Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah Kısmet Nasip ederse zorlu bir yolculuğun ardından rabbim hamileliği nasip etti bana.. Mayıs 2013 te doğum inşallah. Kızlar sizlerin doğumları nasıl. Çok zor geçiyor mu hamilelik. Ve doğum korkularımız ne durumda...
benim 3. gebeliğim her gebelik bir öncekinden ağır geçiyor kanamalar parça düşürmeler rahim ağzında yumuşama ve sürekli yatak istirati diğer çocuklarım 36 ve 37+2 haftalık dünyaya geldi bu yüzden bunuda mayıs ın 7 sinden sonra bekliyoruz en fazla 20 mayısa kadar beklete biliriz diye düşünüyoruz allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:)
Allah nasip kısmet edersen bende 10-15 mayıs arası görünüyorum :) 10 Ekimde randevum var, henüz kalp atışlarını ozaman görücez inşallah. Heyecanla bekliyorum. Ve çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.