Benim dün pik oldu değerlendirdik. Ondan önceki günde iki kez değerlendirdik. Eğer bugün çatlma olursa işimiz biraz zorTamamen soluklaşıyor genelde kuzu
Keçiboynuzu pekmezi yiyin bol bolBenim dün pik oldu değerlendirdik. Ondan önceki günde iki kez değerlendirdik. Eğer bugün çatlma olursa işimiz biraz zor
Ay yiyoruz ama ramazanda hergün zormuşKeçiboynuzu pekmezi yiyin bol bolo enerji ile devam keeeeee
Valla kuzum bilemedim ki. Doktorların bazıları 2 günde 1 diyor bazıları her günAy yiyoruz ama ramazanda hergün zormuşTest hala dünki gibi pik devam ediyor gibi. Yarın çatlama olur heralde ne dersiniz bugün bi dinlenelim
Canım ben msjını gördüm yazacaktım o akıntı hala pik demek çatlaman olmamış eğer çatlama olursa akıntı opak halinde olurBugünde belirgin ne biçim iş bu ben anlamadım ya
Zaten takvim uygulaması da yarın diyor yumurtlama için bn en iyisi yarın yapim yorgun sperrmcikler koşmasın boşaValla kuzum bilemedim ki. Doktorların bazıları 2 günde 1 diyor bazıları her günbizim d2 kafamız karışık
Tutmasan bile yerinden kalma o bile yeter yürüyünce aşağı dogru akma oluyo. Bende herifin gelmesini bekliyorum inşallah tutar canım bu ramazan günlerinin hürmetine mübarek günlerde rabbim bizimde kucagimizi boş birakmasinAynen bende Bugün değerlendirdim ama çok bekleyemiyorum ayaklarım havada inş tutar bu ay bebişlerimize kavuşuruz
Çatlama olmuş bugünü de değerlendirinSoldaki yeni (daha silik ilkinden sanki) , sağdaki öğle yapmıştım. Ne diyorsunuz yumurta çatlamış mıdır yoksa var mı zamanı.
Ay yorgun ben bile koşamıyorum yazık yavrucaklaraZaten takvim uygulaması da yarın diyor yumurtlama için bn en iyisi yarın yapim yorgun sperrmcikler koşmasın boşa
Valla catlamayi görürsen kaçırma gecen ay benim sadece ymurtlama ilişki oldu tutmadı bence catlamada önemliBenim dün pik oldu değerlendirdik. Ondan önceki günde iki kez değerlendirdik. Eğer bugün çatlma olursa işimiz biraz zor
Ahaha aynen öyle çatlamamış zatensi daha sanırım ondan mola günü ilan ettim. Eğer olmazsa bidahaki ay pas gecmemAy yorgun ben bile koşamıyorum yazık yavrucaklara
Bncede öyle zaten bu lh testlerinde pikten 24-36 saat sonra ilişki önerilir yazıyo. Mantıken çatlama daha önemli. Ama benim hala pik devam ediyo gibiValla catlamayi görürsen kaçırma gecen ay benim sadece ymurtlama ilişki oldu tutmadı bence catlamada önemli
Ahaha aynen öyle çatlamamış zatensi daha sanırım ondan mola günü ilan ettim. Eğer olmazsa bidahaki ay pas gecmem
İlk ay olduğuna pek takmıyorum bakalım gelecek aylar nasıl tutuşacağımBöyle umursamadığında oluyor işte, doğru yoldasın
Bildiğimiz kitin üstüne mi kan damlatma? Getirin ulen pıçaklarıSelizay bak ne öğrendim. İdrara bir iki damla kan damlatılınca daha net çıkıyormuş. Aynı gün iğne yaptırdığımız bi kız söyledi. O bugün öyle yapmış idrar testini silik çıkmış. Kan testi de 14 lerdeymiş. daha başında yani. Benim de ondan mı çıkmıyor acep dedim.
Aynen sende çatlama yok sen pikten önce 2 gün üst üste niye adamı yordun kızBncede öyle zaten bu lh testlerinde pikten 24-36 saat sonra ilişki önerilir yazıyo. Mantıken çatlama daha önemli. Ama benim hala pik devam ediyo gibi
Hayır kız idrarrın içine damlatılıyormuş. Çok değil ama 1, 2 damlaBildiğimiz kitin üstüne mi kan damlatma? Getirin ulen pıçakları
Bu ay ilk denemeden hamile kalan bir sürü üye varİlk ay olduğuna pek takmıyorum bakalım gelecek aylar nasıl tutuşacağım
Ay ne bilim yeniyiz daha ilk çocuk içindi ikinci içgüdüselAynen sende çatlama yok sen pikten önce 2 gün üst üste niye adamı yordun kızvalla ben artık teste gore bakıyorum ay ne şey birşeymiş bu spermler yok 24 saatte doluyo yok 36 saatte hızlaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?