Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim sorunum endometriozis samsun omü de başladım bugün itibariyle sende durumlar nedir?
canım benimde fsh hormonum yüksek yani yumurta rezervim azalıyor giderek o yüzden bi an önce tüp dedi dr benim zaten 2. deneme olacak bugün adet oldum dr perşembe gel kist falan yoksa tedaviye başlayalım demişti gidecem işte başlıyacağız inş
Yeni başlığımız hayırlı olsun umarım bu ay bol bol bebek haberi alırız şimdiden herkese bol şanslar..
bende varım gerçi benim yumurtalarım toplandı bile dondurdular ama... ohss oldum çünkü gerçi şimdi çokkkk iyiyim 12 sinde randevum var rahim kalınlığına bakılacak ona göre transfer için gün verecekler hepsi sol yumurtalıktan olmak üzere 10 tane dondurulmuşum var sağdakiler maalesef lucrin (çatlatma iğnesi) yüzünden sadece sıvı olarak toplandı yani hücre yoktu aynı günün akşamı ovitrelle vuruldum sol yumurtalıktakiler öyle toplandı off off derdim büyüktü yani bunada şükür bu arada yine tüp bebek yöntemi ile 15 aylık melek bir kızım var benim sorunum ilaçsız adet olamıyorum hipogonadizm deniliyor rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkarsın bizleri
Yeni başlığımız hayırlı olsun umarım bu ay bol bol bebek haberi alırız şimdiden herkese bol şanslar..
kızlar hangi merkezlerde tüp bebek yaptırıyosunuz liste yapalım
arkadaşlar merhabe ben 28 yaşındayım fsh en son 19 du benim de bu ay tüp bebek işte dr öyle dedi çünki ben adana bbaşkent hastanesinde yaptırıyorum perşembe randevum var herkese tedavileri hayırlıı olsun meloni sanada geçmiş olsun.en azından 1 tane bebişin var.darısı bizlerin başına
selam arkadaşım.benimde fsh değerim 19 henüz tahliller devam ettiği için aşılamamı yoksa tüp bebekmi karar belli değil. sana direk tüp bebek mi dediler,yoksa aşılama da yaptılarmı ?? ayyy çok merak ediyorum acil cvp verirsen sevinirim.![]()
gecmıs olsun arkadasım.bende daha yenı baslıcam ıns ıyı sonuclar alırız.transfer ve toplama islemlerı zormu.ben kararsızım acaba dondurma islemını yaptırsammı dıye cunku eger burda olmazsa baska hastane denerım dıye .bu arada ben ızmır smyrn art dayaptırıyorum.