Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keçiboynuzu pekmezi yiyin bol bol o enerji ile devam keeeeee
Ay yiyoruz ama ramazanda hergün zormuş Test hala dünki gibi pik devam ediyor gibi. Yarın çatlama olur heralde ne dersiniz bugün bi dinlenelim

Eklentiler

• 05E361F5-4DB0-4A29-B1A5-FDABC95404E4.webp
    42 KB · Görüntüleme: 40
Selizay bak ne öğrendim. İdrara bir iki damla kan damlatılınca daha net çıkıyormuş. Aynı gün iğne yaptırdığımız bi kız söyledi. O bugün öyle yapmış idrar testini silik çıkmış. Kan testi de 14 lerdeymiş. daha başında yani. Benim de ondan mı çıkmıyor acep dedim.

Bugünde belirgin ne biçim iş bu ben anlamadım ya
Canım ben msjını gördüm yazacaktım o akıntı hala pik demek çatlaman olmamış eğer çatlama olursa akıntı opak halinde olur bu normal bazen pik 2 gün sürer hatta 3 günde olur devam çalışmaya

Aynen bende Bugün değerlendirdim ama çok bekleyemiyorum ayaklarım havada inş tutar bu ay bebişlerimize kavuşuruz
Tutmasan bile yerinden kalma o bile yeter yürüyünce aşağı dogru akma oluyo. Bende herifin gelmesini bekliyorum inşallah tutar canım bu ramazan günlerinin hürmetine mübarek günlerde rabbim bizimde kucagimizi boş birakmasin

Valla catlamayi görürsen kaçırma gecen ay benim sadece ymurtlama ilişki oldu tutmadı bence catlamada önemli
Bncede öyle zaten bu lh testlerinde pikten 24-36 saat sonra ilişki önerilir yazıyo. Mantıken çatlama daha önemli. Ama benim hala pik devam ediyo gibi

Bildiğimiz kitin üstüne mi kan damlatma? Getirin ulen pıçakları

Bncede öyle zaten bu lh testlerinde pikten 24-36 saat sonra ilişki önerilir yazıyo. Mantıken çatlama daha önemli. Ama benim hala pik devam ediyo gibi
Aynen sende çatlama yok sen pikten önce 2 gün üst üste niye adamı yordun kız valla ben artık teste gore bakıyorum ay ne şey birşeymiş bu spermler yok 24 saatte doluyo yok 36 saatte hızlaniyo

Aynen sende çatlama yok sen pikten önce 2 gün üst üste niye adamı yordun kız valla ben artık teste gore bakıyorum ay ne şey birşeymiş bu spermler yok 24 saatte doluyo yok 36 saatte hızlaniyo
Ay ne bilim yeniyiz daha ilk çocuk içindi ikinci içgüdüsel Bakalım oruç olmasa yarın sabah en güzeli olcak gibi ama akşamına beklicez artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…