MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

evet canım bende de var ve gitgide atrıyor diye biliyorum. birde benim ki parça parça garip

benim de bazen dediğin gibi parça parça tatlım ama bazen renksiz bazen sarımsı yeşil bazen kahverengi bile oluyor paranoyak oldum şimdiye kadar bir tek kırmızı rengi görmedim diyebilirim :)))) ondanda allah korusun çok korkuyorum zaten doktor rahat ol herşey normal dedi ama özellikle kahverengi beni çok rahatsız ediyor yaaaaa!!!!!!

kızlar yaaa akıntısı olan var mı doktor normal diyor ama günlük ped olmadan rahat edemiyorum ben sizde durum nasıl????

aynen canımm akıntım çok sırılsıklam oluyor hatta ama ben vajinal jel kullanıyorum onunda etkisi vardır diye düşünüyordum

kızlar siz hiç bebeğinizi hissedebiliyomusunuz, yani karnınızda bebek olduğunu hamile olduğunuzu...yada onunla hiç konuşuyomusunuz sevgi gösteriyomusunuz..ben hiç hissedemiyorum, hala tam alışmadım belkide kalbi atınca o his gelicek bilmiyorum..sadece pazartesi günü karnımın altında bişey yukardan aşağıya sanki titreyerek kaydı durdu neydi o bilmiyorum ama onun dışında hiç hamile gibi hissedemiyorum :44: bir an önce pazartesi olsa da kalp atışlarını duysam...

merhaba kızlar, ben de dün hamile olduğumu öğrendim idrar testinde. Bugün de kan verdim. Sat'a göre 31 Mayıs çıkıyor doğum tarihi ama 2. bebeğim olduğu için o kadar bekleyeceğini sanmıyorum :)

ewet hissediyorumm sag tarafımda her adım atarken aklımda onu düşünerek atıyorum işten eve giderken bir saat konuşuyorum onunla sımsıkı tutun annene sakın vaz geçme diyorum baban ve annen seni çok seviyo diyorum böle kısık seslede değill arabada giderken bagıra bagıra yandan geçenler şarkı söylüyorum sanıyodur herhalde

emin ol kalp atışlarını duyunca her şey değişiyor canım ben o günden beri bi tuhaf oldum televizyondaki reklamlara bile ağlar mı insan benim daha göbeğim bile çıkmadı dümdüz yani dışardan görünen birşey yok ama içimde fırtınalar kopuyor sanki bide belki saçma olacak ama içimdeki kalp atışlarını hissediyorum gibi geliyor sanki

kızlar yaaa akıntısı olan var mı doktor normal diyor ama günlük ped olmadan rahat edemiyorum ben sizde durum nasıl????

merak etme canım bu konuda yalnız değilsin ben de de var dr normla dedi rahi büyüdüğü için şu an kese de mesane nın üzerinde yatıyormuş hem mesaneye hem rahim e baskı yaptığı için sık wc ye gidiyoruz ve akıntımız oluyor ben günlük ped kullanamıyorum ama sürekli değişitmek zorunda kalıyorum çamaşırımı anormla bir durum yok yani:)

ayy canım umarım bende kalp atışlarını görünce hissetmeye başlarım..ben kendime çok dikkat ediyorum yediğime giydğime taşıdığım ağırlığa falan ama gel gör ki aynanın karşısına geçip burda bebeğim var gibi hiç düşünemiyorum bile.niye onu hissetmiyorum diye düşünüp duruyorum.belkide ilk öğrendiğim günden itibaren doktorun bebek çok küçük olduğu için yokmuş gibi düşün sağlıklı bi gebelik gibi görünmüyor dediği içindir bir taraftan da nerde olduğunu bile tam bilmiyorum karnımın sağındamı solundamı sağ alt mı sol alt mı.siz biliyomusunuz? tek hissettiğim erkek olduğu niye bilmiyorum annemin ve arkadaşlarımın rüyalarından etkileniyorum galiba..

