Çok sevindim kızlar:))) Rabbim sağlıkla tamamını erdirir inşallah, olumlu düşünün inşallah olacak bu sefer, herşeyin bir vakti bir zamanı var, bizim bildiklerimiz sınırlı, hayırlı ve güzel olacak herşey..güzel haberler peşlere maşallah böyle devam eder inşallah:)))
Aynen ben de öleyim.. Keseyi görmeyi bekliyorum sonra kalp atışı.. Hamilelik demek endişe demek gerçekten, ablam 9 ay,sonraki Dr kontrolünü bekleyerek geçiyor diyor.. İnşallah yolunda gider hepimizin..sen de duyarsın bebeğinin kalbini hayırlısıyla inş..
Kızlar ateşe takılmayın.. Ben 2 gün 5 saat süren 38 derece ateşle yattım.. Progestan iğnenin yan etkisi oldu.. Neysesi Dr. Um depo formunu verdi rahatladım.. Ben iğnenin 8. Gününden sonra iğne yeri ağrısından ne oturabiliyodum ne uyuyabiliyodum.. Dr iğnenin içerde soğuk apse yapabileceğini söyledi.. Bir gün sağ birgün sola yaptırın mutlaka..
Yaşla ilgisi yok canım..hiç kafana takma sayıya da takılma bir tane bile yetiyor..sen gönlünü ferah tut..
Cnm benim ablam normal yolla hamile kaldı ve aynı senin gibi kanamaları vardı başta ama sonra kesildi ve sorunsuz 9 ay geçirdi..
Senin de öyle olacak inş.. Kanama farklı bir yerden oluyormuş..inşallah güzel gidecek herşey..