MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

canım 8 haftadan önce genelde duyulmuyor bende senin gibi sabırsızdım içim rahat etmiyordu bir türlü ama rahat ol iyi düşün ve rahat ol ki bebişinde iyi olsun

haklisin canim ama cok zor ilk bebegimi dusurdum suanda tekrar hamileyim ama keseyi gormeden kalp atisini duymadan tam anlamiyla hamile gibi hissedemiyorum sevinemiyorum korkuyorum insallah 9 ay sonra saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza aliriz

tabi canim tabi mevlam herseyi guzel eyler...iyiki aratmamis rabbim size kimseye aratmasin cok zor yoklugu olmayacagini ogrenmek bilmek cok zor hayatta her sey oluyor hersey ama saglik sorunun olunca sorun bebek olunca elden hic birsey gelmiyor allah herseyin hayirlisini versin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...insallah duyariz ama duymazsamda 6+1 gunlukken sorun etmem insallah haftaya cuma olmazsa bidahaki cumaya olsun bebegim saglikli olsunda ben gec duysamda olur...oyle guzelki o sesi duymak oyle anlamliki dunyalar senin oluyor duydugun anda icinde minicik bir insan var ve bedeninde ikinci kalp atiyor harika birsey allah herkese tattirsin bu duygulari

am,n inşallah hepimiz sağlık ile kucağımıza alırız ama iyi düşünelim iyi olsun... ben keseyi gördüm fakat kalp atışını henüz duymadım kısmet ise dokuz ekim de sabırsızlanıyorum fakat önce sağlıklı olsun da seninde dediğin gibi geç duyayım başka birşey istemiyorum bir haftadır bulantı çoğaldı bende kasık ve bel ağrısı azaldı bulantı başladı üç gündür de günde 2 veya 3 kez bulanmaya başladı dr herşey normal şuan 6 ahfta içinde olmas gereken durumlar bunlar dedi sakinleştim sakinim aslında sakinliğimde korkumdan itiraf etmek gerekirse fakat düşününce de ne kadar sakin olursak o kadr iyi geçeçek buna inanıyorum ben hepimizde inanalım ve sakin ve sorunsuz bir dönem geçirelim ... bebeklerimiz gelecek:))

canım gözün aydın allah tamamını erdirsin sağlık ile kucağımız almayı nasip etsin bende şu an 6 haftadayım ahtta 7 ye girmek üzereyim:) raaht ve sakin ol hepimiz güzel geçirelim inşallah:)

merhaba sevgili mayıs anneleri, hiç kilo aldınız mı, normal yaşantınızdan değişik birşeyler yapıyormusunuz yemek yada spor gibi?? ben sadece folbiol içiyorum günde 1 adet bir de çay,kahve,kola gibi zararlı şeyleri içmiyorum..tabi çayı dayanamayıp günde 1 bardak içiyorum ama açık içmeye çalışıyorum.

Merhaba kızlar bende 4+3 üm muhtemel doğum tarihimi 3 haziran olarak hesaplıyor program
benimde kasık ve bel ağrılarım oluyor ama okuduğum kadarıyla herkeste var bu ağrılar içim rahatladı şimdi
4 ekimde bizde kesemizi görücez rabbimin izni ile inşallah
ben hamiş olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız demeye başladım eşimde bende kız istiyoruz diyemi böle düşünüyorum bilemiyorum ama ablamada öle olmuş ilk andan itibaren hep oğlum diyesi gelmiş ve yiğenim oğlan maşallah sizde var mı böle hisler

sorma canım bi iştahım geldiki anlatamam ve ilişkiyide şimdilik rafa kaldırdık Ben zaten çay kola asitli içecek çikolata tavuk eti yemezdim şimdi meyve ve sebze yemeye biraz daha dikkat ediyorum onun dışında işe yürüyerek gidiyordum 2 hafta otobüsle gitme kararı aldık 2 hafta sonra nasipse yine yürüyüşüme başlayacağım inşallah tabi doktorum izin verirse

sorma canım bi iştahım geldiki anlatamam ve ilişkiyide şimdilik rafa kaldırdık Ben zaten çay kola asitli içecek çikolata tavuk eti yemezdim şimdi meyve ve sebze yemeye biraz daha dikkat ediyorum onun dışında işe yürüyerek gidiyordum 2 hafta otobüsle gitme kararı aldık 2 hafta sonra nasipse yine yürüyüşüme başlayacağım inşallah tabi doktorum izin verirse

