MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

canım tüpbebekle geldi meleğim bana 4 haftalık daha bence tabi ilk kont. Pazartesi allah nasip ederse keseyi görücez

anladım hayırlısı olsun ilk deneme mi tüp bebek de ve ilk gebelik mi sevindim senin adına allah tamamını erdirsin :) bende keseyi gördüm fakat henüz kalp atışını duymadım kısmet ise 9 ekim de faakt bulantım çok fazla ne yesem çıkartıyorum güzel haberlerini bekliyoruz:)

merhaba canım valla sana çok özendim ne güzel yeni öğrenmişsin..benim sat 26 temmuzdu baya bi geç döllenme olmuş düşün daha yeni 6 haftayı doldurdum..embriyoyu görene kadar emin olamamıştık..hmm benim doktor bana diyoki hiçbişeye dikkat etmene gerek yok herzamanki gibi devam edebilirsin dedi haha :) çünkü o kalp atışını duyana kadar sağlıklı gebelik olduğunu söylemiyor.ben tabi netten falan araştırıp dikkat ediyorum..light süt içiyorum yatarken ama gaz sıkıntısı evet birazcık oluyor..ayy doğum tarihlerimiz çok yakın bütün gelişmeleri paylaşalım canım..

Son düzenleme:
slm canım benim embriyomda 6 hafta içinde :) niye o kadar ağrın oldu acaba.benimde oldu aslında ama çok değildi hatta ilk zamanlar eğilemiyodum çok karnımın altında sert bişey var gibi mesela bacaklarımı büküp oturamıyodum falan otururken falan hissediyodum hep hemen acıyodu..elim sürekli karnımdaydı..ama şimdi gayet eğilip ayakkabılarımı bağlarken falan hiç rahatsız olmuyorum çok daha rahat hareket ediyorum unutuyorum hep bebeği :) bence azalması normal canım..bebiş yerleşene kadar orda tadilatlar oluyo sanırım :) mide bulantılarında ileriki aylarda azalacaktır..benimde arada oluyor çok zor bişey..kokular falan çok kötü yapıyo mideyi..hamilelik bulantılarına zencefil çayı öneriyorlar ilk fırsatta aktardan alıcam sende al bence canım..

merhaba canım niye iştahın açıldı acaba, folik asit olarak ne kullanıyosun merak ettim? iştah ne kadar geç açılsa o kadar iyi :)
bende yürüyüş yapmak istiyorum canım ama öyle çabuk yoruluyorum ki..önceden iş çıkışı en az 2 saat gezerdim sonra eve gidip yemek falan hazırlardım hiç yorulmazdım :) şimdi 1 saat bile gezemiyorum, eve zor gidiyorum..hemen enerjim bitiyo..ama 3.ayımda yüzmeye başlamayı planlıyorum bakalım bi aksilik olmassa..

kızlar bi de ben aşermeye başladım galiba ne duysam görsem canım çekiyo :) biri tost diyo canım tost istiyo..geçen tv de menemen yiyolardı akşam akşam menemen yaptım..bu kadar erken aşerilir mi yoksa benim pisboğazlılığım mı

ewet ilk denemede tutundu çok şükür aminn canım hepimizinkini bendede bugün sabah aşırı derecede bir bulantı başladı elimde cubuk krekerlerle geziyorum

aynen ben markete gidiyorum raftaki meyvelere dayanamıyorum kendimi yerken buluyorum eşimm şaşkın canın çektiyse alalım hayatım evde ye diyo bizi marketten atıcaklar diyo

canım benim bende bugun 6+2 oldum artık 7 hafta içindeyim:) ağrılar azalrı çok şükür ama bulantıda yalnız değilsin saabh öğlen akşam bazen günde 4 5 de oluyor bulantı ve kusma artık bend e cacık ve elma dan başak birşy yiyeymez oldum:) bende göbüş yok şuan ama sanırım 8.haftadan sonra belirgin olacakmış:) allah hepimizin kini kucağımıza almayı nasip etsin sağlık ile sıhat ile hep birliktede 3.ayı dolduralım da ist da olanlar ile buluşalım:)

