canım 8 haftadan önce genelde duyulmuyor bende senin gibi sabırsızdım içim rahat etmiyordu bir türlü ama rahat ol iyi düşün ve rahat ol ki bebişinde iyi olsun
amin canım benim bende geç evlenenlerdenim eşim ile evlenirken yaş dan dolayı olmaz ise sorun yapmayacağımıza söz vermiştik ama alalh aratmadı sende iyi düşün iyi olsun zaten bende henüz kalp atışını duymadım kısmet ise 9 ekimde kalp atışı 6 ile 10 haftada duyuluyormuş bazen 12 haftayıda bulabiliyormuş olurda 6+1 de duymaz isen panik yapma normal olan bir durum çünkü sen ne kadar rahat olursan içimizde ki bebeği de o kadar rahat büyütmüş oluruz ben konuşmaya başladım artık onun ile kız erkek bilmiyorum ama allah sağlık versin yeter aramızda bağ oluşturmaya çalışıyorum ve oluyor :) ağrım olduğu zaman konuşuyorum geçiyor ister psikolojik de ister doğru işe yarıyor önemli olanlan da bu unutma mevlam ne eğler ise güzel eğler:)........
haklisin canim ama cok zor ilk bebegimi dusurdum suanda tekrar hamileyim ama keseyi gormeden kalp atisini duymadan tam anlamiyla hamile gibi hissedemiyorum sevinemiyorum korkuyorum insallah 9 ay sonra saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza aliriz
tabi canim tabi mevlam herseyi guzel eyler...iyiki aratmamis rabbim size kimseye aratmasin cok zor yoklugu olmayacagini ogrenmek bilmek cok zor hayatta her sey oluyor hersey ama saglik sorunun olunca sorun bebek olunca elden hic birsey gelmiyor allah herseyin hayirlisini versin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...insallah duyariz ama duymazsamda 6+1 gunlukken sorun etmem insallah haftaya cuma olmazsa bidahaki cumaya olsun bebegim saglikli olsunda ben gec duysamda olur...oyle guzelki o sesi duymak oyle anlamliki dunyalar senin oluyor duydugun anda icinde minicik bir insan var ve bedeninde ikinci kalp atiyor harika birsey allah herkese tattirsin bu duygulari
arkadaşlar benimde sekiz günüm geçti sizce test yapmalımıyım
kızlar hepınıze hayırlı olsun ve ınsallah 9 ayı cok rahat ve sorunsuz atlatabılırız,,,bende 6 haftalık hamıleyım...endıselı vee cok mutluyum,,,suan ne yapacaımı bılemıyorum,,,doktorum 29 mayıs hastanesı yesım hanım duyan varmı
merhaba sevgili mayıs anneleri, hiç kilo aldınız mı, normal yaşantınızdan değişik birşeyler yapıyormusunuz yemek yada spor gibi?? Ben sadece folbiol içiyorum günde 1 adet bir de çay,kahve,kola gibi zararlı şeyleri içmiyorum..tabi çayı dayanamayıp günde 1 bardak içiyorum ama açık içmeye çalışıyorum.
merhaba sevgili mayıs anneleri, hiç kilo aldınız mı, normal yaşantınızdan değişik birşeyler yapıyormusunuz yemek yada spor gibi?? Ben sadece folbiol içiyorum günde 1 adet bir de çay,kahve,kola gibi zararlı şeyleri içmiyorum..tabi çayı dayanamayıp günde 1 bardak içiyorum ama açık içmeye çalışıyorum.
merhaba sevgili mayıs anneleri, hiç kilo aldınız mı, normal yaşantınızdan değişik birşeyler yapıyormusunuz yemek yada spor gibi?? ben sadece folbiol içiyorum günde 1 adet bir de çay,kahve,kola gibi zararlı şeyleri içmiyorum..tabi çayı dayanamayıp günde 1 bardak içiyorum ama açık içmeye çalışıyorum.
merhaba kızlar katılabilirmiyim
bende 5 haftalık hamileyim. ilk hamileliğimde boş gebelik yaşadım. şimdi tekrardan hamile kaldığımı öğrendiğimde hem sevinç hem endişe bi arada olduğu için hiç birşey anlamıorum. haftaya dr a gideceğim kalp atışını duymaya.şimdi tek duam sağlıklı olduğunu ve kalp atışını duymak. nasip olursa bende 23 mayısta bebeğimi kucağıma alacağım.rabbim her isteyene nasip etsin inş.
merhaba sevgili mayıs anneleri, hiç kilo aldınız mı, normal yaşantınızdan değişik birşeyler yapıyormusunuz yemek yada spor gibi?? ben sadece folbiol içiyorum günde 1 adet bir de çay,kahve,kola gibi zararlı şeyleri içmiyorum..tabi çayı dayanamayıp günde 1 bardak içiyorum ama açık içmeye çalışıyorum.
slm tabiki katılabilirsin ne kadrlık bebeşin var:)
Selam kızlar ben de aranıza yenı katıldım daha 3 gun once hamıle oldugumu ogrendım Allah herkeze bu duyguyu nasıp etsın kızlar sıze bısı sorucam ben yurt dısında yasadıgım ıcın bı de heycandan anlamadım sımdı benım son sat 18 agustos tu pazartesı gunu labuatoardan aldıgım bılgıye gore 2 haftalık dedı satan bakarsak benım bebegım kac haftalık kafam karıstı
slm canım ben 61 kilo ile hamile kaldım şuan 6.hafta içindeyim yaşantım normal ama bir kilo almışım ara ara kasık ve bel ağrım oluyor bazen dayanılmaz oluyordu ama şimdi o kadr değil son bir haftada ağrılar azaldı bulantı başladı sadece sabahları olan bulantı şimdi sabah oğlen akşam olmaya başladı bende folbiol kullanıyor bir ay daha kullanacak mışım dr um söyledi.. ağrıların azalması normal mi onu bilmiorum henüz bu konu için dr ile görüşmedim inaşallah normaldir..
selam tatlım normaalde son adet olduğun gün baz alınarak kaç haftalık hamile olduğun belli olur doğum tarihi son adet tarihinde artı yada eksi 10 olarak hesaplanıyor. senin son adet tarihine bakılırsa nerdeyse 5 haftalık hamilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?