ewet ilk denemede tutundu çok şükür aminn canım hepimizinkini bendede bugün sabah aşırı derecede bir bulantı başladı elimde cubuk krekerlerle geziyorum
aynen ben markete gidiyorum raftaki meyvelere dayanamıyorum kendimi yerken buluyorum eşimm şaşkın canın çektiyse alalım hayatım evde ye diyo bizi marketten atıcaklar diyo [/
ben de de aşerme başladı ağrılarım artık o kadr değil ama bulantı bazen aşırı ne yesem çıkıyor bazen az az oluyor bende geçen gün ust komsuya çıktım kadın üzüm almış bana şimdi hamilesin canın ceker dedi aslında o saat e o diyene kadar gördüğüm halde asklımda üzüm yoktu ama kızlar kadın yıkayıp getirene kadar sanki senelern geçti nasıl yedim bende hatırlamıorum:) bende bugun 6+2 oldum 7.haftaya girdim çok şükür ama göğüslerim fena hiç dokunamıyorum..ben çubuk kraker demedim ama benimde elimde bir tabak ekşi yeşil elma ustunde çok haifi tuz çok iyi geliyor mideme 2 gündür sabahdilimleyip onu yiyorum deneyin kızlar ama tuzu çok az olacak...
canım tuzlu ekşi elma çekti :) akşam eve giderken markete uğranacak ekşi elma alınacak hehe :)
kızlar yaaa akıntısı olan var mı doktor normal diyor ama günlük ped olmadan rahat edemiyorum ben sizde durum nasıl????
evet canım bende de var ve gitgide atrıyor diye biliyorum. birde benim ki parça parça garip
evet canım bende de var ve gitgide atrıyor diye biliyorum. birde benim ki parça parça garip
kızlar yaaa akıntısı olan var mı doktor normal diyor ama günlük ped olmadan rahat edemiyorum ben sizde durum nasıl????
aynencanım tuzlu ekşi elma çekti :) akşam eve giderken markete uğranacak ekşi elma alınacak hehe :)
nasıl parca oarca canımm ?
kızlar siz hiç bebeğinizi hissedebiliyomusunuz, yani karnınızda bebek olduğunu hamile olduğunuzu...yada onunla hiç konuşuyomusunuz sevgi gösteriyomusunuz..ben hiç hissedemiyorum, hala tam alışmadım belkide kalbi atınca o his gelicek bilmiyorum..sadece pazartesi günü karnımın altında bişey yukardan aşağıya sanki titreyerek kaydı durdu neydi o bilmiyorum ama onun dışında hiç hamile gibi hissedemiyorum :44: bir an önce pazartesi olsa da kalp atışlarını duysam...
kızlar siz hiç bebeğinizi hissedebiliyomusunuz, yani karnınızda bebek olduğunu hamile olduğunuzu...yada onunla hiç konuşuyomusunuz sevgi gösteriyomusunuz..ben hiç hissedemiyorum, hala tam alışmadım belkide kalbi atınca o his gelicek bilmiyorum..sadece pazartesi günü karnımın altında bişey yukardan aşağıya sanki titreyerek kaydı durdu neydi o bilmiyorum ama onun dışında hiç hamile gibi hissedemiyorum :44: bir an önce pazartesi olsa da kalp atışlarını duysam...
emin ol kalp atışlarını duyunca her şey değişiyor canım ben o günden beri bi tuhaf oldum televizyondaki reklamlara bile ağlar mı insan benim daha göbeğim bile çıkmadı dümdüz yani dışardan görünen birşey yok ama içimde fırtınalar kopuyor sanki bide belki saçma olacak ama içimdeki kalp atışlarını hissediyorum gibi geliyor sanki
merak etme canım bu konuda yalnız değilsin ben de de var dr normla dedi rahi büyüdüğü için şu an kese de mesane nın üzerinde yatıyormuş hem mesaneye hem rahim e baskı yaptığı için sık wc ye gidiyoruz ve akıntımız oluyor ben günlük ped kullanamıyorum ama sürekli değişitmek zorunda kalıyorum çamaşırımı anormla bir durum yok yani:)
ayy canım umarım bende kalp atışlarını görünce hissetmeye başlarım..ben kendime çok dikkat ediyorum yediğime giydğime taşıdığım ağırlığa falan ama gel gör ki aynanın karşısına geçip burda bebeğim var gibi hiç düşünemiyorum bile.niye onu hissetmiyorum diye düşünüp duruyorum.belkide ilk öğrendiğim günden itibaren doktorun bebek çok küçük olduğu için yokmuş gibi düşün sağlıklı bi gebelik gibi görünmüyor dediği içindirbir taraftan da nerde olduğunu bile tam bilmiyorum karnımın sağındamı solundamı sağ alt mı sol alt mı.siz biliyomusunuz? tek hissettiğim erkek olduğu niye bilmiyorum annemin ve arkadaşlarımın rüyalarından etkileniyorum galiba..
günaydın kızlarr diyorum çünkü gözümü açamıyorumşimdi zorla bişeyler atıştırdım kusmakdan artık boğazım yara oldu yutkunamıyorum sizler nasılsınız bakalım
günaydın canım..eyvah eyvah zor bir hamilelik desene..bulantı için zencefil çayı öneriyorlar bi dene bence belki işe yarar...umarım kısa zamanda bulantıların geçer daha iyi olursun..ben de korkuyorum bulantılardan dua ediyorum umarım çok bulantım olmaz diye yoksa işi bırakmam gerekebilir..
hemde çok zor başlarda hiç bir şeyim yoktu sonra midem arada karışmaya başladı sonra kusmaya başladım derken 7/24 bulantı kusmalar arttı hele gece 23:30 oldumu kusmakdan helak oluyorumherkes 3-3,5 aya geçer diyor ama yinede bilemiyorum.inşallah çok kusmassın canım inan çok zor oluyor.
bende de bulantılar başladı ama kusma yok inşallah başlamaz ya okulda çok zor olur nasıl başarırım bilemem...günaydın canım katılıyorum sana benimde bulantılar kusmaya dönüştü ne yesem çıkıor beöyle devam edecek mi bilmiyorum uyku dersen çok fazla var elimde olmaqdan gündüz uyuyorum akşam da sanki gündüz hiç uyumamışım gibi uyuyorum benimde kusmak dan sesim kısıldı dr kusmak ile öğürtü aynı anda olduğ için boğazları tahriş ediyro dedi abartmamk kaydı ile nane lımon iç ama sadec bir bardak ılık syler ye iç dedi çıkarsan da ye vucut alacağını alıyor zaten dedi hepiiz buna katlanacağız artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?