Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 olacak haberlerini bekliyorum. Adet olmadın değil mi daha
Yok canım adet olmadım ama bacağım ağrımaya başladı benim adet böyle sinyal verir olacağımı %90 hissediyorum, %10luk bir supriz payı bırakıyorum 12 daha erken, en erken 14. Günde yap sen

Yok canım adet olmadım ama bacağım ağrımaya başladı benim adet böyle sinyal verir olacağımı %90 hissediyorum, %10luk bir supriz payı bırakıyorum 12 daha erken, en erken 14. Günde yap sen
Öyle de olsa böyle de olsa selizaycım duaya, denemeye ve istemeye devam yarın için bol şans diyorum

Artık sadece bu topiği takip ediyorum çünkü başka kişisel yazıları okuyunca çok üzülüp stres oluyorum. Burası hem eğlenceli, hem üzülmeli, hem de sevinmeli bir yer oldu
Vala burda kardeş gibi arkadaş gibi olduk yabancı çekmiyorum hic ❤ gebe olarakta muhabbetlerimizi sürdürelim postlarda

Bende çok üzgünüm gözlerim çıktı yerinden ağlamaktan yarın polikliniğe gideceğim kendi doktoruma niyeyse hala umudum var belki bir anda yükselir diye umut işte ...
Canımmmmmm, kuzummm ağlama ne olur... Rabbimin bir bildiği var her işte bir hayır var, sağlıksız olsaydı, 3,5 ay sonda olsaydı çok daha zor olurdu en başında almıyor vucut sen üzülme lütfen, doktoruna bir git konuş bakalım ne diyecek, yanındayız biz üzülme, bir ay daha bekleriz hep beraber

Bende çok üzgünüm gözlerim çıktı yerinden ağlamaktan yarın polikliniğe gideceğim kendi doktoruma niyeyse hala umudum var belki bir anda yükselir diye umut işte ...
Rabbim mübarek günde yüzünü güldürsün üzülme sen böyle üzülürsen bizde üzülürüz umut hep var güzelce araştırma yaptır illaki vardır sebebi canim belki obur aya kısmet olur tiroitlerin falan normalmi canım hormonlar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…