- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
- 358
Yeni ve kutlamakta geciktigim tum hamis dostlarım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebeklerinizi saglikla büyütün inşallah
Negatif sonuç alan dostlarım allah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin kucaklarimiz boş kalmasın inşallah hepimize dua ediyorum her zaman..
Benim bebisler düşüyor ne yazık ki(
Tam emin degil drlar ama şikayetlerime göre biri iç diğeri dis gebelik olmuş rahim ici ve dışı kan dolu ağrı kesici ilaçlarla duruyorum ne yazikki kısmetimde yokmuş ama yilmak yok yola devam.
Pazartesi kontrolüm var sonra başka dr a gidicem. FERYAL arkadaşım bu konuda yardımına ihtiyacim var bende bursadayım ve uludağ Ünv. de düşünüyorum bu kez sen hangi dra gittin benim baska klinkte 5dondurulmusum var orada transfer olurmu acaba tecrübelerini paylaşabilirsin lütfen
Canım ya böyle haberler duymak çok acı. Büyük emeklerle edindiğimiz yavrularimizin kötü haberini duymak o kadar zor ki. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah hayirlisini versin.

damarlar çok belirginleşti. İnşallah iyiye alamettir. Olumsuz değilim ama pek heves yok kendimi negatifede alıştırmaya çalışıyorum heralde. Ama hepimizin pozitif haber almasını gönülden istiyorum. Eğer sen test yapacak olursan bende gaza gelirim belki zaten bahane arıyorum ama sabretmeye çalışıyorum.
 damarlar çok belirginleşti. İnşallah iyiye alamettir. Olumsuz değilim ama pek heves yok kendimi negatifede alıştırmaya çalışıyorum heralde. Ama hepimizin pozitif haber almasını gönülden istiyorum. Eğer sen test yapacak olursan bende gaza gelirim belki zaten bahane arıyorum ama sabretmeye çalışıyorum.