canlarım günaydın,
heyecanla sizleri takip ediyorum , umutluyum inşallah bu ay çok güzel haberler alıcaz , topiğimiz ilk hamişlerine kavuşacak inşallah.
ben geçen ay ilaç kullanmıştım ama olmadı ,bu ay yeni bir dr gittim ( çok dr değiştiriyorum ama ne yapayım içimi sinmeyen bişeyler oluyor herhalde)
BU gittiğim dr nisa hastanesinde , geçen ay ilaçla büyüdügüne göre ben bikaç ay böyle devam etmek istedim , bu hastaneyi aradım ve tüp bebek merkezlerinin olduğunu öğrendim , dr başımdan geçen herşeyi anlattım ve kadın resmen şok oldu , bu dr lar hiç mi pko vakası görememişler , en son yapılması gereken şeyleri ilk başta yapmışlar dedi.senin yumurtalıkların ilaca cevap veriyor ,stenilen şekilde , çatlıyorda , o zaman bu sebepsiz infertitiye girdigini söyledi .Özellikle dr aşılama yapılmadan önce yumurtların çatlayıp çatlamadığına bakılması gerekir mi diye sordum , oda tabiki mutlaka bakılması gerek dedi ,nasıl bakmadan yaparla diye çok şaşırdı ve bunu yapanda prof dr du üstelik.
çok uzattım , yani sonuç olarak bu ayda ilaç kullandım , istenilen şekilde oldu ve çatladılar , ilk defa çatlayan yumurtamı gördüm diyebilirm ( gördüm derken bıraktığı sıvısını gördüm , buda ayrı bir heyecan oldu tabi )
yani beklemedeyim ay sonunu , inşallah sonuca ulaşırım , hem heyecan hemde sukunetle bekliyorum , hayırlısı artık
landarch cım bol bol dinlen sakın kendini yorma ve düşünmemeye çalışmak en iyisi bence , kendine işine ver ama kendini sakın yorma , aşağı yukarı aynı tarihde alıcaz sonuçları.
Deww canım gerçekten herşeyde var bir hayır , hiç bilemeyiz neyin nasıl olucagını , ben kaderci oldum iyice , lütfen kendini üzme yorma, beynimizi biz yönlendiricez pozitif düşünerek
gülemcim insan beklerken daha çok heyecanlanıyor değil mi?sabırsızlaşıyor .bahar yorgunluğu çok kötü gerçekten , geçen haftada ben o şekildeydim , kafamı bir türlü kaldıramadım.
Arencim canım sen nasılsın?sen neler yapıyorsun , başladın mı tüp e , kaçırdım mı bişeyler , bazen inana yetişemiyorum hızınıza?
Bubuşçum sen sonuçlarınıaldınmı ? son durumun nedir ?
Ne olur kızmayın bana okuyorum ama iş yoğunluğunda kaçırıyorum bazen .
kızlar hepimiz artık hak ediyoruz bebişlerimizi , allahım inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebişlerimizi alymayı nasip eder?
Artık kız kardeşlerim gibisiniz .
hepinizi sevgiyle öpüyorum
ayrının güzel anneleri

( çok uzun olmuş yaww)