canım kardeşimin evliliği yolunda gitmiyo.dünya güzeli bi bebekleri var.bakınca sorun yok ama artık anlaşamıyolarmış.çok canım sıkılıdı ama şimdi iyiyim..onun için çok üzülüyorum,hafta sonum onlarla ve sorunlarla geçti..eve geldiğimde canım burnumdaydı resmen..düşüne düşüne geldim yol boyunca..kendimemi yanayım onamı..eriyo gözümün önünde,toparlamaya çalışıyo ama berbat bi adamla evli..
canm zor bir durum seni anlıyorum çünkü benm ablam da yıllardır ewliliğinde sorunlar yaşıyor boyu kadar üç tane çocuğu var ama onlar bebekken de aynı idi hala da aynı. Bazen diyor ki keşke en başında ayrılsaydım ama cesaret edemio nedense. Ben daha oniki yaşındaydım ablam ewlendiğinde, biraz büyüdükten sonra bütün kavgalarını sorunlarını bana anlatırdı ve bende çoook ama çook üzülürdüm. Ewlilikten korktum bi süre resmen ama bak otuz yaşına geldim onlar hala ewli o kadar soruna rağmen üç çocuk yaptılar( iyiki varlar çook sewiorm onları) biz nekadar üzülsekte hayat birşekilde akıp gidiyor, herkes yaşamak istediği hayatı yaşıyor seçimleri ile..Hayırlısı için dua etmekten başka çaremiz yokk