doğru söylüyorsun canım etrafımızda çocuk olayından başka daha neler oluyor. çok fazla odaklanıyoruz galiba. gerçi bebişlerde illa hissettiriyor kendini. ben biraz alışverişe çıksam nefes nefese kalıyorum ya da yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum koku olayından ama geçen haftalardaki kadar takılmıyorum artık bunlara. biraz önce kardeşimle konuştum evde bazı problemler varmış. yansıtmak istemiyor fazla ama sıkılmış belli. onunla konuşunca düşündüm de ne kadar kendimi düşünür olmuşum. bazı şeylere müdahele edememek elinden hiç bir şeyin gelmemesi de çok zor. yine de bunalıma girmek yok herşey olacağına varır. hafta sonu ailemin yanına gidip kendimi toparlamayı düşünüyorum psikolojik olarak. onlar merkezde oturuyor ve çalıştığımız için gidemiyoruz ne zamandır. ilaç gibi gelecek bana.
kizlar benim kalbim en ufak bir hareketimde bile cok hizli carpiyo neden acaba hamileliktenmi en cokta sabah kahvaltisindan sonra aranizda benim gibi olan varmi acaba
merhaba mayıs anneleri , nasılsınız bebişleriniz nasıl ? benim dün doktor kontrolüm vardı şuan 9+6 günlüğüm ama ultrasonda 8 haftalık çıktı . 7+1 de gittiğimde 7+2 çıkmıştı. dün çok şaşırdık neredeyse 2 hafta geri bebeğim bu neye göre değişiyor. sizlerin nasıl?
bende de var neden bilmiyorum iki gundur ama heyecan ile birlikte genelde akşamları oluyor bira kaç gun daha dikakgt edeceğim olmaz ise dr a soracagım sanki bir şey olacak da heyecanla bekliyor gibiyim sende oyle mısın bilemiyorum..
dogru birsey olacak gibi heycan icindeyim cogu zaman tansiyonuma baktirdim normal dedi ama kalbin hizli atiyor dedi zarari yok ama kalbimiz yoruluyomus bide biraz atistirmasam hemen tansiyonum dusuyor sonu hayrolsun ins
kızlar ultrason resimleri demiştik...eğer paylaşırsak birbirimizin bebişine bakarak kendi hamileliğimizi takip edebiliriz.hepimiz aynı haftalarda sayılırız..hadi ama maşallah deyip başlayalım paylaşmaya :)
aslında pzoitif biriydim burada herkeze pozitif olurn rahat olun diyen ben dun ki durumdan dolayı sanırım kendime panik yaptım yoksa bana göre her agrı bulantı kusma normaldi :) o kadrcık da olsun artık ne yapalım :) ilaç evet uyku ve halsızlık yapıyor ben zaten hamile kalmadan bir ay önce işten ayrılmıştım biraz dinleneyim derken ay sonun da hamile kaldım :) bu arada gittiiğimi hastaneler bizi sağlık ocağına da bildiriyorlarmış benı bu sabah sağlık ocağından da aradılar orayada düzenli gitmek gerekmiş bellı aylar bellı aşılarımız varmış..gitmediyesen sende git bence baan telefonda bilgi verdiler hastanenın istediği tahlilleeri orasıda yapıyormus recetenizi getirebilirsiniz burada yapılıyor hepsi bellı zamanlar da da aşılarınız var bebeğinizi kormuak amaçlı dediler ben yarın gidip kayıt yaptıracağım zaten zorunluymuş bilen var mı bilmiyorum ? ?
neden bilmiyorum ama bana gore de benim bebeğim de 3 gun geri cıktı ben de şaşaırdım ama bir şey söylemedim bana gore 7+1 ıdı dr gore 6+5 çıktı yazı-dım o tarıh ı zaten ultrosunun ustunde de yazıyor kaç haftalık oldugu tekrar gittiğim de bu hafta ile de tutmaz ise o zaman dogal olarak dr a soracagım neden diye çünkü benimde kafam karıştı ya gec dollenme ya da bilmediğimiz bir hesaplama var ...
kızlar söylemesi ayıp sizin de sutyenler rahatsız etmeye başladı mı..yeni alıcam ama nasıl bişey alıcam bilmiyorum..süngersiz ve telsiz mi alalım yoksa süngersiz telli mi..desteklemek gerekiyormuş netten baktım ama sağlıklı anlaşılır bir bilgi bulamadım..penti de spor birşey gördüm yarım atlet gibiydi içinde küçük yuvarlak bi sünger vardı lastikli falandı o nasıl olur acaba.:26:
arkadaşlar özellikle midesi çok bulanan arkadaşlar ne yapıyorsunuz bunu önlemek için. naneli şeker, çubuklu kraker, armut , üzüm ne varsa deniyorum olmuyor. aranızda benim gibi hem çalışıp hem bulantıyla mücadele edenler varsa neler yapıyorsunuz?paylaşırsanız sevinirim.
canım seninki normal benim bir önceki gebeliğimdede öyle 3-4 günlük gerilik oluyordu. biraz araştırdım. gerilik 2 haftayı bulunca rahim içi gelişme geriliğinden şüpheleniyorlarmış. bakan doktor asistandı belki yanlış bakmıştır diye bugün özele gideceğiz. umarım yanlıştır dua edin bana
arkadaşlar özellikle midesi çok bulanan arkadaşlar ne yapıyorsunuz bunu önlemek için. naneli şeker, çubuklu kraker, armut , üzüm ne varsa deniyorum olmuyor. aranızda benim gibi hem çalışıp hem bulantıyla mücadele edenler varsa neler yapıyorsunuz?paylaşırsanız sevinirim.
aaa hiç haberim yok yeni duydum..:26:.en geç ne zaman gidebiliriz acaba..çünkü benim işten izin almam gerekir gitmem için
senı çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım fakat ben ne yesem çıkıyor ben sabahları çubuk kraker gün içinde de yeşil ekşi elma üzren çok amaçok hafifi tuz daha önce buradan arkadaşlarada tavsiye ettim işe yarıyor zaten 3 ay dan sonra tuzu kesmek zorundayız o yüzden çok az yiyebiliyorsan tuz olmadan ye yeşil buyuk sert elmalar var ya tadı biraz ekşi ve mayhoş sert elma onlardan al özellikle yemeklerden sonra ye ki mideyi rahatlatsın..
bunu duymamıştım hemen deniyorum yarın sağol. çalışıyormusun peki?
çalışıyorum ama bu hafta raporluyum aşırı bulantıdan kusmadan ne ysem çıkıyor çünkü iki gündür de acayip uyku yapıyor benim kontrol haftaya idi ama bu hafta bizi korkuttuğu için raporlu oldum elmayı dene işe yarayacak sabah bulantına engel olamıyorum ama hiç olmaz ise aza indirgedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?