- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
Yok ya masajid a bıraktım bu arada az az geliyo pek iyi bişey olmayacak gibi sonu kendi gelene kadar bekleyim en iyisiHayır olmadım canım masaj bende iş görmediilaca umut bağladım artık sen oldun mu peki?
Tamam canım bazen zorlamamak lazım en iyisi canımYok ya masajid a bıraktım bu arada az az geliyo pek iyi bişey olmayacak gibi sonu kendi gelene kadar bekleyim en iyisi
Aaa gerçekten@Selizay nereye gitti hesabı pasif olmuş bilmediğim birşey mi oldu yeni girdim?
Diğer grupta üstüne çok gitmişlerdir belki ondandır. Linç yedim diyordu@Selizay nereye gitti hesabı pasif olmuş bilmediğim birşey mi oldu yeni girdim?
Aaa gerçektennasil oluyor burda o işler? Geçici süreyle pasif mi? Geri dönecek dimii
Diğer grupta üstüne çok gitmişlerdir belki ondandır. Linç yedim diyordu
Yaa ciddimisinKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Teşekkür ederim140 TL bnce normal ama test isterse devlette yaptırın bn öyle yaptım yoksa pahalı ya geliyo ne gerek var
Neler oluyor ya üzüldüm@Selizay nereye gitti hesabı pasif olmuş bilmediğim birşey mi oldu yeni girdim?
2 ay üst üste neden kimyasal ki
Çok geçmiş olsun öncelikle diğer mesajları görmedim de ilk değeriniz mi 36 yoksa düştü mü yüksekken benim de bugun 22 çıktı da tüp bebek 6.günüm doktorum normal dedi bana ama ben çok üzüldüm düşük gibi qKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Hayırlı uğurlu olsunKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Canım hayırlı olsun çok sevindimKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Kısa sürede döner inşallah şikayet edilince mi oluyor bu ?Gördüm yazısını sonradan üzüldüm.Üç güne dönmesı gerekir.
C charlottes bazı kurallar oluyor haklı haksız bakılmaksızın hesap uyarı amaçlı pasif oluyor.
Ama çok üzüldüm bir kaç gün onsuz olacağız
Kuzum cok üzgünüm kıyamam ya bozma moralini vardır bir hayır bunda daBende çok üzgünüm gözlerim çıktı yerinden ağlamaktan yarın polikliniğe gideceğim kendi doktoruma niyeyse hala umudum var belki bir anda yükselir diye umut işte ...
Yaa çok sevindim tebrik ederimKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Belirtilerin nelerdi anlat bakalimKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Dun gece cok ağrım var falan dediginde senin icin dua etmistim insallah kötü birsey olmasın bebisin seninle kalsın diye. Bugun sabah hatta iyiyim dediginde cok sevinmiştim. Beta degerine cok üzüldüm ama Allah büyük insallah bebisin tutunur. Eger oyle olmasa bile kendini hırpalama lutfen. Allah sana hayırlı evlatlar versinKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Allah hayırlı mübarek etsin kuzum. Analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Benim ilk 28 di cuma günü bugün 36Çok geçmiş olsun öncelikle diğer mesajları görmedim de ilk değeriniz mi 36 yoksa düştü mü yüksekken benim de bugun 22 çıktı da tüp bebek 6.günüm doktorum normal dedi bana ama ben çok üzüldüm düşük gibi q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?