Çok sevindiim, hayırlı olsuun <3Kızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Allah razı olsun kuzum hala içimde umudum var belki tutunur diyeDun gece cok ağrım var falan dediginde senin icin dua etmistim insallah kötü birsey olmasın bebisin seninle kalsın diye. Bugun sabah hatta iyiyim dediginde cok sevinmiştim. Beta degerine cok üzüldüm ama Allah büyük insallah bebisin tutunur. Eger oyle olmasa bile kendini hırpalama lutfen. Allah sana hayırlı evlatlar versin
Gözün aydın canımKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu
Öyle tabi kuzum vardır elbet rabbimin bir bildiği ne diyeyimKuzum cok üzgünüm kıyamam ya bozma moralini vardır bir hayır bunda da
Üzülme lütfen kuzum tekrar gideceksin değil mi doktoraO
Öyle tabi kuzum vardır elbet rabbimin bir bildiği ne diyeyim
Naptın kuzumm sonuç nrBen geldim kan vermeye bakalım hayırlısı dua edin bana
ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim canım. benim hep düzensizdi ama pko tanısı hiç koymadılar doğum kontrollerle geçiştirildi. ayrıntılı bir görünmem gerekecek sanırım. testlere devam edeyim o halde.Sen yinede testine devam et bazen çok farklı birgün de pik olabilir bu kadar değişkenlikle canım ondan da böyle şaşabilir.Bir sürü olması da çok iyi değil gelişmesine engel oluyorlar birbirinin aslında az olup sağlam olması en güzel de. Sen git doktora birde yeni başlamışsın 4.ay düzensizliklerin daha önce var mıydı evlenince mi oldu? Bazen şaşıyor insan belki hormonlarına bakılır tekrar için rahat olur. 1 yıl geçmeden bakmıyor pek ciddiye almıyorlar insanı ama o 1 yıl alıp başını gidiyor hızlı zaman. Hakkında hayırlısı olsun inşlh
hiç öyle bir tanı koymadılar canım. ama oladabilir yeniden bakmak gerekCanım pko falan olabilir misin ?
Şikayet de olur ya da sayfa yöneticisi el koyabilir.Kısa sürede döner inşallah şikayet edilince mi oluyor bu ?
Silik çıktı 4 gün kala bugün bi tık belirginleşti ama hala silik 2 gün var adette istersen deneBenm adetime yarın 5 gün kalms olcak erken gebelik testi yapsam cikarmi kizalr
Belirtilerin nelerdi anlat bakalim
Allah hayırlı mübarek etsin kuzum. Analı babalı büyütsün inşallah.
Çok sevindiim, hayırlı olsuun <3
Çok teşekkür ederim Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsinGözün aydın canımTebrik ederim
adetinin 25.günündeysen yada yumurtlamadan 10.11.günse ancak silik çıkar cnmBenm adetime yarın 5 gün kalms olcak erken gebelik testi yapsam cikarmi kizalr
Ne demek canım herzaman. Pco tanısı olanların testleri koyu çıkar yada hep pozitif canım. Ben yumurtanın gelişmediğini düşünüyorum o pik bulmak da zorluk oluyor. Şimdi ezber çok yapmayayım sen güzelce git gel bakalım neler olacakayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim canım. benim hep düzensizdi ama pko tanısı hiç koymadılar doğum kontrollerle geçiştirildi. ayrıntılı bir görünmem gerekecek sanırım. testlere devam edeyim o halde.
Kuzummmmm maşallahKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
He anladım aynen inşallah bencedeŞikayet de olur ya da sayfa yöneticisi el koyabilir.
Takipteyiz buradabazı şartlar kurallar varya.
Döner inşallah seviyordum muhabbeti çok tatlıydı
önceki yazdıklarım gözükmedi cnm neler yazdım nelerGeliyor poncikk ben şuan bu mesajını gördüm
sen kan testine gitmedimmi cnmKuzummmmm maşallahşükürler olsun
Şimdi belirtilere geldimBelirtilerin nelerdi anlat bakalim
Kuzum gitmedim yarın sabah inşallahsen kan testine gitmedimmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?