
yere bırakıyorum kolları gerı kaldırıp ayakları kasıp cırpıbnıo sıpa hıc emeklemetye calışmıyo ben ıtelıyorum ondad surunuyoı yok emeklemıcek bu sıpa yurutecte ordan oraya debelenıyo hatta benden -destek alıp oturur pozısyondan ayaga bıle kalkıyo ama yok emeklemıyo yaaaamafoldumbenmafoldumben

Cnm üzülme emeklemeden yürüyecek demekkia.s.

kızlar benim kızda poposunu öyle bir kaldırıyorki kafasını dengelese ayağa kalkıcak nerdeyse,bizde pek emekliyor sayılmayız değişik sitilleri varkızımın halının üzerinden hiç durmadan yuvarlna yuvarlana parkelere gidiyor orası kaygan diye göbeğinini üzerinde kayıyorkaydirigubbakcemile3

yaa arkadaşlar benim kızım sürekli geri emekliyor
oturdugu yerde sürekli her yöne dönüyor ama normal emeklemiyor
birde birşeye ulaşmak isterse ona yuvarlanarak gitmeyi tercih ediyor

yaa arkadaşlar benim kızım sürekli geri emekliyor
oturdugu yerde sürekli her yöne dönüyor ama normal emeklemiyor
birde birşeye ulaşmak isterse ona yuvarlanarak gitmeyi tercih ediyor

cnm benim oglumda aynen anlattigin gibi,sanki onu anlatmissin..herhangi bir ilerleme kaydetmedi su gunlerde..yuvarlanarak tum evi dolasiyor,yurutecte bile geri geri gidiyor,neyseki dr muz yuruteci yasakladi artik yerlerde yuvarlanmaya dvmmm ediyooo tam gazzSeninki oturuyoda galiba bizde oda yokkdr daha zamani var dedi ..

henüz emeklemeyenler endişelenmesin her çocuk bir olmuyor bazıları birden yürüyormuş

biz de sıralıyorduk artık "tay tay"a geçtik bugün itibariyle 30 sn kadar durdu:)

ayy maşallah yuvarlanarak gezmeleride bişey :)))
evet arkadaşım benim kızım oturuyo yuvarlanıyo ayaktada en az 30 snye durabiliyo
koltuk kenarlarına koyuyoruz düşmüyo ama emeklemek hiç işine gelmiyo :)
yürütece bende pek koymuyorum artık günde en fazla 10 dk kalıyor ama o 10dkde karıştırmadıgı yer kalmıyor bazı gunler hiç koymuyorum
bizimkilerde heralde direk yürüyecekler bakalım nasıl olacak:)))

nazlı miray da 2gündür emekliyor çoktan beri uğraşyordu ama yeni başardı yaklaşk 15gündür desteksiz oturuyor tutunarak ayağa kalkyor 15-20sn durup diz çöküyor .

Bebişi emeklemeyen arkadaşlar takmayın ya her kuzu farklı oluyor. Belki de emeklemeden yürürler a.s.

Benim kuzum bir aydır zaten ayakta kendi başına duruyordu. Bugün ilk adımını attı bana doğru hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…