canım tüpbebekle geldi meleğim bana 4 haftalık daha bence tabi ilk kont. Pazartesi allah nasip ederse keseyi görücez
Canım bende dün hamile olduğumu öğrendimspor falan yapmıyorum bu aralar dikkat
etmeye çalışıyorum bende folbiol kullanıyorum yemek te gerçek bal getirmiş
eşimin annesi ondan sabah akşam 1 kaşık alıyorum, doktorum süt değil de süt ürünleri
tüket dedi süt gaz yapar rahatsız olursun demişti :26: onun dışında zaten çay kahveyle aram hiç yok
benimde tahmini doğum tarihi 29 mayıs
slm canım benim embriyomda 6 hafta içinde :) niye o kadar ağrın oldu acaba.benimde oldu aslında ama çok değildi hatta ilk zamanlar eğilemiyodum çok karnımın altında sert bişey var gibi mesela bacaklarımı büküp oturamıyodum falan otururken falan hissediyodum hep hemen acıyodu..elim sürekli karnımdaydı..ama şimdi gayet eğilip ayakkabılarımı bağlarken falan hiç rahatsız olmuyorum çok daha rahat hareket ediyorum unutuyorum hep bebeği :) bence azalması normal canım..bebiş yerleşene kadar orda tadilatlar oluyo sanırım :) mide bulantılarında ileriki aylarda azalacaktır..benimde arada oluyor çok zor bişey..kokular falan çok kötü yapıyo mideyi..hamilelik bulantılarına zencefil çayı öneriyorlar ilk fırsatta aktardan alıcam sende al bence canım..slm canım ben 61 kilo ile hamile kaldım şuan 6.hafta içindeyim yaşantım normal ama bir kilo almışım ara ara kasık ve bel ağrım oluyor bazen dayanılmaz oluyordu ama şimdi o kadr değil son bir haftada ağrılar azaldı bulantı başladı sadece sabahları olan bulantı şimdi sabah oğlen akşam olmaya başladı bende folbiol kullanıyor bir ay daha kullanacak mışım dr um söyledi.. ağrıların azalması normal mi onu bilmiorum henüz bu konu için dr ile görüşmedim inaşallah normaldir..
merhaba canım niye iştahın açıldı acaba, folik asit olarak ne kullanıyosun merak ettim? iştah ne kadar geç açılsa o kadar iyi :)sorma canım bi iştahım geldiki anlatamam ve ilişkiyide şimdilik rafa kaldırdıkBen zaten çay kola asitli içecek çikolata tavuk eti yemezdim şimdi meyve ve sebze yemeye biraz daha dikkat ediyorum onun dışında işe yürüyerek gidiyordum 2 hafta otobüsle gitme kararı aldık 2 hafta sonra nasipse yine yürüyüşüme başlayacağım inşallah tabi doktorum izin verirse
anladım hayırlısı olsun ilk deneme mi tüp bebek de ve ilk gebelik mi sevindim senin adına allah tamamını erdirsin :) bende keseyi gördüm fakat henüz kalp atışını duymadım kısmet ise 9 ekim de faakt bulantım çok fazla ne yesem çıkartıyorum güzel haberlerini bekliyoruz:)
kızlar bi de ben aşermeye başladım galiba ne duysam görsem canım çekiyo :) biri tost diyo canım tost istiyo..geçen tv de menemen yiyolardı akşam akşam menemen yaptım..bu kadar erken aşerilir mi yoksa benim pisboğazlılığım mı
ewet ilk denemede tutundu çok şükür aminn canım hepimizinkini bendede bugün sabah aşırı derecede bir bulantı başladı elimde cubuk krekerlerle geziyorum
aynen ben markete gidiyorum raftaki meyvelere dayanamıyorum kendimi yerken buluyorum eşimm şaşkın canın çektiyse alalım hayatım evde ye diyo bizi marketten atıcaklar diyo [/
ben de de aşerme başladı ağrılarım artık o kadr değil ama bulantı bazen aşırı ne yesem çıkıyor bazen az az oluyor bende geçen gün ust komsuya çıktım kadın üzüm almış bana şimdi hamilesin canın ceker dedi aslında o saat e o diyene kadar gördüğüm halde asklımda üzüm yoktu ama kızlar kadın yıkayıp getirene kadar sanki senelern geçti nasıl yedim bende hatırlamıorum:) bende bugun 6+2 oldum 7.haftaya girdim çok şükür ama göğüslerim fena hiç dokunamıyorum..ben çubuk kraker demedim ama benimde elimde bir tabak ekşi yeşil elma ustunde çok haifi tuz çok iyi geliyor mideme 2 gündür sabahdilimleyip onu yiyorum deneyin kızlar ama tuzu çok az olacak...
