kızlar ultrason resimleri demiştik...eğer paylaşırsak birbirimizin bebişine bakarak kendi hamileliğimizi takip edebiliriz.hepimiz aynı haftalarda sayılırız..hadi ama maşallah deyip başlayalım paylaşmaya :)[/QUOTE]
benım de ilk ultrasonlarım bunlar biri tam 4 haftalık iken diğeri ise 6+5 günlük iken bugun 7+2 yiz teyzesi :) kız erkek bilmiyorum ama allah sağlık versin hayırlısı ile kucagımıza alıp buyutmeyi nasip etsin hepimiizn kini..
başa gelen çekilecek napalım artık. bebeğim olmıcak düşüncesi bu bulantılardan çok daha kötü bir psikolojiydi. sabahları ne yiyebiliyorsun peki?
1o.uncu haftaya girince gidilmesi gerekmiş çünkü tatanoz aşımız varmış onu sağlık ocakalrı vuruyormuş 18.haftada dr a sorduruyorlarmış ki dr lar da onaylıyormuş benimde haberim yoktu geçen sabah aradılar gittim kayıt oldum çok ilgilendiler tansiyon şu bu her şeye baktılar ve bana telefon numaralrını da verdiler ki en ufak birşey de bize danışabilirsin dr un tahlil isterse getir burada yapıyoruz dediler ücret almadan sadece bir gün geç çıkar hepsi o kadar dediler aşıları da bebeği korumak için miş zaten özel de olsa kurum da olsa her dr yaptırmamızı ısteyecemış o yüzden bize baştan bilgi veriyorlar boyunu kilonun tansiyonunu arsa ultrosona sokup gelişimi takip etme şansı veriyorlar en kısa zaman da bağlı olduğun sağlık ocagına kayıt yaptır..
olsun bunlar güzel sıkıntılar :) bebeğim olmıcak psikolojisi bende çok vardı eşim de de bende de çünkü ben 36 eşim 38 yaşında yaş dan dolayı dr zor olabilir demişti aralığıa kadar bekliyelim demişti sonra tüplere bakarız diyrodu bu bizi çok üzüyordu inan için için dert ediyordum kendime ama allahıma çok şükür verdi aratmadan rabbim nerde iseteyn bekleyn varsa nasip etsin bizlerin de kucağında görüp büyütmeyi nasip etsin..
sabahları ilk önce bir bulantı yaşıyorum zaten sonra biraz su ve kraker yiyorum tekrar bir bulantı geçirdikden sonr elma ve salatalık yiyorum çok az da peynir ama inan peynir zor geçiyor boğazımdan öğlende sadece salata ve yoğurt ama yoğurt içine dut pekmezi katıyorum bir kasşık bu bulantılar hiç olmazsa bebeği besleyecek şeyler olsun diye zaten ne yesem yarım saat geçmeden çıkıyor..
bu arada teyzesi biz ilk ultroson resimlerimizi paylaştık..:)
ayy canım ben 8. haftanın içindeyim bunu bilmem iyi oldu..bizim sağlık ocağı hiç çalışmıyor sanırım, beni hiç arayan soran yokben henüz işyerine bildirmedim durumumu o yüzden izin almak sorun oluyor canım o yüzden direkt 10. hafta gideyim aşımı olayım bari ayy aşı olmayı da hiç sevmem ama napalım minik embriyomuz için katlanıcaz..aşı demişken grip aşısı olan var mı?
bu arada kızlar ben birgün çokmutlu bir gün çok mutsuz oluyorum sanırım bulantım olunca aynı anda mutsuzluk oluyo, bulantım yokken keyifli oluyorum hehe:)
şükretmek lazım gerçekten . allah sana ve babasına bağışlasın bebişini. bi kaç gündür daha ağır bulantım olmasına rağmen bebeğimin kalp sesini duyduğumdan beri isyan etmiyorum artık. çünkü doktorum bulantın olması onun sağlıklı olduğunu gösteriyor demişti. ne kadar faydalı şeyler yiyorsun. çıkarsan bile yine ona ulaşıyormuş vitamini. bu arada ultrasonlar süper. tam 16 haftalıkken çektirmeye çalış bir de ultrasonu çünkü o hafta tam olarak sığıyormuş ekrana onu da paylaşırsın.
