ayyyy meldi varya midemin içimde büküldüğünü hissediyorum. o kadar fenayım yani.
benim yumurtalarım ilaçsız cok güzel gelişiyor çatlıyor. ilaç almadan folikül takibi yaptırdım. yumurtalar 15. gün yeterli büyüklüğe ulastı sonra iğnesiz 21.gün progesteron baktırdım 13.9 çıktı hamilelik olsaydı dahada yüksek cıkardı dedi gecen ay
sonra baktı dr sol yumurtalığımda inci gibi pco görüntüsü vardı ama etkisi yoktu vücudumda.muhtemelen yeni oluşmuştu.
dr um kandaki insülin direncimin yüksek olduğunu söyledi. yumurtanın etrafındaki zarın cok kalın ve dirençli olduğunu söyledi. glukophage a basladım asılama olana kadar 1 ay kullanmıs oldum. çünkü bu aya değil ama önümüzdeki ay etkisini görcez demişti dr.
bu ay klomen+pregnyl kullandım pco görünümü kayboldu. yumurtanın etrafı inceldi iğne olmama rağmen az ağrım oldu çatlarken buda ilacın etkisini doğruladı.
4 yumurtam olustu 2 tanesi asılama günü çatlamıştı. o günki ultrasonda diğer ikiside yeterli büyüklükteydi 2 gün içinde bunlarda catlar asılama sonrası 3 gün ilişki dedi dr.
eşiminde yıkama sonrası 167 ml a+b hareketlilik %63 ile asılama yapıldı.
şimdi bunlara göre umutlanmam normalmi sizce??

:1hug: