Valla gizemim yaa sancım oluyor bundan nefret eden ben mutlu oluyor ohh ohh diyormBuna sevineceğimiz günler de gelecekmiş demek ki
Eksik dua etme kız, sebepsiz olmamak deValla gizemim yaa sancım oluyor bundan nefret eden ben mutlu oluyor ohh ohh diyormbirdaha olmamak nasip etmesin Rabbim ya
Hepimizden bitanem hepimizden razı olsun inşallahBu en güzeli kimin hangi anda kimin duasına geleceği asla belli olmaz bunu yapmakta çoolk güzel canımAllah razı olsun
Ahahahha bi dönem gelecek adet sancısı bile özlenecek deseler inanmazdık heraldeAhh inanki bu ay kaç kere şiştim indim manken oldumadet olamadım diye zayıfladım ben her şişmem de geliyor dedim yok arada sancı yapıyor ya onu bile özlemişim yaaa
Canım gizem sen nasılsın ne var ne yok sende gelip giden var mı? Gelen olsun mesela bebişEksik dua etme kız, sebepsiz olmamak de
Hadi gözünaydın canımİnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evdesancım da var hafiften
Pardon zaten bizi bu sözler vurdu dicem deEksik dua etme kız, sebepsiz olmamak de
Gelsinler ben artık akıllı kafayla olsaydım çocuk doğuramzdım bendeki kafa deli kafasıAhahahha bi dönem gelecek adet sancısı bile özlenecek deseler inanmazdık heraldeah bebeler ah ne hallere soktunuz bizi peşinizdee divane olduk
Çook sağolasın İnşşallah tam sökülür deHadi gözünaydın canım
Yok canım yaCanım gizem sen nasılsın ne var ne yok sende gelip giden var mı? Gelen olsun mesela bebiş
4 gün varken silik testte çıktı bugünde 2 gün kala kanda öğrendim canım
Canım çok teşekkür ederim inşallahHayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Bende de normalde böyle şeyler pek olmazdı. Geçen ay da gecikince umutlanmıştım. Çünkü aylardır deniyoruz ama adetimin dakikası şaşmıyordu sinir oluyordum ☺Benim de 12 gun var bata kasıklarda agrı batma var ama her ay oluyo artık onu saymıcamama bu ay bu kadar acımamısdı kasıklarım
Amin kuzum amin bellki bi bakmışsın bebişin seninle mucizelerin en güzeliii olur o zamanYok canım yatest de yapmadım negatif görmeyim diye. Ama inşallah hepimize gelen bebikler olsunnnnn inşallah amin
Hahah gelsinler gelsinler anaları gibi deli olacak bizim bebelerGelsinler ben artık akıllı kafayla olsaydım çocuk doğuramzdım bendeki kafa deli kafasıhazırım gelsin bizi deli edenler
Ay büşracım ya nasıl duygulandırdın beni hayırlı sağlıklı hamileliğin olsun güzel huylu beben olsun hayırlı bi evlat olsun annesine babasına ailesineBu gece sizler için Kuran okudum dua ettim kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa ve en hayırlı zamanda gebelik haberlerinizi bekliyorum doğuma kadar burdayım ona göre
Canli dersler. İftar hazrligi. Oruc yorgnlugu. Bayram temizligim komsularla da iftar yapiyorz. Gorustgm iki uc komsu var git gel derken oglani da ihmal ediyorm. Ramazan bitince yogunlgm da biterBende bu kadar beklemenin arkasını bol pıhtılı birşey bekliyormBaşıma gelecekler var bunun bir acısı.
Çook üzüldüm canımmvalla nasip işte başka birşey diyemiyorum ama üstt üstte olmasını araştırmalısın bence sağlıksız döllenme oluyor büyük ihtimal
Bana da arada dert oluyor sonra unutuyorum ilaç bitmesini bekliyorm bakalım canımneden çok mu yoğunsun işten dolayı mı ?
Ay inşallah öyledirAmin kuzum amin bellki bi bakmışsın bebişin seninle mucizelerin en güzeliii olur o zaman
İlac etkisini gosterdi demek. İnsallh adet olursun gebelikten ziyade adet olamamak da insanin psikolojisini bozuyor yaİnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evdesancım da var hafiften
İlac etkisini gosterdi demek. İnsallh adet olursun gebelikten ziyade adet olamamak da insanin psikolojisini bozuyor yaİnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evdesancım da var hafiften
Bu gece sizler için Kuran okudum dua ettim kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa ve en hayırlı zamanda gebelik haberlerinizi bekliyorum doğuma kadar burdayım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?