inşallahh bende mayıs 2013 annesi olacagımmm :)) suanda 7+6 haftalık mercımegımm :))
kızlar ultrason resimleri demiştik...eğer paylaşırsak birbirimizin bebişine bakarak kendi hamileliğimizi takip edebiliriz.hepimiz aynı haftalarda sayılırız..hadi ama maşallah deyip başlayalım paylaşmaya :)[/QUEki Görüntüle 524419 Eki Görüntüle 524420 OTE]
benım de ilk ultrasonlarım bunlar biri tam 4 haftalık iken diğeri ise 6+5 günlük iken bugun 7+2 yiz teyzesi :) kız erkek bilmiyorum ama allah sağlık versin hayırlısı ile kucagımıza alıp buyutmeyi nasip etsin hepimiizn kini..
maşallah canım..belki çok küçükler henüz ama oo resimler o kadar anlamlı ve güzeller ki bizim için..eşime gösteriyorum seçemiyor bir türlü,,halbuki ben her bişeyini görüyorum o resimlerde..gözleri,elleri,kafası...inşallah daha büyük resimlerini ve doğduktan sonraki resimlerini de koyucaz buraya..hadi kızlar yok mu daha paylaşan...
kızlar resim nasıl yükleniyorr
[sıze=2]merhaba arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik bebisleriniz nasil
bizde bugun gittik doktora cok sukur gordum bebeklerimi ve kalp atislarini tahmin ettigim gibi ikiz bebeklerim olacak rabbim kismet ederse biri 6+5 biri 6+4 gorunuyo ultrasonda......
3 aylik olunca dikis atilacak rahim agzina erken dogum olmasin diye insallah hic bir sorun olmaz korkuyorum varmi aranizda bu sekilde hamilelik geciren yada tanidiginiz biri varsa lutfen bilgi verirmisiniz[/sıze]
Ben de 7+2 haftalık hamileyim. Evleneli henüz 2 ay bile olmamışken bir anda sarsıldım..kendimi daha çok hasta gibi hissediyorum.Acaba ne zaman anne gibi hissederim?
merhaba arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik bebisleriniz nasil
bizde bugun gittik doktora cok sukur gordum bebeklerimi ve kalp atislarini tahmin ettigim gibi ikiz bebeklerim olacak rabbim kismet ederse biri 6+5 biri 6+4 gorunuyo ultrasonda......
3 aylik olunca dikis atilacak rahim agzina erken dogum olmasin diye insallah hic bir sorun olmaz korkuyorum varmi aranizda bu sekilde hamilelik geciren yada tanidiginiz biri varsa lutfen bilgi verirmisiniz
maşallah canım..belki çok küçükler henüz ama oo resimler o kadar anlamlı ve güzeller ki bizim için..eşime gösteriyorum seçemiyor bir türlü,,halbuki ben her bişeyini görüyorum o resimlerde..gözleri,elleri,kafası...inşallah daha büyük resimlerini ve doğduktan sonraki resimlerini de koyucaz buraya..hadi kızlar yok mu daha paylaşan...
aynen canım katılıyorum sana eşim bazen alıp eline bu mu şimdi :) bu kadarcık iken bu kadrsıkıntısı var ya gelince ne yapar bilmiyorum diyor :) bende sürekli bulantı kusma var ne yesem çıkıyor malesef evet dr a gittikçe buradan paylaşalım ultrson resimlerini güzel ve keyifli oluyor açıkcası:)
arkadaşlar merhaba ben de aranızda yeniyim 6+6dayız Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin..çok rahat su gibi hamilelik ve doğum geçiririz inşallah..Allah olmayanlara tez vakitte versin inşallah...inşallah hepiniz iyisinizdir..aynen canım katılıyorum sana eşim bazen alıp eline bu mu şimdi :) bu kadarcık iken bu kadrsıkıntısı var ya gelince ne yapar bilmiyorum diyor :) bende sürekli bulantı kusma var ne yesem çıkıyor malesef evet dr a gittikçe buradan paylaşalım ultrson resimlerini güzel ve keyifli oluyor açıkcası:)
arkadaşlar merhaba ben de aranızda yeniyim 6+6dayız Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin..çok rahat su gibi hamilelik ve doğum geçiririz inşallah..Allah olmayanlara tez vakitte versin inşallah...inşallah hepiniz iyisinizdir..
amin canım allah hepimiizn kini sağlık ile kucağımıza almayı buyutmeyi de nasip etsin seninde gözün aydın bende 8.hafta içindeyim senin hamilelik nasıl gidiyor benım ki fena :) ne yesem çıkıyor geçer diyorlar fakat henuz gecen birşey yok hayırlısı artık hapimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?