Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar benim bebek olayı mayısa kaldı..Malesef 1.aşılamam negatif.sonucu bugün öğrendim. 2.aşılama için ara vermeyeceğim ..
...Mayıs ayında aşılama yaptıracak olan kardeşlerimiz varsa bu başlık altında toplanabiliriz..Yeni umutlarla Bismillah

ben varım canım aşılamanın 12. günü kan testim 1.53 cıktı 14. günü yaptırmam gerekiodu acaba erkenmi yaptırdım yükselirmi sence

hayırlısı olsun canım..benim okuduğum kadarı ile yükselen bi kaç kişi var.hatta 15.gün bile kan testi verip negatif görüp adet sonunda hamileliğini öğrenen bile var.

ayy insallah canim ya cok morelim bozuldu bi umut iste

bende maalesef çok üzülmüştüm ama sen yinede her iki ihtimale de alıştır kendini.ben 1 ay ara verecekmişim aşılamaya..ikinci aşılama için pek heyecanım yok ama ne bileyim.dediğin gibi umut..

bende maalesef çok üzülmüştüm ama sen yinede her iki ihtimale de alıştır kendini.ben 1 ay ara verecekmişim aşılamaya..ikinci aşılama için pek heyecanım yok ama ne bileyim.dediğin gibi umut..

son 5 gündür vajinamda hafif agri var birde ara ara kasiklarim agrio ne bilim vajina nie agrirki hamilelik belirtisi gibi

benim 12.güne kadar bütün belirtilerim geçti.o zamana kadar ağrı acı ne varsa bende vardı...test yaptıracağım gün hepsi birden geçti.sanırım çatlatma iğnesi o zaman tamamen vücuttan atıldı.ben artık hiç bi belirtiyi ona yormayacağım.

bende hala devam ediyo belim agrio vajinamda hala agri var kasiklarimda da normalde adet oncesi vajinamda ve kasiklarimda agri olmazdi o yuzden zaten aklima takilio

bende hala devam ediyo belim agrio vajinamda hala agri var kasiklarimda da normalde adet oncesi vajinamda ve kasiklarimda agri olmazdi o yuzden zaten aklima takilio

inşallah bebiştir seninki yaaa..sayfada uğur getirsin

merhaba canım topiğin hayırlı olsun. normal de bana bu ay aşılama yapılacaktı adetin 3.günü klomene başladım 5 gün kullandım doktorum beni adetin 13.günü çağırdı yani bugün gittim doktora doktor alttan muayene etti yumurtaların çok iyi gelişmiş dedi 5 tane yumurtam olmuş sağda 3 tane 23 mm,22 mm 21 mm solsa 19 ve 20 mm şeklinde çok yumurtam olduğu için iptal etti doktorum...çatlama iğneni vurursam aşırı büyür yumurtaların zarar verir dedi...mayısa kaldı aşılamam bundan sonra klomeni 1 tane kullanacaksın ilaç iyi etki ediyor sana dedi az olsa ayrı dert çok olsa ayrı dert anlamadım:)) sizin başınıza böyle bir şey geldi mi çok üzüldüm ya( kaç yumurtan olmuştu canım..ben iğne kullanmadım sadece 5 gün klomen kullandım ilaçlı aşılama olacaktı

Merhabalar,

İlk aşılamam tutmadı.. ikinci için adet olmayı bekliyorum..

+1 yani :)

Merhabalar,

İlk aşılamam tutmadı.. ikinci için adet olmayı bekliyorum..

+1 yani :)

inşallah ikinci tutar canım. benim de bu ay ilk aşılamam olacaktı çok yumurtam olduğu için iptal oldu aşılamam.senin kaç yumurtan olmuştu canım?

Genelde Herkesin 2 3 tane oluyor benim 5 tane olmuş o yüzden iptal oldu çok üzüldüm ilk asilamam olacaktı

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumdan birileri yine böyle çoklu yumurtası olduğunda doğal yollardan çocuk sahibi olduğunu yazmıştı. Sağlığınız açısından sorun olur mu bilmiyorum ama doktorunuza bir danışın isterseniz?

Sağlığı m için iptal etti canım zararlı olma ihtimali varmış. Kismetimde yokmuş demek.herseyin hayırlısı

Genelde Herkesin 2 3 tane oluyor benim 5 tane olmuş o yüzden iptal oldu çok üzüldüm ilk asilamam olacaktı

benim 1 tane sağlıklı oluşan yumurtam vardı.bu ayı değerlendir bence canım.

merhaba canım, benim 1 yıldır gebelik olmayınca doktora gittik eşimin sperm değerleri çok düşüktü, benim rahim filmimde ise arkuat uterus olduğunu öğrendik doktorumuz kesinlikle aşılama olması lazım hatta aşılama yapsak bile bu rahim tutmaz ama deneyelim olmazsa ameliyat olursun ama ameliyatında çok riski var demişti. kafamızda tamamen bitirdik eşime proxeed plus u önerdi. ben de bir sürü bitkiler kullandım filan en sonunda koca karı tedavisi denilen birşey yaptırdım rahim düzelttirme yaptırdım kadına ve o ay hamile kaldım şimdi 7 haftalık hamileyim. Allah sabredenle beraberdir. çok istedik, çok ağladık, çok dua ettik. Allah kimseyi bu dertle sınamasın çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…