kızlar slm biliyorum merak ettiniz iş yeri cok yogun bir türlü girip yazamadım. ama artık evimdede net var akşamlarıda yazıcam sizlere.
buarada benden ses çıkmadığına göre anlamışsınızdır adet oldum. pazartesi gece.
sadece ilk gün akşam hafif bir ağrı kesici aldım. ama kıvrandıracak kadar ağrım olmadı. demekki dr um gerçekten bişeyleri düzeltmiş. tamamende geçiremezya bu kadar azalttı demekki.
zaten arkadaşlarımada soruyorum bizlerinde ağrısı oluyor tabiki yeri gel,iyor ilaçta alıyoruz fakat senin hem ağrın hem kanaman cok asırı oluyordu diyorlar.evet mesela dün en yoğun ve ağrılı günümdü dedim eğer bugünü ilaçsız geçirirsem laparoskopinin işe yaradığına inanıcam diye. ve dün hiç ilaç içmedim. bugünde zaten son günüm. yarına leke kalır. cumartesi sabahta serophene e başlıyorum. 5 gün günde 2 tane içicem. yalnız kafama bişey takıldı dr bunu kullan sonra yumurta kontrolüne gel çatlatma iğnesi falan yapalım demedi. ilaç ve ilişki takvimi var sadece. ya yumurtalar çatlamazsa.
sonra diğer topiclerde gördüm. bu ilacı kullananlara çatlatma iğnesi vermiyorlarmış klomen kullanınca veriyorlarmış.ayyy kafam karıstı. öpüyorum hepinizi.
bu arada laparoskopiyi iyiki yaptırmısım. psikolojik olarak süper rahatladım.
BUBUS regli olmana tabiyki uzuldum ama artik reglilerin agir gecmemesine gercekten cok sevindim iyiki oldun bu ameliyati insallah hep boyle gider...bundan sonrasi icin insallah cabucak gelir bebisin :)