Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Özel günüme çok az kaldı. Sizde olurmu bilmem bende genelde depresyon halleri oluyor o dönemden önce. Daha önce gözüme batmayan şeyler daha çok batıyor.

Aynen canım herşey gözüme batar herkese gıcık olurum muhakkak kocamla kavga ederim, o da sanırım hasta olacaksın der, o bile anlar yani

kizlar ben 3 gundur idrar gebelik testi yapiyorum.. 2 gun once ve dun pozitif cikan idrar testi malesef bugun öglen idrarimda tek cizgi cikti benzerini yasayan var mi? yoksa kayip mi ediyorum .. crininone jel mi idrarda pozitif cikiyordu .. kan tahlili yapamiorum esimin ailesiyle tatildeyiz. burada saglik ocagi yok.. kan tahlili gunum persembe en erken cumartesi yaptirabilirim... idrar testinde benzerini yasayan var mi ?? bunlarn hepsi 3 gunde oldu

Canım benim endiselenme hemen. Öğlen idrarinda yapmışsın yarın ilk idrarda tekrar yap bakalım negatif çıkarsa o zaman uzuluruz kin inşallahhhhhh çıkmaz. Yarın haber ver merak ederim. İnşallah hayırlı ve güzel haberle gelirsin.

Kuzum benim tatlım benim inşallah iyisindir seni gercekten merak ediyoruz. İyi olup olmadığını bilmek istiyorum. Moralin bozuksa yaninda olmak istiyorum. Lütfen gel inan yuregimle yanındayım. ..

menaccim iyi ki varsin cnm

menaccim iyi ki varsin cnm
Benim ikinci çizginin kontrol çizgisi kadar koyu olduğu zaman bile öğlen yaptığım idrar testi silik çıkıyordu o yüzden sabah ilk idrarda beta hcg daha çok birikmiş oluyor. Kim bilir ogleye kadar kaç defa gittin tuvalete. Dolayısıyla beta hcg birikmedi ve zaten silkk çıkan ikinci çizgi hiç çıkmadı. Ben böyle düşünüyorum. İnşallah da öyledir canım.

güzel annelerim beni unuttu sanmayın kpss gireceğim haftasonu ona çalışıyorum

dün 9 haftanın içinde olan bebeklerimi görmeye gitttim....bir de baktık ki bebekler 3 tane imiş ama sonradan bölünen diğerlerine göre çok küçük ama kalbi atıyo doktor on gün sonra kendiliğinden sonlanmazsa alacağını çok riskli olduğunu ama korkacak hiç bir şeyin olmadığını söyledi...... kendi doktorum da arkadaşına aldıracakmış kendisi almıyormuş

ben ne yapacağım kızlar karmakarışık duygulardayım....bana akıl verin

insallahhhhhh canim oyledir yarin sonucunu yazarim ..fortest erken gebelik testini kullandim.. bu arada yarin negatif cikarsa ya kimyasal ya da ilk testler bozuktu diyecegim... hayirlisi

insallahhhhhh canim oyledir yarin sonucunu yazarim ..fortest erken gebelik testini kullandim.. bu arada yarin negatif cikarsa ya kimyasal ya da ilk testler bozuktu diyecegim... hayirlisi

Fortel diye güvenme diğer testlerden daha geç çıkıyor fortelde bir de erken gebelik testi diyorlar. Daha önce ikinci çizgi gri degil de hafif pembe ciktiysa yanılma payı yoktur. İnşallah kimyasal değildir ya ağzını hayra aç.

kızlar bi açıyorum bir kapatıyorum pcyi aa herkesi merak ettiğim için genelde okuyorum kimle ne yapmış diye rabbim hepimizin gönlüne göre versin

canım inan çok şaşırdım üç embriyo mu transfer etti. İnşallah çok başarılı bir sınav geçirirsin bebislerin şansına. Allah yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah senin bir karar vermene gerek kalmadan doğa kendini kararını verir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım.

Canım merhaba ben her zaman söylüyorum idrar testi yapıp kendini üzmeyin heleki tahlil günü öncesi. İnsanın başına ne gelirse meraktan. Sabır eden derviş muradına ermiş. Bu ata sözleri boşuna söylemez halk.
Şimdi rahatla moral çok önemli kendini strese sokma. Herşey Allahtan gelir diye unutma. Sen hayırlı ve sağlıklı bebek dile vakti ve zamanı gelince Allah nasip eder. idrar testini bırak kan testinin gününü bekle bu arada kitap oku tv seyret kendini bu tarz sorularla yorma tatlım. Ben 4 defa bu yoldan geçtim. İlkinde bende idrar testi yaptım fakat sonrakilerde umutla kan tahlilimi bekledim. Şu an çok şükür 8 haftalık hamileyim. Darısı seninde başına arkadaşım.

bitanem allahım yar ve yardımcın olsun inş. 10 gün içinde kendisi küçülür üzülmemeye çalış kpss düşün kendini rahatlat dualarımdasın kuzum.

Kuzum benim tatlım benim inşallah iyisindir seni gercekten merak ediyoruz. İyi olup olmadığını bilmek istiyorum. Moralin bozuksa yaninda olmak istiyorum. Lütfen gel inan yuregimle yanındayım. ..

Arkadaşım bu sözlerini okuduğumda inan gözlerim doldu. Allah razı olsun.Çok iyi niyetlisin, empati kuruyorsun. İnşallah "Nil" arkadaşımız iyidir.Allahım hepimize güzel, sağlıklı günler nasip etsin...

Canım aynısı benim bir arkadaşımın başına geldi, 2 embriyo transferi yapılmıştı, sonradan ikizlerden biri bölündü, onun üçüzleri sağlıkla doğdu..senin için de hayırlısı olsun canım..rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun ama anlamadığım senin 3.ayrı embriyomu onu nasıl alacak,eğer sağlıklı olnayacaksa kendinden sonlansa daha ii sanki..

canlarim cok sagolun iki embriyo idi doktorum da cok sasirdi iki ayri embriyonun biri bir daha bolunmus oyle acilar icimdeyim ki size anlatamam sonrqdan olan bebek digerllerinden oldukca kucuk ama kalbi atiyo goruntusu aklimdan gitmiyor ama baska carem yok (( rabbim hic birinize yasatmasin bu duyguyu... dediginiz gibi benim karar vermeme gerek kalmaz umarim . inanin sevincim kursagimda kaldi rabbim hepimizin yardimcisi olsun dualarinizi brkliyorum insaallah hayirli haberlerle donerim allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…