Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Yeni ve kutlamakta geciktigim tum hamis dostlarım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebeklerinizi saglikla büyütün inşallah
Negatif sonuç alan dostlarım allah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin kucaklarimiz boş kalmasın inşallah hepimize dua ediyorum her zaman..
Benim bebisler düşüyor ne yazık ki:((
Tam emin degil drlar ama şikayetlerime göre biri iç diğeri dis gebelik olmuş rahim ici ve dışı kan dolu ağrı kesici ilaçlarla duruyorum ne yazikki kısmetimde yokmuş ama yilmak yok yola devam.
Pazartesi kontrolüm var sonra başka dr a gidicem. FERYAL arkadaşım bu konuda yardımına ihtiyacim var bende bursadayım ve uludağ Ünv. de düşünüyorum bu kez sen hangi dra gittin benim baska klinkte 5dondurulmusum var orada transfer olurmu acaba tecrübelerini paylaşabilirsin lütfen

Canım ya böyle haberler duymak çok acı. Büyük emeklerle edindiğimiz yavrularimizin kötü haberini duymak o kadar zor ki. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah hayirlisini versin.

arkadaşlar...
yarın transferimin 11. günü kanda hcg ye baktırsam belli olur mu?
:18::18::18:
taa 11 haziran sonuç günü beklemek çok zor geliyor artık:9::9:
nolur akıl verin :31:

selam kızlar, ben de tedavime başladım bugün.... ilk iğnemi oldum. bişey sorucam bu iğnelerle yumurta sayısı da artıyor mu yoksa sadece yumurtaları mı büyütüyorlar. ilk muayenede yumurta varsa o şekilde kalıyor mu?

Canim nasilsin idrarda baktin mi hic
Ben 8 gun baktim ama bisi cikmadi :25:

Yeni ve kutlamakta geciktigim tum hamis dostlarım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebeklerinizi saglikla büyütün inşallah
Negatif sonuç alan dostlarım allah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin kucaklarimiz boş kalmasın inşallah hepimize dua ediyorum her zaman..
Tam emin degil drlar ama şikayetlerime göre biri iç diğeri dis gebelik olmuş rahim ici ve dışı kan dolu ağrı kesici ilaçlarla duruyorum ne yazikki kısmetimde yokmuş ama yilmak yok yola devam.
Pazartesi kontrolüm var sonra başka dr a gidicem. FERYAL arkadaşım bu konuda yardımına ihtiyacim var bende bursadayım ve uludağ Ünv. de düşünüyorum bu kez sen hangi dra gittin benim baska klinkte 5dondurulmusum var orada transfer olurmu acaba tecrübelerini paylaşabilirsin lütfen
İnan içim sızladı. Bulupta kaybetmenin acısını çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun. Dr.larda emin değilmiş ya mucizen seni bırakmaz belkide. Dualarımda olucaksın

arkadaşlar...
yarın transferimin 11. günü kanda hcg ye baktırsam belli olur mu?
:18::18::18:
taa 11 haziran sonuç günü beklemek çok zor geliyor artık:9::9:
nolur akıl verin :31:

Belli olur canım genelde zaten 12. Gün test yapılmasını öneriyorlar. 11 Haziran senin 16. Günün oluyo sanırım. Niye öyle gün verdiler anlamadım ama inşallah güzel haberlerle gelirsin:49:
selam kızlar, ben de tedavime başladım bugün.... ilk iğnemi oldum. bişey sorucam bu iğnelerle yumurta sayısı da artıyor mu yoksa sadece yumurtaları mı büyütüyorlar. ilk muayenede yumurta varsa o şekilde kalıyor mu?

Yok arkadaşım ilk muayenedeki gibi kalmıyor çoğalıyor. Hatta bazen opuda bile beklenenden hariç bir kaç yumurta bile sürpriz yapıp ortaya çıkıyor. Bu zorlu yolda herşey gönlünce olsun

Hayirlisi olsun canimsaglikla sihhatle yavruna kvusursun inşallah

Canim nasilsin idrarda baktin mi hic
Ben 8 gun baktim ama bisi cikmadi :25:
merhaba canım çok heyecanlıyım uyuyamıyorum:)ben seksen kere bakardım da annem yanımda o engel oldu:)kanama falan baya korktuk zaten yarın hayırlısıyla öğrenicez bakalım.erken bakmışşın canım hele 3.gün embriyosu ise çook erken olumsuz düşünme lütfen

Selamun Aleykum arkadaşlar. Öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli bir sekilde bebeklerini kucaklarına almayı da nasip eder. Negatif sonuc alan arkadaslarıma da Rabbim sabır versin. Tez zamanda onların ve içlerinde benim de sağlıklı sıhhatli bebekler sahibi olmamızı nasip etsin insallah. Benim de transferim yapıldı ve bekliyorum. Bugun 3. günüm. Pek bir sey hissetmiyorum. Günler geçtikçe heyecan korku stres de artıyor. Hep dua ediyorum hepimiz icin. Allah yardımcımız olsun. İnsallah haftaya Perşembe sizlere guzel haberler veririm.

