canım takma kafana ... ben artık alıştım.. geçen misafirliğe eşimin akrabaları geldi ...size anlatamam çevremde herkes hamile ben sırıtıyorum tabi... neyse gelmiş gülerek mutfakta diğer kadınlar da var sizinki niye olamıyoo... dedi birkaç ay önce olsa ne kadar ağlardım ama ağlamadım...
eşime söyledim sadece o kadar.. bir gün herkes görecek ki bizim de ALLAH ın izni ile nur toplarımız dünyaya gelecekler..
kendini o yüzden üzme inan düşünmeyince başarıyorsun ... ve sana iyi geliyorsa kendini kandır kendine göre mesela ben yeni evli ! sayılırız diyorum yaşım genç diyorum millet 35 inden sonra çocuk sahibi oluyor filan diyorum sen de kendine göre bul canım inan bana işe yarıyor...:)))))))))))))
gercekten cok anlamsız oyle densız ınsanların soyledıklerıne uzulmek verın azının payını o utansın cocugumu ne zaan yapıcagımada sızmı karar verıceksınz deyın bıtsın gıtsın delı olurum ben boyle seylere allahtan bnm oyle sıkıntılarım yok 1 yıllık evlıyım yasımda 22 ınsanlar yınede soruyor tabıde bahanem ınandırıcı en azından olmasa bıde katıl olurdum herlde :) rabbım sabır versın yeterkı bıde saglık ha bıde cocuklar hayırlı bır aıle yanı