Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benşm dr ilk aşılamada ad, bunda da progesteron vermedi , neden vermedi ?gerek mi görmedi acaba ? offf ya anşadığım kadarıyla her dr uygulaması farkılı eyvahedigeldismile kesin emin olup net bişey diyemiyoruz hiçbir zaman :bbo:
bende pazartesi gideceğim ama hiç raslamadım neden böyle erken geldi anlamadım kimisi geç bile oluyor, bakalım eşim razı olursa tekrar istiyom aşılama arttıkça şansı artıyormuş...
sona nasılsın?neye karar verdin canım? ben bu akşam rahim filmi çekitrcem biraz endişeliyim sanırım ağrı oluyormuş
kızlar konuştum dr la
progestan ı kullanmak şart değil dedi, tüp bebek tedavisinde kullanıyoruz dedi onun nedenide tüp bebekte bir ilaç kullanıyorlarmış o nedenle tüpde kullandırıyorlarmış.
istersen kullanabilirsin dedi ,progestan kapsul 200 sabah akşam dedi .Alıp kullanıyım değil mi?ne dersiniz?
inanın artık dr ne kadar inanmalı bilmiyorum?eşime söylesem aynı şeyi söyleyecek eminim :sinifsinif:
evet hilyecim islamoğlunu çok severim....
eğer bizler kadere iman ettik diyorsak sabretmesinide bileceğiz ama ok zor bi durum bu..
ama ben öyle sürekli yatadaım çalışmıyorum ama bakanım olmadı ve çok üzenimde oldu..
ama nasibi yokmuş gerçi kanamam başlamadı ama bilemiyorum işte..
ayrıca lincin çok güzelmiş hilye i saadetten gelyor değilmi???
sen ne zaman aşılama oldunki eğer geç klmamışsan al iç derim ben günde 3 tane içiyorum sabah bir tane akşam iki tane.
evet hilye-i saadetten alıntı. hilye kelimesi; güzel zinet, güzellikler, güzel yüz anlamına gelir.
kızlar konuştum dr la
progestan ı kullanmak şart değil dedi, tüp bebek tedavisinde kullanıyoruz dedi onun nedenide tüp bebekte bir ilaç kullanıyorlarmış o nedenle tüpde kullandırıyorlarmış.
istersen kullanabilirsin dedi ,progestan kapsul 200 sabah akşam dedi .Alıp kullanıyım değil mi?ne dersiniz?
inanın artık dr ne kadar inanmalı bilmiyorum?eşime söylesem aynı şeyi söyleyecek eminim :sinifsinif:
ben çarşamba günü 2 haziranda aşılama oldun , bugün 3 günüm :uhm:
arama çok sevindim. acizane ben kullanmandan yanayım. çünkü benim doktorum bebeğin tutunması için önemli dedi. ama yinede sen bilirsin.
bana kalırsa al ve iç derim ama sen bilirsin...
hatta bi doktora sordum baş dönmem çok dedim progesteronu bırkayımıı dedim asla bırakma dedi..
al 13 lira bişey ama günde kaç tane içeceksin onu drne sor...
ben çarşamba günü 2 haziranda aşılama oldun , bugün 3 günüm :uhm: