Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beni de dun bir arkadasim aradi kendisi hamile allah tamamina erdirsin.nasilsin dedi iyiyim ayni bi degisiklik yok dedim.neler yapiyorsun dedi ayni cevabi verdim.kalkti bir de bebek var mi dedi tepem atti.

Beni de dun bir arkadasim aradi kendisi hamile allah tamamina erdirsin.nasilsin dedi iyiyim ayni bi degisiklik yok dedim.neler yapiyorsun dedi ayni cevabi verdim.kalkti bir de bebek var mi dedi tepem atti.
Yok canım yok o soruyu sorup yaraya tuz basmadikca rahat yok onlara bazıları gerçekten fesat oluyor

Benim arkdaşlarımda adet günümü takip ediyo resmen ama o kadar bozulmuyorum benim çocuğum olsa benden çok sevinirler sanırım. Adet oldukça moral yemeğine çıkarmalar falan kafamı dağıtmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar sağolsunlar.
Yalnız görümcem 2.ye hamile kaldığında bikaç ay benden gizlemeye çalıştılar ama eşim söylemişti haberleri yoktu o zaman çok uzulmustum geçenlerde doğurdu ,gurbetteyiz biz, aradım hayırlı olsun falan ağladım telefonda hem sevinç hem gurbet zor geldi görümcem de bana doğuma girene kadar bana dua ettiğini söyledi.
Normalde hiç sevmem haz etmem kendisinden ama bu olaydan sonra onunla ilgili kötü düşüncelerime son verdim. Ne yaparsa ne derse desin ben iyi olacağım ,benim için çok önemliydi düşünmesi,umursaması

Bugun de benim 3.asilamam oldu.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin.Bir yandan da tup bebek merkezi arastiriyorum ankarada.asilama tutmazsa tup bebege gececegiz fsh im oyle emrediyor.onerisi olan var mi
Hiçbir fikrim yok canım tüp bebekle ilgili umarım gerek kalmaz bu tutar

Bugun de benim 3.asilamam oldu.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin.Bir yandan da tup bebek merkezi arastiriyorum ankarada.asilama tutmazsa tup bebege gececegiz fsh im oyle emrediyor.onerisi olan var mi
NOVAART tavsiye ederim ahmet hoca ve mehmet hoca ben aşılamamı orada yaptırdım tüp bebek merkezi

Bana da doktor 10. Gün baktirabilirsin 5 den yukarı olmasi lazim demişti.

Aşılamanın 7. Gunu ve kirpiklerimin karıştığını farkettim bu da çatlatma ignesinden değildir inşallah

Hanımlar merhaba. Umarım aşılamalarınız tutar bu konu Mayıs annelerine döner inşallah. Ben bir kimyasal gebelik yaşadım. Sonrasında 4 deneme hüsranla sonuçlandı. Bu ay da kırmızılar gelirse aşılama tüp bebek artık başlamayı düşünüyoruz. Bişeyi merak ediyorum bu aşılama nasıl yapılıyor yani anestezi vs uygulanmıyor mu? Kimyasal geçirdiğimde vajinal ultrason bile çok canımı acıtmıştı korkuyorum açıkçası..

Tabii ki sormasi teselli etmesi rahatsiz etmeyen insanlar da var sagolsunlar.dua edenden de allah razi olsun.ama sormak var sormak var..kimi oyle bir kapi acar ki kendin cozulursun.bu insani rahatlatir.kimi de fütursuzca sorar bu da insani incitir.gebeligini yakinen takip ettiklerim de var bucak bucak kactiklarim da..yetiskin insanlariz artik kimin bize haset ettigini acidigini meraktan öldugunu ayirt edebiliyoruz.

Vajinal ultrasonda ya da asilama sirasinda spekulum takilirken hissedilen aslinda sadece baskidir.biz kastikca kendi canimizi kendimiz yakariz.bunu ileri derece vajinusmus tedavisi gormus biri olarak soyluyorum.eger ki asilama tup bebek surecine girecekseniz daha sık vajinal ultrason yasicaksiniz.ama her defasinda daha rahat ve agrisiz olacak.asilama esnasinda ise gercekten hic can yanmiyor.

Arkadaslar anneler gunumuz kutlu olsun:)allah hayirlisiyla saglikla tez zamanda bize de bebislerimizle kutlamayi nasip etsin

Teşekkür ederim cevap için. Anneler gunünüz kutlu olsun

Kızlar 7. Günün de durumlar nasıl. Benim kasık ağrım var çok
Sırt üstü yatınca sağ yumurtalığımı hissediyorum yumurtalar ordaydı, onun dışında sadece alt kirpiklerde biraz caprazlama var. Keşke midemiz bulansa gogsumuz sisse acisa, sadist etti iyice bizi bu beklentiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…