Canım bende dün hamile olduğumu öğrendim spor falan yapmıyorum bu aralar dikkat
etmeye çalışıyorum bende folbiol kullanıyorum yemek te gerçek bal getirmiş
eşimin annesi ondan sabah akşam 1 kaşık alıyorum, doktorum süt değil de süt ürünleri
tüket dedi süt gaz yapar rahatsız olursun demişti :26: onun dışında zaten çay kahveyle aram hiç yok
benimde tahmini doğum tarihi 29 mayıs

bende 5 haftalık hamileyim. ilk hamileliğimde boş gebelik yaşadım. şimdi tekrardan hamile kaldığımı öğrendiğimde hem sevinç hem endişe bi arada olduğu için hiç birşey anlamıorum. haftaya dr a gideceğim kalp atışını duymaya.şimdi tek duam sağlıklı olduğunu ve kalp atışını duymak. nasip olursa bende 23 mayısta bebeğimi kucağıma alacağım.rabbim her isteyene nasip etsin inş.

slm canım hayırlı olsun allah hepimiizn kucağına sağlık ile almayı nasip etsin iyi düşün iyi olsun kötü şeyler aklına getirme ebnde doğum 20 mayıs gibi kısmet ise benim ilk gebelik bende kalp atışını duymadım henüz kısmet ise 9 ekim de 6. hafta içindeyim şu an dr sorun yok dedi üç hafta sonra gel hem gelişime bakalım hem kalp atışını duyalım dedi heyecan ile bekliyorum faakt şunu anladım ki korku ile sevinç karıştı bende de faakt sakin olmak dikaktli olmak en iyisi.. panik yok ve iyi düşünüyoruz iyi oluyor:)) allah tamamını erdirsin hepimiz için..

slm canım ben 61 kilo ile hamile kaldım şuan 6.hafta içindeyim yaşantım normal ama bir kilo almışım ara ara kasık ve bel ağrım oluyor bazen dayanılmaz oluyordu ama şimdi o kadr değil son bir haftada ağrılar azaldı bulantı başladı sadece sabahları olan bulantı şimdi sabah oğlen akşam olmaya başladı bende folbiol kullanıyor bir ay daha kullanacak mışım dr um söyledi.. ağrıların azalması normal mi onu bilmiorum henüz bu konu için dr ile görüşmedim inaşallah normaldir..

Selam kızlar ben de aranıza yenı katıldım daha 3 gun once hamıle oldugumu ogrendım Allah herkeze bu duyguyu nasıp etsın kızlar sıze bısı sorucam ben yurt dısında yasadıgım ıcın bı de heycandan anlamadım sımdı benım son sat 18 agustos tu pazartesı gunu labuatoardan aldıgım bılgıye gore 2 haftalık dedı satan bakarsak benım bebegım kac haftalık kafam karıstı

selam tatlım normaalde son adet olduğun gün baz alınarak kaç haftalık hamile olduğun belli olur doğum tarihi son adet tarihinde artı yada eksi 10 olarak hesaplanıyor. senin son adet tarihine bakılırsa nerdeyse 5 haftalık hamilesin :)

ben 9 haftaya girdim tatlım çok şükür rabbime ağrılarım azaldı benim bence korkma derim zaten ben doktora sormusdum ilk başlardaki ağrıları bana adet göremediğimiz içinde vücudun sıkıntısı çok o neden ile ağrı olur demişti. bulantı konusunda demek bana arkadaş geldin ben hala feci bulantı ve kusma yaşıyorum birşey yiyemiyorum ama bebek 3 aydan itibaren benden beslenicekmiş oyüzden artık çok kafama takmıyorum açım yani bide göbüşüm çıkmaya başladı artık eteklerime giremiyorum

tesekkurler canım benım ya kafama takılmıstı rahatladım sımdı sıra hep beraber gobus yarıstırmaya ben tatlıyı hıc yıyemıyorum ara ara da uyuyorum mesela yenı uyandım sızler ne alemdesınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…