Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh inanki bu ay kaç kere şiştim indim manken oldum adet olamadım diye zayıfladım ben her şişmem de geliyor dedim yok arada sancı yapıyor ya onu bile özlemişim yaaa
Ahahahha bi dönem gelecek adet sancısı bile özlenecek deseler inanmazdık heralde ah bebeler ah ne hallere soktunuz bizi peşinizdee divane olduk

Eksik dua etme kız, sebepsiz olmamak de
Pardon zaten bizi bu sözler vurdu dicem de yinede bundan da korusun Allah
Ahahahha bi dönem gelecek adet sancısı bile özlenecek deseler inanmazdık heralde ah bebeler ah ne hallere soktunuz bizi peşinizdee divane olduk
Gelsinler ben artık akıllı kafayla olsaydım çocuk doğuramzdım bendeki kafa deli kafası hazırım gelsin bizi deli edenler
Hadi gözünaydın canım
Çook sağolasın İnşşallah tam sökülür de

Benim de 12 gun var bata kasıklarda agrı batma var ama her ay oluyo artık onu saymıcam ama bu ay bu kadar acımamısdı kasıklarım
Bende de normalde böyle şeyler pek olmazdı. Geçen ay da gecikince umutlanmıştım. Çünkü aylardır deniyoruz ama adetimin dakikası şaşmıyordu sinir oluyordum ☺

Ay büşracım ya nasıl duygulandırdın beni hayırlı sağlıklı hamileliğin olsun güzel huylu beben olsun hayırlı bi evlat olsun annesine babasına ailesine Hamilelerin duası kabul olurmuş bizi dilinden eksik etme olur mu Allah razı olsun kuzum böyle hiç bilmediğim tanımadığım bir insan benim için yada burda ki insanlar için dua edince ben çok duygulanıyorum yA gerçekten istemsiz bi şekilde

Canli dersler. İftar hazrligi. Oruc yorgnlugu. Bayram temizligim komsularla da iftar yapiyorz. Gorustgm iki uc komsu var git gel derken oglani da ihmal ediyorm. Ramazan bitince yogunlgm da biter folik asiti biraktm ben 3 aya yakin kullandm. Bugun yumurtam pik oldu ama degerlendiremedk. Esimin biraz sorunu var. İnsallh sabaha siliklesmez venelde iki gun suruyor piklerim masallh herkese cewp veriyorsn kimsenin sorusunu cevpsiz birakmiyorsun. İnsanlar kimselerle konusmadklarini burda konusyor sen de cok guzel ilgileniyorsn. Supersin valla

İnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evde sancım da var hafiften
İlac etkisini gosterdi demek. İnsallh adet olursun gebelikten ziyade adet olamamak da insanin psikolojisini bozuyor ya

İnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evde sancım da var hafiften
İlac etkisini gosterdi demek. İnsallh adet olursun gebelikten ziyade adet olamamak da insanin psikolojisini bozuyor ya

Alah razı olsun duaların kabul olsun inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…