MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

başa gelen çekilecek napalım artık. bebeğim olmıcak düşüncesi bu bulantılardan çok daha kötü bir psikolojiydi. sabahları ne yiyebiliyorsun peki?

olsun bunlar güzel sıkıntılar :) bebeğim olmıcak psikolojisi bende çok vardı eşim de de bende de çünkü ben 36 eşim 38 yaşında yaş dan dolayı dr zor olabilir demişti aralığıa kadar bekliyelim demişti sonra tüplere bakarız diyrodu bu bizi çok üzüyordu inan için için dert ediyordum kendime ama allahıma çok şükür verdi aratmadan rabbim nerde iseteyn bekleyn varsa nasip etsin bizlerin de kucağında görüp büyütmeyi nasip etsin..
sabahları ilk önce bir bulantı yaşıyorum zaten sonra biraz su ve kraker yiyorum tekrar bir bulantı geçirdikden sonr elma ve salatalık yiyorum çok az da peynir ama inan peynir zor geçiyor boğazımdan öğlende sadece salata ve yoğurt ama yoğurt içine dut pekmezi katıyorum bir kasşık bu bulantılar hiç olmazsa bebeği besleyecek şeyler olsun diye zaten ne yesem yarım saat geçmeden çıkıyor..
bu arada teyzesi biz ilk ultroson resimlerimizi paylaştık..:)

ayy canım ben 8. haftanın içindeyim bunu bilmem iyi oldu..bizim sağlık ocağı hiç çalışmıyor sanırım, beni hiç arayan soran yok ben henüz işyerine bildirmedim durumumu o yüzden izin almak sorun oluyor canım o yüzden direkt 10. hafta gideyim aşımı olayım bari ayy aşı olmayı da hiç sevmem ama napalım minik embriyomuz için katlanıcaz..aşı demişken grip aşısı olan var mı?
bu arada kızlar ben birgün çokmutlu bir gün çok mutsuz oluyorum sanırım bulantım olunca aynı anda mutsuzluk oluyo, bulantım yokken keyifli oluyorum hehe:)

Son düzenleme:
bugün 6+5 günlük hamileyim ilk kalp atışlarını duydum:)) bebeğimin boyu 1 cm ama bana çektirmediği kalmadı olsun razıyım rabbim hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inş. bebek isteyim de olmayanlarada verir inş rabbim

şükretmek lazım gerçekten . allah sana ve babasına bağışlasın bebişini. bi kaç gündür daha ağır bulantım olmasına rağmen bebeğimin kalp sesini duyduğumdan beri isyan etmiyorum artık. çünkü doktorum bulantın olması onun sağlıklı olduğunu gösteriyor demişti. ne kadar faydalı şeyler yiyorsun. çıkarsan bile yine ona ulaşıyormuş vitamini. bu arada ultrasonlar süper. tam 16 haftalıkken çektirmeye çalış bir de ultrasonu çünkü o hafta tam olarak sığıyormuş ekrana onu da paylaşırsın.

zaten sen gitmesende gittiğin hastene bilgi veriyormuş 10 hafta aşı olmuyoruz 18.hafta oluyormuşuz aşıyı :)grip aşısı olmadım olmayıda düşünmüyorum zararı varmı yokmu bilmiyorum ama grip aşısını zaten sevmiyorum bağışıklık sistemini yok ediyor çünkü sene de bir kere de haasta olmak vucut direnci için iyidir :)
ben de bir gün iyi bir gün kötüyüm bazen hiç hamile değilmişim gibi ağrı sızı bulantı olmuyor o zamanlar çok iyiyim sonra kendini hatırlatıyor benim gibi olan var mı bilmiyorum...

amin canım allah cümlemizinkini anasına babasına bağışlasın.bulantılar artık kusmaya donuştu bende ama ne akdr devam edecek inan bende bilmiyorum ben randevudan nce gittiğim için kalp atışını gördum ama duyamadım kısmet ise 15.ınde artık farklı bir duygu ya gerçek den anlatılmıyor..su an ben 8.hafta içindeyim demek ki sekiz hafta sonra :) sende paylaş burada bir arkadaş paylaşmıştı bende deniyeyim dedim :)

merhaba arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik bebisleriniz nasil

bizde bugun gittik doktora cok sukur gordum bebeklerimi ve kalp atislarini tahmin ettigim gibi ikiz bebeklerim olacak rabbim kismet ederse biri 6+5 biri 6+4 gorunuyo ultrasonda......
3 aylik olunca dikis atilacak rahim agzina erken dogum olmasin diye insallah hic bir sorun olmaz korkuyorum varmi aranizda bu sekilde hamilelik geciren yada tanidiginiz biri varsa lutfen bilgi verirmisiniz

gözün aydın canım allah saglıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin.inşallah bende haftaya görücem bebegimi.dua edin benim için de

Ben de 7+2 haftalık hamileyim. Evleneli henüz 2 ay bile olmamışken bir anda sarsıldım..kendimi daha çok hasta gibi hissediyorum.Acaba ne zaman anne gibi hissederim?

Ben de 7+2 haftalık hamileyim. Evleneli henüz 2 ay bile olmamışken bir anda sarsıldım..kendimi daha çok hasta gibi hissediyorum.Acaba ne zaman anne gibi hissederim?

off çok çabuk olmuş bende henüz hissedemeyenlerdenim :) bence elini kolunu kıpraşmasını görünce falan hissederiz bakalım..hamilelik deyince aklıma bulantı geliyo, size de oluyor mu bilmiyorum mesela eve gidince birşeyler yemek istiyorum ama sanki bi engelim var oruçmuşum gibi falan hissediyorum, kasıyorum kendimi sanırım asitli boyalı şeylerden uzak tutarak..

gözün aydın çok sevindim allah hepimizin kini sağlık ile kucağımıza alığ büyütmeyi nasip etsin ben kendi dr um ile görüşeceğim senin durumunu çünkü bende merak ettim açıkcası ...sen yine de iyi düşün iyi olsun herşeyin hayırlısı allah hepimizin kini ananlı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…