- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Evet çatlama olur ama 10 dk dan sonra zaten silikleşir yenisini yapmanızda fayda varAy öğle yaptim da dışarı çıkacaktık bakmaya unuttum aceleden. Eve gidip bakicam. Silikse çatlama mi oluyo bugün yani?
Üzülme canımKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Benim testler siliklesmiyor ya aynen belirgin duruyor iki gündür.Evet çatlama olur ama 10 dk dan sonra zaten silikleşir yenisini yapmanızda fayda var
Bence dün degerlendirdiysen bugün bekle canım daha silik yarın değerlendirirsin..bak ben 15teyim daha yeni koyulastiEki Görüntüle 2839611
Sıkma canını kuzum rabbimin bir bildiği en guzel günde verir belli olmaz kuzumKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Normalde değerlerin günde iki kat artması beklenir. Cumadan beri 90-100 arası olmalıydıÜzülme canımKimyasal olduğunu nerden anlıyorlar ki hemen ?
Geçmiş olsuunKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Bunu bilmiyordumNormalde değerlerin günde iki kat artması beklenir. Cumadan beri 90-100 arası olmalıydı
Bugünde belirgin ne biçim iş bu ben anlamadım yaÜzülme canımKimyasal olduğunu nerden anlıyorlar ki hemen ?
Kuzum bendede aynı çıktı
Bu kadar testin üstüne hamile değilsek ben artık test falan yapmamKuzum bendede aynı çıktıbu testler beta hcgden etkileniyor benceya inşallah öyledirrrrrrr
Bende bu kadar beklemenin arkasını bol pıhtılı birşey bekliyormIlaç bitsin 3 gun içinde regl olursn canim bende öyle oldu 15 gun geciktim 10 günde ilaç 3 günde bekleme derken sonunda bol pihtili bi kanamam oldu
Çook üzüldüm canımmKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Bana da arada dert oluyor sonra unutuyorum ilaç bitmesini bekliyorm bakalım canımBen catlamayi kacrmis bile olabilirimtest yapmaya zamanim yok saka gibi. Yapsam degerlendreck zaman yok dun yaotm test cok silikti t cizgisi catladi mi acaba. Benm en kotu acii pembe olur genekde neyse bakalm artik. Senin son durum ne kuzum yaa. Dert oldu bana senin reglin
Soldaki yeni (daha silik ilkinden sanki) , sağdaki öğle yapmıştım. Ne diyorsunuz yumurta çatlamış mıdır yoksa var mı zamanıCnm bugünde yap testi çatlamayı gör derim
Çok erken canım panik yapma benimde ilk ovulasyonu şimdi şimdi anladim 13unu 15ini bekle eger dün yaptıysan ilişki boşuna adamın spernlerini bitirme 14u falan iyice yuklenirsinSeninki çok net koyu çıkmış
Benim daha 10. günmüş erken değil mi yumurtlama için?
Yumurtlaman 2 gün sürüyor senin canım yarın çatlar benceBugünde belirgin ne biçim iş bu ben anlamadım ya
Hadi inşallah. Yarın da değerlendirebilirsekYumurtlaman 2 gün sürüyor senin canım yarın çatlar bence
Canım seninde bugün pik. Ben öyle yapicam bugünle beraber 3 gün devamm
Seninki çok net koyu çıkmış
Benim daha 10. günmüş erken değil mi yumurtlama için?
Canım peki çatladığını nerden anlıyoruz. Biraz solma mı olcak pike göre yoksa baya bi soluklaşcak mı ?Yumurtlaman 2 gün sürüyor senin canım yarın çatlar bence
Tamamen soluklaşıyor genelde kuzuCanım peki çatladığını nerden anlıyoruz. Biraz solma mı olcak pike göre yoksa baya bi soluklaşcak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?