- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Allah razı olsun canım yazmasam da senin gelişmeleri takip ediyorum ben de bize umut veriyorsun, Allah güzel gönlüne göre versin seni ve bebeğini korusun,çok çok öptüm
canım benim ben ilk negatifi aldıktan sonra dondurulmuşa başlıyacaktım o evrede ne kadar dondurulmuş tedavisi gören varsa hepsini takip ettim bide o dönemde rahim kalınlaşma sıkıntım vardı seninde öyle seni ayrı takip ettim zaten rabbim hepimize ne mutluki bize bu günleri gösterdi inş bebeklerimiz sağlıklı sıhatli gelişir sağlıklı sıhatli gününde saatinde kucağımıza alırız rabbim tüm hamile arkadaşlarında hamileliklerini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alsınlar inş
Merhaba Havinsunasılsın tatlımmmm, sende hamileymişsin tebrik ederim canım benim, evet hikayemi biliyorsun, bu son dondurulmuşlarımdı. onlarda bitti, inşallah bu kez gebeliğim devam eder, Rabbim kucaklarımızı doldurur inşallah, sen ne durumdasın, bebeğin nasıl
canım ben siz tedavi aşamasındayken eylül topiğinde yazıyodum ama ağustos topiğini düzenli takip ediyodum bide orda yazmasan profilinden yazdığın sayfayı bulup seni takip ediyodum rabbim yaşadıklarınla bıraksın inş bu sefer önce göbüşünde büyütürsün meleğini sonrada sağlıkla kucağına alırsın canım
canım ben iyiyim kontrolden 10 gün sonra bebeği görmek için özlem başlıyo ve acaba bişeymi oldu endişen hiç bitmiyo bebeğim iyi çok şükür gelişimide güzel rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı doğumlar nasip eylesin gününde saatinde meleklerimiizi kucağımıza alalım inş

moralini bozmak yok olacağına inanmazsan baştan kaybedersin. Opuya kadar da eşine iyi bak.  O ne kadar uzgundur bir düşün problem sende olsaydı ve yumurta cikmasaydi kendini nasıl suçlar eksiklik hissederdin. Bu onu daha kötü etkilemesin. Sperm değerleri üç günde bir bile değişir canım ona göre
 moralini bozmak yok olacağına inanmazsan baştan kaybedersin. Opuya kadar da eşine iyi bak.  O ne kadar uzgundur bir düşün problem sende olsaydı ve yumurta cikmasaydi kendini nasıl suçlar eksiklik hissederdin. Bu onu daha kötü etkilemesin. Sperm değerleri üç günde bir bile değişir canım ona göre