Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende pazartesi gideceğim ama hiç raslamadım neden böyle erken geldi anlamadım kimisi geç bile oluyor, bakalım eşim razı olursa tekrar istiyom aşılama arttıkça şansı artıyormuş...

ya benşm dr ilk aşılamada ad, bunda da progesteron vermedi , neden vermedi ?gerek mi görmedi acaba ? offf ya anşadığım kadarıyla her dr uygulaması farkılı eyvahedigeldismile kesin emin olup net bişey diyemiyoruz hiçbir zaman :bbo:

senin progesteronun yüksek ise gerek duymamış olabilir.ama yinede bence ara bir konuş. çünkü benim doktorum. dosyamla ilgilenmekten glukofen imi unutmuştu. bu ilaç benim için önemli çünkü bende hem pco hemde insülin yüksekliği var. önemli dediği halde yoğunluktan unutabiliyorlar. aklınında kalacağına elinde olsun. ama yinede sen bilirsin. dua ile

bende pazartesi gideceğim ama hiç raslamadım neden böyle erken geldi anlamadım kimisi geç bile oluyor, bakalım eşim razı olursa tekrar istiyom aşılama arttıkça şansı artıyormuş...

ikimize de bu haftasonu zor geçecek anlaşılan. pazartesi ve salıyı iple çekeceğiz. RABBİM yardımcımız olsun. :Saruboceq:

sona nasılsın?neye karar verdin canım? ben bu akşam rahim filmi çekitrcem biraz endişeliyim sanırım ağrı oluyormuş

bu ay herşeyi bırakıp dinlenmeye karar verdim canım, biraz kafamı dinliycem. bu son aşılama olayından çok fazla etkilendim ben ruhsal olarak. sanıyorum fazla umut bağlamışım. şimdi tüp bebeğe geçileceği için biraz kendimi toparlamak istiyorum.

canım beni uyutmuşlardı rahim filminde. benim doktorum öyle şeylere çok önem veriyo, hastasının kesinlikle herhangi bir ağrı, sızı, acı hissetmesini istemiyo. bu konuda oldukça titiz, o yüzden anestezi uyguladı bana. sonrasında benim 1 gün ağrım oldu. bazı insanların ağrı eşiği yüksek sanırım onlar pek hissetmiyolar ama ben zorlanmıştım canım biraz.

benim kendimi kötü hissettiğim zamanlarda. kendimi bırakmama adına yaptığım bazı ritüellerim ve okuduğum bazı yazılar vardır. hepsini ezberlemişimdir ama döner döner yine okurum. moralimizi çok yüksek tutmamız lazım. şimdi kendimizi ne iyi hissettirecek ise onu yapma zamanı galiba. tabi sınırları ihlal etmden.

ALINTIDIR.

Dostum, güneşe bak, toprağa bak, suya bak, buluta bak fakat arkana bakma...
Kimin geldiği önemli değil, kimin gelmediği de... Unutma, yolcu değişir, yol değişir, ama menzil değişmez.

Yolcuya bakıp yolu tanıma. Yola bak, yolcuyu tanı, yolcu hakkındaki kıymet hükmünü ona göre ver. Vahim olan, yolun yolcusuz olması değil, asıl vahim olan yolcunun yolsuz olmasıdır; yolsuz hedefsiz, amaçsız, şaşkın, hercai ve seyyal...

“En doğru yol; en dikensiz yoldur” diyenler seni aldatıyorlar. Onlar, karanlık evlerinde kaybettiklerini sokak lambasının altında arayan şaşkınlardır. Aldırma. Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir. Dikenine katlanmaktan sözedenler, aşıkmış gibi davrananlardır, gerçek aşık olanlarsa, dikenini de severler.

Dostum, yollar yürümek içindir. Fakat şu gerçeği de hiç unutma: Yürümekle varılmaz, lakin varanlar yürüyenlerdir. Yol boyunca; Yola çıkıp da yürümeyenleri, yola oturup, gelen geçenin ayağına çelme takanları, yolda metafizik uyuşturucularla keyif çatanları, tel örgülerle çevirdiği yolu, kendisine zindan edip volta atanları, maratona 100 metre koşucusu gibi hızlı girip, 50. metrede yola yatanları, yürüyüşün uzun ve yolun zahmetli olduğunu görünce, yolculuk üzerine zar atanları, yürümeyi bırakıp, yol yolcu ve menzil üzerine kalem oynatanları, ayağına batan tek bir dikenin faturasını çıkarıp, ömür boyu tafra satanları, beyaz atlı kurtarıcıyı gözlemek için ufka bakıp bakıp dağıtanları, yanlış klavuzlara kızıp yolu satanları göreceksin.

Aldırma, yürü. Göğsüne yüreğinden başka muska takma. Vahiy haritan, Nebi kılavuzun, akıl pusulan, iman sermayen, amel azığın, sevgi yakıtın, ahlak karakterin, edep aksesuarın, merhamet sıfatın, şeref ve izzet adın olsun. Doğru yol insanların çoğunun gittiği yol değil, düşünen öz akıl sahiplerinin yoludur.