ben 9 haftaya girdim tatlım çok şükür rabbime ağrılarım azaldı benim bence korkma derim zaten ben doktora sormusdum ilk başlardaki ağrıları bana adet göremediğimiz içinde vücudun sıkıntısı çok o neden ile ağrı olur demişti. bulantı konusunda demek bana arkadaş geldinben hala feci bulantı ve kusma yaşıyorum birşey yiyemiyorum ama bebek 3 aydan itibaren benden beslenicekmiş oyüzden artık çok kafama takmıyorum açım yani bide göbüşüm çıkmaya başladı artık eteklerime giremiyorum
ben de de aşerme başladı ağrılarım artık o kadr değil ama bulantı bazen aşırı ne yesem çıkıyor bazen az az oluyor bende geçen gün ust komsuya çıktım kadın üzüm almış bana şimdi hamilesin canın ceker dedi aslında o saat e o diyene kadar gördüğüm halde asklımda üzüm yoktu ama kızlar kadın yıkayıp getirene kadar sanki senelern geçti nasıl yedim bende hatırlamıorum:) bende bugun 6+2 oldum 7.haftaya girdim çok şükür ama göğüslerim fena hiç dokunamıyorum..ben çubuk kraker demedim ama benimde elimde bir tabak ekşi yeşil elma ustunde çok haifi tuz çok iyi geliyor mideme 2 gündür sabahdilimleyip onu yiyorum deneyin kızlar ama tuzu çok az olacak...
tesekkurler canım benım ya kafama takılmıstı rahatladım sımdı sıra hep beraber gobus yarıstırmaya ben tatlıyı hıc yıyemıyorum ara ara da uyuyorum mesela yenı uyandım sızler ne alemdesınız
yeşill elma üzerine serpilmiş tuz eşliğindee hımmm deniycemm
yap tabi önce normal evde yap sonra kan da baktır dr a da görün ki herşey garnti olsun allah gönlüne göre veriri inşallah güzel haberlerni bekliyoruz..)
bende 6+2 deyim 7 haftaya girdim yani ama tatlı veya eksi pek fark etmiyor bazen ne yesem kusuyorum bazen de her şeyden yiyorum bir şey olmuyor:) göbüşler artık 8 ve 9 haftadan sonra büyüyecek uykuya gelince farkında bilr olmuyorum uyuduğumun acayip ağırlık yapıyor bende geçen gün evdeyim papates soyarken insan uyurmu ya ben uyudum :) akşam da sanki hiç gündüz uyumamış gibi uyuyorum allah dan iş den raporluyum bakalım işe başlayınca ne yapacağım eşimde başlama diyor karar veremedim:)tadını çıkar diyor bana:)
güzel dileklerin için çok sağol ben dün test yaptım iki çizgi çıktı ikinci çizgi biraz silikti ama yine sitenin yardımlarıyla pozitifmiş. ama bu sabah kahverengi lekem vardı ya pet kullandım hiç kirlenmedi ancak peçeteye sildiğimde leke ile karışık kan var ben hiç birşey anlamadım benim ilk hamileliğim iki buçuk aylıkken karnımda ölmüştü yavrum aldırmak zorunda kaldık dokuz ay dır deniyorum ve ilk defa idrar testinde ikinci çizgiyi görebildim ama bu sabah ne oldu anlamadım ne yapayım ben nerelere gideyim bu bebeği çok ama çok istiyorum(
bende kusmak yok sımdılık zaten normalde de zor kusarım ama doktorum kusmak zorunda degılsın dedı mıdden kuvvetlıyse hassas degılse kusmaya bılırsın kısmetse haftaya keseyı gorucez ınsAllah uyku guzel ama ya rahatlatıyor gogus agrılarım oluyor hatta gogsumdekı derı bıle yıpranıyor ne sursem bılemedım
güzel dileklerin için çok sağol ben dün test yaptım iki çizgi çıktı ikinci çizgi biraz silikti ama yine sitenin yardımlarıyla pozitifmiş. ama bu sabah kahverengi lekem vardı ya pet kullandım hiç kirlenmedi ancak peçeteye sildiğimde leke ile karışık kan var ben hiç birşey anlamadım benim ilk hamileliğim iki buçuk aylıkken karnımda ölmüştü yavrum aldırmak zorunda kaldık dokuz ay dır deniyorum ve ilk defa idrar testinde ikinci çizgiyi görebildim ama bu sabah ne oldu anlamadım ne yapayım ben nerelere gideyim bu bebeği çok ama çok istiyorum(
gğüsleri bende dr sordum neden böyle diye bana süt bezleri devreye giriyor ne yaparsan yap belli süre geçmez dedi daamrlanıyor dedi bende şimdi gerçek den bazen yeşilim si bazen koyu kahve damarlı birşeyler oluyor bazen kayboluyor ama bunlar olacakmış bu aylarda süt bezleri devreye giriyormuş..bebeişler belli süre ne ile beslenecek bırak acısın birşey sürme :)bunlar hamileliğin güzel yanları bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?