Mayıs 2017 anneleri buraya

Esmazekiye

Bir aylık hamile anneler
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
34
7
36
38
Merhaba kızlarrr bende dört ay önce bir dış gebelik yaşadımm.şuan tekrardan hamileyimmm 3 hafta 5 günlükmüş değerim 95,5 çıktı ama dr kese görünene kadar net bişey söylemem dedii rabbim Herkese nasip etsinnn

Aaa iyi imişş bana gerek yokkk günün geçsin pazartesi yaptırırsın dediii ama ben yarın düşünüyorum

Banada salı demişti yooo ben sürekli kontrol olmak istiyorum dedim tamam ozaman cuma gel dedi benim tez canlı olduğumu anladı sanırım :))

Canım bende bilmiyorum sağlık ocağında yaptırdım birşey demedi yarın kadın doğum uzamani na gidicem aslında korkuyorum yarın kötü bir sonuçla karsilasmaktan ya değerim dusmusse diye suan uyuyamıyorum zaten :(

Adet günün geçtimi bence korkma değerin çok iyiiii ben dış gebelik yaşadığımda değerim 42 idi ve yükselmedi

Merhaba 17 sinde kan testi yaptırdığım da 33 çıkmıştı bugün yaptırdım yine 334 görünüyor doktor her şeyin net olması için 2 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi ..

adet gunumde kan testı yaptırdım hcg 144,5 cıktı pazartesi tekrar gıdıcemm eger degerlerım yukeseldıyse ınsallah bır aksılık cıkmazsa allahım nasıp ettıyse mayıs annesı olucam :D

Ayy inşş canım allah izin verirse sağlıkla kucaklarımıza alırız inşaallah hep beraber mayıs annişleri oluruzz

merhaba arkadaşlar sanırım ben de mayıs annesi olacağım.adet düzenim çok düzenli olmasa da son adet tarihime bakınca 5+2 haftalık hamileyim sanırım
henüz doktora gidemedim.3 tane idrar testi yaptım biri negatif diğer ikisi çok silik de olsa pozitif çıktı.Kafam karıştı.kesin sonuç kan tahlili ile pazartesi anlaşılacak hayırlısı ile.umuyorum kan değerlerimiz hepimizin güzel çıkar

merhaba bende bugün ögrendim 6 haftalık hamişin beta hcg 21269,36 çıktı

Back
X