Yolda vereceğin her molayı özeleştiri durağında vermelisin. Unutma, tevbe özeleştiridir. Kendisini hesaba çeken, başkalarınca hesaba çekilmekten kurtulur. Her molada yolda olup olmadığını, yürümen gereken menzil istikametinde yürüyüp yürümediğini kontrol etmen, pişman olmaman için elzemdir. Yön tayini sık sık gerekli olabiliri. Haritayı saklayabileceğin en güvenilir yerin yüreğindir. Bir şey daha: Pusulayı sahte manyetik alanlardan, parazitlerden, nesnelerden uzak tut. ıbreni saptırırlar da haberin olmayabilir.

Yol emniyetin için gerekli olan şartların başında bilinç gelir. Bilincini tahrif edecek her türlü uyuşturucudan uzak durmalısın. Hobilerinin, fobilerinin, korkularının bilincin üzerindeki saptırıcı etkiisini iyi hesap etmelisin. O'ndan başkasından korkarsan, korktuğunun başına musallat edileceğini kesinlikle bilmelisin. Yolda düşeceğin en büyük tuzak, yersiz korkuların tuzağıdır, yani kendi benliğinin sana kazdığı tuzak.

Hayırlı yolculuklar dostum.

Mustafa ıslamoğlu

kızlar konuştum dr la
progestan ı kullanmak şart değil dedi, tüp bebek tedavisinde kullanıyoruz dedi onun nedenide tüp bebekte bir ilaç kullanıyorlarmış o nedenle tüpde kullandırıyorlarmış.

istersen kullanabilirsin dedi ,progestan kapsul 200 sabah akşam dedi .Alıp kullanıyım değil mi?ne dersiniz?

inanın artık dr ne kadar inanmalı bilmiyorum?eşime söylesem aynı şeyi söyleyecek eminim :sinifsinif:

evet hilyecim islamoğlunu çok severim....
eğer bizler kadere iman ettik diyorsak sabretmesinide bileceğiz ama ok zor bi durum bu..
ama ben öyle sürekli yatadaım çalışmıyorum ama bakanım olmadı ve çok üzenimde oldu..
ama nasibi yokmuş gerçi kanamam başlamadı ama bilemiyorum işte..
ayrıca lincin çok güzelmiş hilye i saadetten gelyor değilmi???

kızlar konuştum dr la
progestan ı kullanmak şart değil dedi, tüp bebek tedavisinde kullanıyoruz dedi onun nedenide tüp bebekte bir ilaç kullanıyorlarmış o nedenle tüpde kullandırıyorlarmış.

istersen kullanabilirsin dedi ,progestan kapsul 200 sabah akşam dedi .Alıp kullanıyım değil mi?ne dersiniz?

inanın artık dr ne kadar inanmalı bilmiyorum?eşime söylesem aynı şeyi söyleyecek eminim :sinifsinif:

sen ne zaman aşılama oldunki eğer geç klmamışsan al iç derim ben günde 3 tane içiyorum sabah bir tane akşam iki tane.

evet hilyecim islamoğlunu çok severim....
eğer bizler kadere iman ettik diyorsak sabretmesinide bileceğiz ama ok zor bi durum bu..
ama ben öyle sürekli yatadaım çalışmıyorum ama bakanım olmadı ve çok üzenimde oldu..
ama nasibi yokmuş gerçi kanamam başlamadı ama bilemiyorum işte..
ayrıca lincin çok güzelmiş hilye i saadetten gelyor değilmi???

evet hilye-i saadetten alıntı. hilye kelimesi; güzel zinet, güzellikler, güzel yüz anlamına gelir.

kızlar konuştum dr la

arama çok sevindim. acizane ben kullanmandan yanayım. çünkü benim doktorum bebeğin tutunması için önemli dedi. ama yinede sen bilirsin.

ben çarşamba günü 2 haziranda aşılama oldun , bugün 3 günüm :uhm:

bana kalırsa al ve iç derim ama sen bilirsin...
hatta bi doktora sordum baş dönmem çok dedim progesteronu bırkayımıı dedim asla bırakma dedi..
al 13 lira bişey ama günde kaç tane içeceksin onu drne sor...

bana müsade kızlar. cok acıktım. gidip birşeyler yiyeyim. sonra kitap okuyacağım.
aklıma geldi acaba babannemi arayıp yaprak sarması istesem. yoksa oturup kendim mi sarsam.

arama çok sevindim. acizane ben kullanmandan yanayım. çünkü benim doktorum bebeğin tutunması için önemli dedi. ama yinede sen bilirsin.

kullanıcam canım benim , tedbirli olmak herzaman iyidir, zaten kurban olduğum allahım nasip ettiyse şuan buluşmuşlardır ve içimde bir can hayat buluyordur( inşallah ) , ve bunu korumak için elimden gelen herşeyi yaparım , ama bişey olmazsada en azından aklımada kalmaz kaydirigubbakcemile5 değil mi

kızlar iyiki varsınız , umarım kullanmam işe yarar , umarım bu seferde tutar , inşallah hamiş kalırım , inşallah kalırızzz
inşallah herşey için geç değildir.

düşününce aslında insan garip oluyor üzerinden iki gün geçti tuttuysa o benimle şimdi , ama tutmadıysa yok , ama biz bunu ancak 15 gün sonra öğrenebilicez , keşke bir teknoloji olsada 2-3 günden sonra öğrenebilseksenağlama

Back
X