Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

bugün 10. günüm beta hcg değerim 225.4 çıktı...Allahım herkse nasip etsin

ayyyy maveraaaaa çok sevindim kuzummmmm ayyyy bendemi gidip yaptırıyım yaaa catlıcam meraktan helede sizleri duyuncaaaaaaa

Cook sevindim canım rabbim keseyi kalp atışlarını görmeyi kucağına almayıda nasip etsin inş

Çok sevindimmm:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin..

Çok sevindim topigin 35.hamilesiiiii Allah tamamına erdirsin tatlım. Mavera için halaya gelin kızlar
:)))))))

Kizlar Allah razi olsun hepinizden dualariniza cani gonulden amin diyorum. Tam 3 senedir bu haberi bekliyordum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cok guzel degisik hallerdeyim degerim nasil sizce?

Kizlar Allah razi olsun hepinizden dualariniza cani gonulden amin diyorum. Tam 3 senedir bu haberi bekliyordum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cok guzel degisik hallerdeyim degerim nasil sizce?
kuşum amanın cuma değilmiydi testin senin maşallah hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim

kuşum amanın cuma değilmiydi testin senin maşallah hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim

canım aslında cuma günü test yaptırmamı söylemişlerdi hastaneden. ama ben dayanamadım, meraktan catlamamak için gittim yaptırdım:) çok sağol canm Allah hepimizinini tamamına erdirsin inşallah

canım aslında cuma günü test yaptırmamı söylemişlerdi hastaneden. ama ben dayanamadım, meraktan catlamamak için gittim yaptırdım:) çok sağol canm Allah hepimizinini tamamına erdirsin inşallah

cuma tekrar yaptırırsın zaten yükselişini değerlendirirler ii olmuş insan dayanamıyooo ben azmı aşındırdım labları artık bol bol dinlen ye iç yat keyfini çıkar meleğin seninle eşinin haberi varmı süprizmii olucak bu haber

ayy hamiş misin sen çok sevindim cnm tebrik edrim RABBİM kucağına almayı da nasit etsin inşallah

ayy sündüzüm senin doğunda yaklaşmış tatlım ya RABBİM KOLAY SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN SENİ GÖRÜNCE SEZERYANLI YERİM SIZLADI YA

evet canm cuma yaptıracağım tekrar. artık dikkat edicez kendimize az mı bekledik bu haberi?
ben ablamın yanındayım eşim memlekete gitti en sonucu alıp öyle gitmek istedim, çalışıyorum, işin stresine girmemek için 2 hafta rapor aldım. eşime de müjdemi isterim diye ilk ablam haber verdi," o da ne istersen iste abla demiş" ben ikinci olarak konuştum telefonda çok sevindi tabii Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu..sen nasılsın?

Son düzenleme:

sevinmezmi ya içi içine sığmıyordur şimdi sende kendine dikkat et emi yarın bügün bulantıların başlar bu günlerin tadının çıkar

Topiğin taze anneciği nasılmış bakalım? :)))
maveracım gözün aydın çok sevindim canım.
Allah hayırlısı ile tamamına erdirdirsin inşa Allah!..
Kuzucuğunun ve senin bahtınız açık olsun, güzel günlerini göresin inşa Allah!..
Rabbim tez zaman da isteyen, bekleyen, hasret çeken bütün herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşa Allah!..
AMİN!!!

Topiğin taze anneciği nasılmış bakalım? :)))
maveracım gözün aydın çok sevindim canım.
Allah hayırlısı ile tamamına erdirdirsin inşa Allah!..
Kuzucuğunun ve senin bahtınız açık olsun, güzel günlerini göresin inşa Allah!..
Rabbim tez zaman da isteyen, bekleyen, hasret çeken bütün herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşa Allah!..
AMİN!!!

Darısı tüm isteyenlerin başına.. Allahım bekletmeden tüm isteyenleri evlatlatına tez zamanda kavuştursun inşallah..

Ayy cok degisik hallerdeyim hala inanamiyorum canim ya Rabbim isteyen herkese yasatsin. Dualarin icin Allah razi olsun canm bilmukabil dualarim tum annelere anne adaylarina..

hamile bayanlar size bir sorum olacak
aranızda progestan iğne kullananlar var mı? ne kadar devam ediliyor bu iğneye acaba?
kaç haftaya kadar kullanılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…