benim 1 tane sağlıklı oluşan yumurtam vardı.bu ayı değerlendir bence canım.
valla tatlım bilmiyorum sağlıklı derken yeterli büyüklüğe gelen yumurtalar demi? benim sağda 22 mm, 23 mm ve 21 mm yumurtam solda 19 ve 20 mm yumurtam vardı dün bugün biraz daha büyüdüler galiba...kısmet artık kendimiz bir gün aralıklarla çalışma yapacağız aşılama iptal gün aşırı ilişki olsun dedi...
tamam işte benim söylemeye çalıştığım da buydu :)
inşallah tutar jonguil...
Inşallah tatlım ne zaman catlarki acaba kaç mm ye kadar catlamadigi oluyor acaba benim en büyük yumurtam 23 mm canım. Sen klomen başladın mı? Günde kaç tane kullanıyorsun
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir önceki aşılamamda iğne olarak kullanmıştım. henüz adet oldum. yarın doktora gideceğim o yüzden bilemiyorum.
kesinlikle gün aşırı ilişkiye gir. şansa bırakma. adet olana kadar da devam et bence. ve en önemlisi uyu. sakın kalkma.
ay senin yerine ben umutlandım :)
ilaç iyi cevap verdiği için bir daha günde 1 tane klomen kullanacağım.bu kadar yumurta olmasaydı bugün aşılamam olacaktı.inşallah tüpe gerek kalmaz hamile kalırsın bu ay.sorununuz var mı yoksa sebepsiz infertilite mi canım. 1 gün aralıklarla ilişki oluyor dediğin gibi adete kadar bu şekilde olur artık
bizimkisi biraz karışık.. ileri hareketli sayımız az ve hiç takvim takip edemiyoruzyani düzenli bir ilişkimiz yok ayda bir veya 2 ayda bir malesef...
Nur topu gibi bir de kistimiz oldu! Hormon testi verdim sonuc bekliyorum. Tutmayan asilama tedavilerinde kist olusur mu? Bilgisi olan var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neyse.. kist hormon salgılamıyormuş... ikinci aşılama ile devam... hayırlısı olsun...
Sacma olan ne biliyor musun?? Doktorun en az dozajdan baslamasi gerekiyordu..ki vucudunun tepkisine bakmasi lazimdi...bakti tepki vermiyor ya da gec olusuyor yumurta (cunku gec gelisen yumurta tutma ihtimalini dusuruyor) o zaman dozaji arttirmaliydi...coktan aza degil azdan coka dogru deneme yapmaliydi...hakkinda hayirlisi olsun...bunu doktorunla bi konus istersen...merhaba canım topiğin hayırlı olsun. normal de bana bu ay aşılama yapılacaktı adetin 3.günü klomene başladım 5 gün kullandım doktorum beni adetin 13.günü çağırdı yani bugün gittim doktora doktor alttan muayene etti yumurtaların çok iyi gelişmiş dedi 5 tane yumurtam olmuş sağda 3 tane 23 mm,22 mm 21 mm solsa 19 ve 20 mm şeklinde çok yumurtam olduğu için iptal etti doktorum...çatlama iğneni vurursam aşırı büyür yumurtaların zarar verir dedi...mayısa kaldı aşılamam bundan sonra klomeni 1 tane kullanacaksın ilaç iyi etki ediyor sana dedi az olsa ayrı dert çok olsa ayrı dert anlamadım:)) sizin başınıza böyle bir şey geldi mi çok üzüldüm ya( kaç yumurtan olmuştu canım..ben iğne kullanmadım sadece 5 gün klomen kullandım ilaçlı aşılama olacaktı
Sacma olan ne biliyor musun?? Doktorun en az dozajdan baslamasi gerekiyordu..ki vucudunun tepkisine bakmasi lazimdi...bakti tepki vermiyor ya da gec olusuyor yumurta (cunku gec gelisen yumurta tutma ihtimalini dusuruyor) o zaman dozaji arttirmaliydi...coktan aza degil azdan coka dogru deneme yapmaliydi...hakkinda hayirlisi olsun...bunu doktorunla bi konus istersen...
Canim normalde ole olmasi gerekiyo zaten yumurtani surekli takip etmeleri gerekiyor 10. Gunden itibaren...Bi de beni erken erken çağırıp yumurtanın gelişimine bakıp ilacı biraktirabilirdi kısmet değilmiş canım inşallah Mayıs aşılama tedavimde sorun çıkmaz
Ben hap kullaniyorum yumurta gelisimi icin ama ignede sanirim ayni isi goruyor...asilama olacaksan bi fark yok normal hapla asilama surecinden...ama igneleri asagi yukari ayni saatlerde vurmak mantikli birsey bence...Kızlar merhaba bende yarin baslicam ilk asilamam olacak.cok heyecanliyim ve korkuyorum.igneleri kendim nasil vurcam bilmiyorum.igne ile asilama olanlar süreç nasil zormu.igneleri her gun ayni saattemi vuruluyorsunuz merakla bekliyorum cevaplarinizi
Ben hap kullaniyorum yumurta gelisimi icin ama ignede sanirim ayni isi goruyor...asilama olacaksan bi fark yok normal hapla asilama surecinden...ama igneleri asagi yukari ayni saatlerde vurmak mantikli birsey bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?