kimyasal gebelik diye cok korkuyorum... cunku o zaman erken sonuc cikiyor diye okumustum..
yok canım ya ben kimyasal gebelik geçirdim ve test yapmıştım erkenden çıkmamıştı. içini ferah tut. böyle sıkıntı yapma kendine. neden pozitif olmuyorsun ki. sonuç pozitif olsuğu için pozitif çıkmıştır. bazılarınada hemen tutunuyor bebek ve beta hcg yüksek çıkıyor. sen kanda baktır istersen yada bir kaç gün bekle. bence herşey şu an çok olumlu Allah'ın izniyle:))
Arkadaslar bende buraya hamile oldugumu yazmistim belki hatirlayan vardir...kan degerlerim yuksekti bebeklerim ikizdi tahmin ettiginz gibi ama birini kaybettim dusuk yaptim cok sukur biri benimle duruo dua edin bana persembe gunu kalp atisini duymaya gidicem..benim gibi bole biri dusup biri duran varmi...
Kızlar bugün 10.gun iki gündür idrar testi yapıyorum negatif çıktı ya..( iki tane transfer edilmişti
Oy oy bellisiz bi çizgi ciksa hemen gidip kan vercem ama koyu tek çizgi cikinca gidip kan vermeye korkuyorum ya ..duaedin lütfen ya ..taa memleket den kayinvaldem geldi. Kacgundur ben yatıyorum o yapiupr yemegi temizliği.
İnsan cok mahçup olur ya. .
iyi geceler menaccim
senin kanaman nasıl oldu.. geçmiştir inşallah
bende 1 saat önce hafif pembe leke geldi peçeteyle silinirken. korktum doktora aradım acile git pluton yaptır dedi. gittim yaptırdım. ama çok şükür başka kan olmadı.
sana doktor ne dedi neden oluyor bu. bende ikizlere hamileyim inşallah bişey olmaz. bugünde hiç bulantım olmadı ondan da tedirgin oldum
Kızlar bugün 10.gun iki gündür idrar testi yapıyorum negatif çıktı ya..( iki tane transfer edilmişti
Oy oy bellisiz bi çizgi ciksa hemen gidip kan vercem ama koyu tek çizgi cikinca gidip kan vermeye korkuyorum ya ..duaedin lütfen ya ..taa memleket den kayinvaldem geldi. Kacgundur ben yatıyorum o yapiupr yemegi temizliği.
İnsan cok mahçup olur ya. .
Valla canım kıpkırmızı beş altı damla geldi benim. Iğneden sonra kesildi. Bu lekelenmeler çoğu hamilede oluyormuş korkacak bir şey yok dedi. Hatta dört doktora gittim dördü de sıkıntı yok kanama keselerde değil dedi. Sen de korkma canım her lekelenme düşük belirtisi değil korkmayın diyor doktorlar.
Kızlar ben 8 haftalık oldum.2 aylıkmı oluyorum yoksa 56 günlükmü???
2 aylık diye biliyorum canım
Bugün depresyonlardayım...
Kızlar ben 8 haftalık oldum.2 aylıkmı oluyorum yoksa 56 günlükmü???
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?