yeşill elma üzerine serpilmiş tuz eşliğindee hımmm deniycemm

tesekkurler canım benım ya kafama takılmıstı rahatladım sımdı sıra hep beraber gobus yarıstırmaya ben tatlıyı hıc yıyemıyorum ara ara da uyuyorum mesela yenı uyandım sızler ne alemdesınız

bende 6+2 deyim 7 haftaya girdim yani ama tatlı veya eksi pek fark etmiyor bazen ne yesem kusuyorum bazen de her şeyden yiyorum bir şey olmuyor:) göbüşler artık 8 ve 9 haftadan sonra büyüyecek uykuya gelince farkında bilr olmuyorum uyuduğumun acayip ağırlık yapıyor bende geçen gün evdeyim papates soyarken insan uyurmu ya ben uyudum :) akşam da sanki hiç gündüz uyumamış gibi uyuyorum allah dan iş den raporluyum bakalım işe başlayınca ne yapacağım eşimde başlama diyor karar veremedim:)tadını çıkar diyor bana:)

yap tabi önce normal evde yap sonra kan da baktır dr a da görün ki herşey garnti olsun allah gönlüne göre veriri inşallah güzel haberlerni bekliyoruz..)

güzel dileklerin için çok sağol ben dün test yaptım iki çizgi çıktı ikinci çizgi biraz silikti ama yine sitenin yardımlarıyla pozitifmiş. ama bu sabah kahverengi lekem vardı ya pet kullandım hiç kirlenmedi ancak peçeteye sildiğimde leke ile karışık kan var ben hiç birşey anlamadım benim ilk hamileliğim iki buçuk aylıkken karnımda ölmüştü yavrum aldırmak zorunda kaldık dokuz ay dır deniyorum ve ilk defa idrar testinde ikinci çizgiyi görebildim ama bu sabah ne oldu anlamadım ne yapayım ben nerelere gideyim bu bebeği çok ama çok istiyorum (

bende kusmak yok sımdılık zaten normalde de zor kusarım ama doktorum kusmak zorunda degılsın dedı mıdden kuvvetlıyse hassas degılse kusmaya bılırsın kısmetse haftaya keseyı gorucez ınsAllah uyku guzel ama ya rahatlatıyor gogus agrılarım oluyor hatta gogsumdekı derı bıle yıpranıyor ne sursem bılemedım

anladım canım üzülme dr a git bir görün önce bu konuda kendini garantiye al bakarsın dr düşük tehlikesi var yat diyecek bunu hiç birimiz bileyemiz ama dr a görün ki iinde rahat olsun ayrıca biliyorum üzülme demek kolay uygulamak zordur fakat iyi düşünelim iyi olsun panik yok korku yok hepimiz allah a emanetiz mevlam ne eğler ise güzel eğler sen bir an önce dr görün ve haberlerini bekliyoruz ama önce sakin ol olur mu...

gğüsleri bende dr sordum neden böyle diye bana süt bezleri devreye giriyor ne yaparsan yap belli süre geçmez dedi daamrlanıyor dedi bende şimdi gerçek den bazen yeşilim si bazen koyu kahve damarlı birşeyler oluyor bazen kayboluyor ama bunlar olacakmış bu aylarda süt bezleri devreye giriyormuş..bebeişler belli süre ne ile beslenecek bırak acısın birşey sürme :)bunlar hamileliğin güzel yanları bence:)

canım hemen kötü düşünme doktorunu ara hemen mutlaka bişey söyliycektir sana

haklısın canım benım zevkını cıkarıalım Allahın ıznıyle su acıdan Rabbıme tekrar sukredıyorum kı kısın gecıcek hamılelık yazın sıcagına dayanamıyorum zaten normalde de hem bebısler dogunca usurmu dıye de suhpemız kalmaz dırek yaz :) Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın Amin

telaşlanma canım 7. haftada bende de aynen senin anlattığın gibi bir durum olmuştu doktora gittim ilaç verdi dinlen dedi ve geçti tabi herkeste farklı sebeplerle farklı şeyler oluyor o nedenle ne telaş yap ne de ihmal et hemen doktoruna git bir görün için rahat etsin

kızlar yaaa akıntısı olan var mı doktor normal diyor ama günlük ped olmadan rahat edemiyorum ben sizde durum nasıl????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…