Bende öyle yatıyorum kitap okuyorum zaman geçsin diye. Bende çok sıkıldım annem yanımda bugün az bi dışarı çıksam mı diye düşünüyorum geri vazgeçiyorum saçmasapan bi ruh hâli yani. Benim göğüslerde tık yok sadece sol omuzumdan memişe kadar:1: damarlar çok belirginleşti. İnşallah iyiye alamettir. Olumsuz değilim ama pek heves yok kendimi negatifede alıştırmaya çalışıyorum heralde. Ama hepimizin pozitif haber almasını gönülden istiyorum. Eğer sen test yapacak olursan bende gaza gelirim belki zaten bahane arıyorum ama sabretmeye çalışıyorum.

:)) Halimiz nerdeyse bire bir aynı canım. göğüslerde damar belirginleşmesi güzel bir belirti aslında, ama öte yandan şuan belirti aramakta anlamsız. Hemşire ilaçlardan dolayı göğüslerde hassasiyet olabileceğini söylemişti ama bu kadar hassasiyeti bi dış gebelik geçirdiğimde yaşamıştım. Hayırlısı artık inşa Allah!.. Bu arada galiba ben Çarşambaya kadar bekleyemeyeceğim :))). Ama bakalım burdan haberleşiriz inşa Allah canım. Bizimle beraber transfer yaptıran bir de gök_ser vardı. O ne durumda acaba? Ayy... Rabbim, hepimize hayırlısı ile güzel haberler almayı nasip eder inşa Allah!..

Allah şifa versin canım. Çok üzüldüm. İnşa Allah herşey yoluna girer.

Ah canim benim biliyorum hem cok umitliyim hemde korkuyorum...Cevremde var tese ameliyatiyla sperm bulunan ve cocuk sahibi olan.Beni korkutan morfoloji .Acaba PGT yaptirsakmi.Kafam karisti dogrusu.Esim oyle biseyler kurler filan yapamiyo midesi rahatsiz.Bide doktor bu dogustan yada hastaliktan olmustur degismez dedi.
Menacim Dua et bana lutfen.Sen hamissin Muminin mumine ettigi dua kabul olurmus.Su ignelere baslayana kadar iyiydim bunlar piskolojimi mahvetti...

Öncelikle geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifanı versin!.. Hayırlı evlatlar nasip etsin inşa Allah!.. Psikolojim bozuldu demişsin ya, acizane yanlış anlamazsan canım K.Kerim'de İnşirah suresi var, bu durumlarda okunduğunda gönle ferahlık, göğse genişlik veriyor. Okursan eminim Allah'ın izni ile biraz için ferahlayacak. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım!.. Amin!!

:)) Halimiz nerdeyse bire bir aynı canım. göğüslerde damar belirginleşmesi güzel bir belirti aslında, ama öte yandan şuan belirti aramakta anlamsız. Hemşire ilaçlardan dolayı göğüslerde hassasiyet olabileceğini söylemişti ama bu kadar hassasiyeti bi dış gebelik geçirdiğimde yaşamıştım. Hayırlısı artık inşa Allah!.. Bu arada galiba ben Çarşambaya kadar bekleyemeyeceğim :))). Ama bakalım burdan haberleşiriz inşa Allah canım. Bizimle beraber transfer yaptıran bir de gök_ser vardı. O ne durumda acaba? Ayy... Rabbim, hepimize hayırlısı ile güzel haberler almayı nasip eder inşa Allah!..

sabahları nete girip şöyle bir olanı biteni okuyorum ama şuan için paylaşacak pek birşeyim yok göğüslerde şişkinlik bendede var ama sadece okadar.normal gebelikte bile adet gecikmeden anlaşılmıyor biz boşyere belirti arıyoruz kendimizde belirti yaşayan arkadaşların ilaçların etkileri olduğunu düşünüyorum. bana sanki olmayacakmış gibi geliyor hiç birşey hissedemiyorum offf çok zor beklemek sanırım pazartesi günü test yaptırabilirim benimki 5. günü trasferi idi pazartesi 10. gün oluyor bilmiyorum kafam çok karışık zaman geçmiyor. allah yüzümüzü güldürsün benim dondurulmuşumda yok aynı prosedürleri yaşayacagımı düşünmek bile beni şimdiden yoruyor mutlu haberlerimizi bekliyorum umarım annelerine sımsıkı tutunmuştur yumoşlar güzel haberleri sırasıyla paylaşırız inşallahh

Helal olsun canim.Allah gonlune gore versin insaallah.Benim adetimde bikacgun gecikmisti canim gecen hafta doktora gittik sag tarafta kucuk bir kist var dahada gecikebilir dedi normalde kontrolde ignelere baslicaktim.Bende napayim Sogan suyu ictim daha oncede icmistim en fazla uc gun icebiliyorum zaten...Tadi cok kotu.Ucuncu gun adet oldum...
Ben boyle seyleri tavsiye etmeye korkarim ama dert ayni bi denesenmi acaba?Bana bi zarari olmadi...Belki adetini soker...

cnm bi kere denedim 3 gn midem kendine gelemedi bide mide problemm var benimm

herkese günaydın güzel bir gün olsun sonra güzel bir hafta sonu olsun
ben Mayıs'ta tüp bebek denedim ama maalesef negatif sonuçlandı, yine de burada olup sizlerin güzel haberlerini görmek isterim.
sevgiler

Back
X