Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beynini patlatırım onun

Erken döllenme olmuşsa çıkabilir bence sat dan hemen sonra hamile kalınca son 5 günde çıkar bir arkadaşımın öyle olmuştu hatta 8 gün vardı
Bende 10 gun varken dayanamayip yapmistim ama negatifti erken oldgunu düşündüm olsada cikmaz ztn dmi ama 5 gun kala cikar diye dusunuyorum.tabi varsa subat ayinda kimyasal gebelik yasadim onda 6 gun kala testte ckmsti

Bende 10 gun varken dayanamayip yapmistim ama negatifti erken oldgunu düşündüm olsada cikmaz ztn dmi ama 5 gun kala cikar diye dusunuyorum.tabi varsa subat ayinda kimyasal gebelik yasadim onda 6 gun kala testte çıkar
Erken testler en erken idrarda yüzde 30 luk değerlere ulaştığında pozitif çıkarıyor diye biliyorum bazen idrara daha geç yansıyor öyle bir durum olmuş olabilir. Son 5 günde çıkabilir çıkmazsa gecikme yaşanırsa ozaman testi tekrarlarsınız bende şubatta 9 haftalık bebeğimi düşürdüm

9 haftalik mi cok uzuldum Allah tekrar nasp etsin canm benm.Ben subatta kimyasal gebelik yaşadım ilk degerim 24 idi ama erken gebelik testinde çıktı bariz bir sekilde

Ay canım uzuyo sumukumsu topaç gibi idi sabah akıntım. Bir de hala test çizgisi vardı. Dün gece cepte en azindan. Yarın da olursa olur olmazsa şansa artık .
Yarın çatlar o silinir bazen pik uzun sürüyor o akıntı yumrtlama akıntısı uzayan çatlayıncaya daha böyle saydam oluyor uzamıyor.

9 haftalik mi cok uzuldum Allah tekrar nasp etsin canm benm.Ben subatta kimyasal gebelik yaşadım ilk degerim 24 idi ama erken gebelik testinde çıktı bariz bir sekilde
Sağol canım Allahrazı olsun inşallah sanada banada isteyen herkese nasip olsun . Baya erken bi dönemde çıkmış ozaman . Ben oğlumu idrarda öğrenemedim idrar testi yaptım negatif çıktı 8 gün sonra kan verdim 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim hormon seviyesine bağlı demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…