kimse yok mu hu huuuu
ben varım canım aşılamanın 12. günü kan testim 1.53 cıktı 14. günü yaptırmam gerekiodu acaba erkenmi yaptırdım yükselirmi sence
ayy insallah canim ya cok morelim bozuldu bi umut istehayırlısı olsun canım..benim okuduğum kadarı ile yükselen bi kaç kişi var.hatta 15.gün bile kan testi verip negatif görüp adet sonunda hamileliğini öğrenen bile var.
ayy insallah canim ya cok morelim bozuldu bi umut iste
bende maalesef çok üzülmüştüm ama sen yinede her iki ihtimale de alıştır kendini.ben 1 ay ara verecekmişim aşılamaya..ikinci aşılama için pek heyecanım yok ama ne bileyim.dediğin gibi umut..
benim 12.güne kadar bütün belirtilerim geçti.o zamana kadar ağrı acı ne varsa bende vardı...test yaptıracağım gün hepsi birden geçti.sanırım çatlatma iğnesi o zaman tamamen vücuttan atıldı.ben artık hiç bi belirtiyi ona yormayacağım.
bende hala devam ediyo belim agrio vajinamda hala agri var kasiklarimda da normalde adet oncesi vajinamda ve kasiklarimda agri olmazdi o yuzden zaten aklima takilio
ins cnm agrim iyice siddetlendi dua etinşallah bebiştir seninki yaaa..sayfada uğur getirsin
Arkadaşlar benim bebek olayı mayısa kaldı..Malesef 1.aşılamam negatif.sonucu bugün öğrendim. 2.aşılama için ara vermeyeceğim ..
...Mayıs ayında aşılama yaptıracak olan kardeşlerimiz varsa bu başlık altında toplanabiliriz..Yeni umutlarla Bismillah
Merhabalar,
İlk aşılamam tutmadı.. ikinci için adet olmayı bekliyorum..
+1 yani :)
inşallah ikinci tutar canım. benim de bu ay ilk aşılamam olacaktı çok yumurtam olduğu için iptal oldu aşılamam.senin kaç yumurtan olmuştu canım?
3 taneydi ama 1 tanesi küçüktü..
Genelde Herkesin 2 3 tane oluyor benim 5 tane olmuşo yüzden iptal oldu çok üzüldüm ilk asilamam olacaktı
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan birileri yine böyle çoklu yumurtası olduğunda doğal yollardan çocuk sahibi olduğunu yazmıştı. Sağlığınız açısından sorun olur mu bilmiyorum ama doktorunuza bir danışın isterseniz?
Genelde Herkesin 2 3 tane oluyor benim 5 tane olmuşo yüzden iptal oldu çok üzüldüm ilk asilamam olacaktı
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar benim bebek olayı mayısa kaldı..Malesef 1.aşılamam negatif.sonucu bugün öğrendim. 2.aşılama için ara vermeyeceğim ..
...Mayıs ayında aşılama yaptıracak olan kardeşlerimiz varsa bu başlık altında toplanabiliriz..Yeni umutlarla Bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?