Son düzenleme:

ben hamile olduğumu bazen unutuyorum ama :) ağrılar başlayınca kusunca bulantı olunca hatırlatıyor kendini:) benim göbek altında ince ip varmış gibi oldu bir kaç gün acıdı dr asordum dr normal sen ile bağ kuruyor o göbek bağını oluşrutuyor şu an dedi:) bende karar verdim o günden itibaren bebeğim ile aramda bir bağ oluşturyorum kasık ağrım olunca konuşuyorum karnım çıkmadı ama karnımı okşuyorum:) biraz severek konuşuyorum kızlar deneyin ister psikolojik ister gerçek den bağ oluşuyor deyin ama işe yarıyor sancım ağrım azalıyor:))mevlam öyle güzel bir eşy veriyor ki bize düşünün içimiz de bir insan oluşturuyoruz:) bazen aklım almıyo allah hepimizin kucağında da göstersin sağlık sıhat ile bğyğtmeyi nasip etsin...

ben çok wc gittiğim için enfeksiyon kapmaktan korkuyorum işyeri malum..

bende elimden geldiğince her şeye dikkat ediyorum ama olmuyor tabi mesela bazen bulantım oluyor kahvaltı yapamıyorum yada kaldırmam gereken ufak tefek şeyler olunca mecburen kaldırıyorum sonrada korkuyorum yanlış bir şey yapmamışımdır inşallah diye bebeğini şuan hissetmen o kadar zor ki tatlım daha çok küçük dediğim gibi kalp atışını duyunca varlığından emin oldum nerede olduğunu bende bilmiyorum ama kasık kısmında sanırım çünkü doktor ultrasonda o kısma bakıyor :)))) bu arada o his bendede var hatta hamile olduğumu da doktora gitmeden hissettim ve şuan hep bebeğimle konuşurken oğluşum diyesim geliyor

günaydın kızlarr diyorum çünkü gözümü açamıyorum şimdi zorla bişeyler atıştırdım kusmakdan artık boğazım yara oldu yutkunamıyorum sizler nasılsınız bakalım

günaydın kızlarr diyorum çünkü gözümü açamıyorum şimdi zorla bişeyler atıştırdım kusmakdan artık boğazım yara oldu yutkunamıyorum sizler nasılsınız bakalım

günaydın canım..eyvah eyvah zor bir hamilelik desene..bulantı için zencefil çayı öneriyorlar bi dene bence belki işe yarar...umarım kısa zamanda bulantıların geçer daha iyi olursun..ben de korkuyorum bulantılardan dua ediyorum umarım çok bulantım olmaz diye yoksa işi bırakmam gerekebilir..

hemde çok zor başlarda hiç bir şeyim yoktu sonra midem arada karışmaya başladı sonra kusmaya başladım derken 7/24 bulantı kusmalar arttı hele gece 23:30 oldumu kusmakdan helak oluyorum herkes 3-3,5 aya geçer diyor ama yinede bilemiyorum.inşallah çok kusmassın canım inan çok zor oluyor.

günaydın canım katılıyorum sana benimde bulantılar kusmaya dönüştü ne yesem çıkıor beöyle devam edecek mi bilmiyorum uyku dersen çok fazla var elimde olmaqdan gündüz uyuyorum akşam da sanki gündüz hiç uyumamışım gibi uyuyorum benimde kusmak dan sesim kısıldı dr kusmak ile öğürtü aynı anda olduğ için boğazları tahriş ediyro dedi abartmamk kaydı ile nane lımon iç ama sadec bir bardak ılık syler ye iç dedi çıkarsan da ye vucut alacağını alıyor zaten dedi hepiiz buna katlanacağız artık..

bende de bulantılar başladı ama kusma yok inşallah başlamaz ya okulda çok zor olur nasıl başarırım bilemem...

merhaba arkadaşlar.
Öncelikle herkese bebişleri hayırlı olsun.Allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin.
Ben de uzun uğraşlardan,tedavilerden ve umutsuzluklardan sonra 5+3 günlük hamileyim.doğum tarihim mayıs olacak.
Adetimin ilk geçtiği gün (perşembe) bhcg yaptım ve 189 çıktı.doktora gittim hemen "kese görünmüyor,bir hafta sonra gel,o zaman görürüz" dedi.Allahım mutluluk ve kaybetme korkusunu ilk kez bukadar yoğun yaşadım.(daha önce kese görünmeden düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu) Bende dayanamadım salı günü bhcg yaptırdım tekrar,1280 çıktı.çok şükür ki iki güne bir hep ikiye katlanmış değerim.
şimdi yarın keseyi görmek için doktora gideceğim.
şaşkınlık,mutluluk,huzur,heyecan ,korku.....anne oluyorum ya

sanırım birbirimizi ancak biz anlarız.bebeklerimiz allaha emanet olsun.
herkese sonsuz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…