Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 1 tane sağlıklı oluşan yumurtam vardı.bu ayı değerlendir bence canım.

valla tatlım bilmiyorum sağlıklı derken yeterli büyüklüğe gelen yumurtalar demi? benim sağda 22 mm, 23 mm ve 21 mm yumurtam solda 19 ve 20 mm yumurtam vardı dün bugün biraz daha büyüdüler galiba...kısmet artık kendimiz bir gün aralıklarla çalışma yapacağız aşılama iptal gün aşırı ilişki olsun dedi...

tamam işte benim söylemeye çalıştığım da buydu :)

inşallah tutar jonguil...

Günaydın,

Sonunda adet oldum. randevumu aldın. Yarın saat 10:15'e. Bakalım bu sefer doktoru sıkıştırmayı düşünüyorum :)

ama özü şu aslında, bu aşılamalar tüp bebeğe geçiş için. haliyle önceki gibi umut bağlamadan, sadece bir basamak olarak göreceğim bu sefer.

hakkımızda hayırlısı olsun.

tamam işte benim söylemeye çalıştığım da buydu :)

inşallah tutar jonguil...

Inşallah tatlım ne zaman catlarki acaba kaç mm ye kadar catlamadigi oluyor acaba benim en büyük yumurtam 23 mm canım. Sen klomen başladın mı? Günde kaç tane kullanıyorsun

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir önceki aşılamamda iğne olarak kullanmıştım. henüz adet oldum. yarın doktora gideceğim o yüzden bilemiyorum.

kesinlikle gün aşırı ilişkiye gir. şansa bırakma. adet olana kadar da devam et bence. ve en önemlisi uyu. sakın kalkma.

ay senin yerine ben umutlandım :)

ilaç iyi cevap verdiği için bir daha günde 1 tane klomen kullanacağım.bu kadar yumurta olmasaydı bugün aşılamam olacaktı. inşallah tüpe gerek kalmaz hamile kalırsın bu ay.sorununuz var mı yoksa sebepsiz infertilite mi canım. 1 gün aralıklarla ilişki oluyor dediğin gibi adete kadar bu şekilde olur artık

bizimkisi biraz karışık.. ileri hareketli sayımız az ve hiç takvim takip edemiyoruz yani düzenli bir ilişkimiz yok ayda bir veya 2 ayda bir malesef...

bizimkisi biraz karışık.. ileri hareketli sayımız az ve hiç takvim takip edemiyoruz yani düzenli bir ilişkimiz yok ayda bir veya 2 ayda bir malesef...

O yüzden mi aşılama yaptiriyorsunuz canım düzenli ilişki olmadığı için gebelik zor oluyor genelde. Kaç aydır deniyorsunuz canım. Biz 2.5 yıldır istiyoruz eşimde varıkosel vardı yeni iyileşme oldu değerlerde

Nur topu gibi bir de kistimiz oldu! Hormon testi verdim sonuc bekliyorum. Tutmayan asilama tedavilerinde kist olusur mu? Bilgisi olan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neyse.. kist hormon salgılamıyormuş... ikinci aşılama ile devam... hayırlısı olsun...

Nur topu gibi bir de kistimiz oldu! Hormon testi verdim sonuc bekliyorum. Tutmayan asilama tedavilerinde kist olusur mu? Bilgisi olan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım çatlama yan yumurtalar kiste dönüşüyor maalesef eğer catlarsa sorun yok zaten

Neyse.. kist hormon salgılamıyormuş... ikinci aşılama ile devam... hayırlısı olsun...

Hayırlı olsun ikinci aşılaman canım inşallah tutar daha fazla beklemezsin tatlım

Sacma olan ne biliyor musun?? Doktorun en az dozajdan baslamasi gerekiyordu..ki vucudunun tepkisine bakmasi lazimdi...bakti tepki vermiyor ya da gec olusuyor yumurta (cunku gec gelisen yumurta tutma ihtimalini dusuruyor) o zaman dozaji arttirmaliydi...coktan aza degil azdan coka dogru deneme yapmaliydi...hakkinda hayirlisi olsun...bunu doktorunla bi konus istersen...

Bi de beni erken erken çağırıp yumurtanın gelişimine bakıp ilacı biraktirabilirdi kısmet değilmiş canım inşallah Mayıs aşılama tedavimde sorun çıkmaz

Kızlar merhaba bende yarin baslicam ilk asilamam olacak.cok heyecanliyim ve korkuyorum.igneleri kendim nasil vurcam bilmiyorum.igne ile asilama olanlar süreç nasil zormu.igneleri her gun ayni saattemi vuruluyorsunuz merakla bekliyorum cevaplarinizi

Canim normalde ole olmasi gerekiyo zaten yumurtani surekli takip etmeleri gerekiyor 10. Gunden itibaren...

Ben hap kullaniyorum yumurta gelisimi icin ama ignede sanirim ayni isi goruyor...asilama olacaksan bi fark yok normal hapla asilama surecinden...ama igneleri asagi yukari ayni saatlerde vurmak mantikli birsey bence...

bende adetin 4.günü klomen kullanmaya başladım,perşembe hap bitecek cumartesi doktora gideceğim kontrol sonrası yumurtalar gelişmemişse iğnede kullanacakmışız sonra aşılama.İnşallah iğnelere gerek kalmaz.Bendede polikistik var nasıl tepki verecek bakalım.

slm kızlar bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım sonuç negatif 16.gün hastalandım ikinci aşılama için iğneleri kullanmaya bugün başladım haftaya pazartesi kontrol için gidecem eğer yumurtalar büyümüşse çarşamba ikinci aşılamam olacak inşşallah bu sefer bi aksilik çıkmazda tutar hepimiz için allahtan hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…