Heeee direk bileklerimi kesecektimHayır kız idrarrın içine damlatılıyormuş. Çok değil ama 1, 2 damla
Amin inşallah diyelim bu mübarek ayda allahım hepimizin gönlüne göre versinBu ay ilk denemeden hamile kalan bir sürü üye varbelki sen de o şanslılardan olursun
İğne uucuyla yapıverHeeee direk bileklerimi kesecektimkızz benim canım çok tatlıdır nası yapacaz o işi
İğne falan batır kızHeeee direk bileklerimi kesecektimkızz benim canım çok tatlıdır nası yapacaz o işi
Amaaan yarın hastaneye gidcem zaten ak koyun kara koyun belli olurİğne uucuyla yapıver
Ay yapamam şimdi yine negatif falan görürüm daha da üzülememAmaaan yarın hastaneye gidcem zaten ak koyun kara koyun belli olurgizem sen yap haber et gıııızzz
Hadi hayırlısı rabbim en hayırlı vakitte en sağlıklısından versin inşallahAmaaan yarın hastaneye gidcem zaten ak koyun kara koyun belli olurgizem sen yap haber et gıııızzz
Yarın kaçta randevun?Amaaan yarın hastaneye gidcem zaten ak koyun kara koyun belli olurgizem sen yap haber et gıııızzz
14:00 de, senin yarn kaçıncı gün oluyor iğneden sonraYarın kaçta randevun?
12 olacak14:00 de, senin yarn kaçıncı gün oluyor iğneden sonra
Yok canım adet olmadım ama bacağım ağrımaya başladı benim adet böyle sinyal verir olacağımı %90 hissediyorum, %10luk bir supriz payı bırakıyorum12 olacakhaberlerini bekliyorum. Adet olmadın değil mi daha
Öyle de olsa böyle de olsa selizaycım duaya, denemeye ve istemeye devamYok canım adet olmadım ama bacağım ağrımaya başladı benim adet böyle sinyal verir olacağımı %90 hissediyorum, %10luk bir supriz payı bırakıyorum12 daha erken, en erken 14. Günde yap sen
Vala burda kardeş gibi arkadaş gibi olduk yabancı çekmiyorum hic ❤ gebe olarakta muhabbetlerimizi sürdürelim postlardaArtık sadece bu topiği takip ediyorumçünkü başka kişisel yazıları okuyunca çok üzülüp stres oluyorum. Burası hem eğlenceli, hem üzülmeli, hem de sevinmeli bir yer oldu
Sende ben gibi catlma da ilişki olmadiBenim dün pik oldu değerlendirdik. Ondan önceki günde iki kez değerlendirdik. Eğer bugün çatlma olursa işimiz biraz zor
Canımm, güzel duaların oldukça denemekten vazgeçer miyim yaaaaÖyle de olsa böyle de olsa selizaycım duaya, denemeye ve istemeye devamyarın için bol şans diyorum
Yaaa yerim seni yaaaCanımm, güzel duaların oldukça denemekten vazgeçer miyim yaaaa
Canımmmmmm, kuzummm ağlama ne olur... Rabbimin bir bildiği var her işte bir hayır var, sağlıksız olsaydı, 3,5 ay sonda olsaydı çok daha zor olurdu en başında almıyor vucut sen üzülme lütfen, doktoruna bir git konuş bakalım ne diyecek, yanındayız biz üzülme, bir ay daha bekleriz hep beraberBende çok üzgünüm gözlerim çıktı yerinden ağlamaktan yarın polikliniğe gideceğim kendi doktoruma niyeyse hala umudum var belki bir anda yükselir diye umut işte ...
Rabbim mübarek günde yüzünü güldürsün üzülme sen böyle üzülürsen bizde üzülürüz umut hep var güzelce araştırma yaptır illaki vardır sebebi canim belki obur aya kısmet olurBende çok üzgünüm gözlerim çıktı yerinden ağlamaktan yarın polikliniğe gideceğim kendi doktoruma niyeyse hala umudum var belki bir anda yükselir diye umut işte ...
İnşallah yarın çatlar bugün dha çatlamadı gibiSende ben gibi catlma da ilişki olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?