canım öncelikle hayırlı olsun bende 4 mayısta 2ci aşılamı yaptrdm.benim yumurtalar geç gelişti 26 gün sürdü tam çatlatma iğnesi olacağım gün kontrolde yumurtamın çatladığını gördü dr ve ogün saat 14 civarı yapıldı aşılamam.şimdi malum bekliyorum.ilkinde hiç bişey hissetmedim hatta hemen kalkıp saatlerce dolaştm.ağrı sancı vs hiçbişey yoktu ve içime doğmuştu tutmadığı zatenbu kez ise içim bir garip yine öyle bir belirti yok hafifi göğüs ucum sızlıyo o kadar o da çok yoğun değil birde malum 1 hafta ilişki diyor dr o haftayıda yeni geçtik.yani aşılamada olmadıysa belki kendi denememizle tutmuştur ve o yüzdende belirtim yoktur diye düşünüyorum.normalde 16 mayıs gibi test yapmam lazım ancak en son ilişkiden 10 gün sonra test yapmamız lazım.Bakalım hayırlısı
kayse canım sana da hayırlı olsun.sen regliyi kaç günde bir oluyorsun 26. gün aşılam yapıldıysa regli tarihinden bayağı bir geçmiş.ayrıva dr genelde aşılamadan sonra ilişki öneriyorlar benimkisi tam tersine yasakladı. enteresan bir uygulamaları var. lütfen durumunla ilgili haber ver, aynı gün yaptırmışız çok merak ederim...
peki sende pko var mı
sevgiler