Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Günaydın kızlar. Umut dolu huzur dolu, kaygilarin uzuntulerin çöpe atıldığı bir gün diliyorum. Herkesi öpüyorum

günaydın kızlar.... nasılsınız? nasıl gidiyor? orkidenin dediği gibi umut ve huzur dolu bir gün olması temennisiyle......

kimyasal gebelik diye cok korkuyorum... cunku o zaman erken sonuc cikiyor diye okumustum..

yok canım ya ben kimyasal gebelik geçirdim ve test yapmıştım erkenden çıkmamıştı. içini ferah tut. böyle sıkıntı yapma kendine. neden pozitif olmuyorsun ki. sonuç pozitif olsuğu için pozitif çıkmıştır. bazılarınada hemen tutunuyor bebek ve beta hcg yüksek çıkıyor. sen kanda baktır istersen yada bir kaç gün bekle. bence herşey şu an çok olumlu Allah'ın izniyle:))

kızlar merhaba.... artık tatile giirdik, memleketlerdeyiz. burda pek nete giremiyorum...hayırlı haber alan herkese Allah tamamına erdirsin diyorum..hakkınızı helal edin...ara ara takip etmeye çalışırım..hepinizi çok öpüyorum

Kızlar bugün 10.gun iki gündür idrar testi yapıyorum negatif çıktı ya..( iki tane transfer edilmişti
Oy oy bellisiz bi çizgi ciksa hemen gidip kan vercem ama koyu tek çizgi cikinca gidip kan vermeye korkuyorum ya ..duaedin lütfen ya ..taa memleket den kayinvaldem geldi. Kacgundur ben yatıyorum o yapiupr yemegi temizliği.
İnsan cok mahçup olur ya. .

sagol tatlim sabah yine test yaptim yine 2. cizgi silik cikti ayni.. ben gunumde kanda baktiracag 4 temmuz gunu..

canım bunu sakın kafana takma benimde ikizdi biri 5. haftasında düştü ve diğeri kaldı rabbime şükürler olsun kuzucuğum sağlıklı sıhatli büyüyo sıkıtı olmadı sende böyle şeyler düşünme rabbimin izniyle kalan bebişini sağ sağlim kucağına alırsın canım

Son düzenleme:

canım inş pozitif olur. mahçup olacağın bir şey yok canım. rahat ol.olması gerekeni yapıyorsun zaten. inş. öyle bir durum olmaz. bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur inş. test gününü bekle canım. dua et bol bol

Valla canım kıpkırmızı beş altı damla geldi benim. Iğneden sonra kesildi. Bu lekelenmeler çoğu hamilede oluyormuş korkacak bir şey yok dedi. Hatta dört doktora gittim dördü de sıkıntı yok kanama keselerde değil dedi. Sen de korkma canım her lekelenme düşük belirtisi değil korkmayın diyor doktorlar.

Canım beta hcg düşük olduğu için idrarda çıkmamış olabilir mutlaka kan testi yaptır.. Ayrıca mahcup olacak bişey yok sakın böyle düşünme.. Kimse bebeği senden fazla isteyemez.. Bu kadar tedaviye biz katlanıyoruz onlarda ailemiz olarak bize tabiki yardımcı olacaklar..hem olmazsa da Allah hayırlısını versin sen sadece kendini düşün en önemli sensin..

canım ne yaptın bugün ilk testi yapıcaktın sanırım merak ediyorumm

herkese günadyın kızlar... umarım hepiniz iyisinizdir? bugün test baktıran var mı arkadaşlar? nil dün baktıracaktı ama sonucunu yazmamış galiba göremedim mi ben yoksa? umarım sonuç. pozitiftir. güzel pozitif haberlerinizi bekliyoruz azıcık renk gelsin topiğe:))

Selam canım,
Benim 2 damla pembe leke geldi. iğneden sonar çok şükür kesildi şu an gayet iyiyim. ultrasyona bakıldı 2 bebişimdede kalp atıyor herşey yolunda.
İnternette okudum sizinlede paylaşmak istedim.

8 hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte.

Kızlar ben 8 haftalık oldum.2 aylıkmı oluyorum yoksa 56 günlükmü???

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Anladım canım gzl anlatmışsın.ben tek tek gün olarak sayıyodum ama hafta olarak hesaplanıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…