Tabi zaten ovulasyon siliniyor çatlayınca canım seb çatlama gördün mü?Hmm ovulasyonla anlayabiliriz o zaman
Ay uykum vardı tüm gün uyudum durdum ondan yoktum. Allah hayırlısınu versin canım inşallahOlma ateşin varya hasta oldun sandım burada da yoktundüşmesin eğer hamişliktense değilse etmesin rahatsız
Tabiki yaptım canim cumartesi pazar yumurtlama görmüştüm pazartesi de çatladı tam 1 hafta olcak beklemedeyimYumurtlamadan 6 gün benimde ovulasyon testi yaptın mı
Benim çatlamadan sonra da 2 3 gün akıntı geldi canimKızlar bişey sorucam çatlama olduğunda akıntı gelir mi her zaman gelmeyedebilir mı ?
Hadi insallah kuzum, Ayy beraber olalim , beraber hamis kalalim kiz insallahTebriklerbende inşallah olurum yazarım buraya bende haziran aşılama olacam birşey olmazsa
Ay uykum vardı tüm gün uyudum durdum ondan yoktum. Allah hayırlısınu versin canım inşallahsen nasılsın gelenlerin gelmemiş sanırım daha
İnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evdeHadi insallah kuzum, Ayy beraber olalim , beraber hamis kalalim kiz insallah
Süt ürünlerini bilmiyodum. Glutenden uzak dur dedi bana da Ama ben Makarnayla ekmek yiyenlerdenim o yüzden şimdilik azalttımEvet bizde yiyoruz ayrıca bir sürü vitamin alıyoruz şeker gluten ve süt ve süt ürünlerini kesti bizden 2 öğün yiyoruz
Ahhh canım amin aminAminnn inşallahhhh...Ne güzel dualar ettin ya Ayyy ne güzel olur canım uzaklık filan önemli değil mutluluğumuzu paylaşacağız bunu hissetmek zor olmaz. Ben acıyı da duyuyorm kendim gibi üzülüyorm nasip yinede güzel şeyler olsun Allah sağlıklı sıhhatli evladlar versin yinede öteki türlü sınamasın
Bence erken yapmisin cnm. Saten erken gebelik testler adeten 6 gün once yapılıyor diye biliyorumMerhaba kızlar 6 Mayıs bat ben 29 unda erken gebelik testi yaptım evde vardı öylesine yapayım dedim ama silik çizgi bile çıkmadı sizce çok mu erken yaptım mide bulantılarım falan var ama acaba oruçtan mı bilemedim bundan önce iki kere hamile kaldım ikisi de olumsuz sonuçlandı maalesef inşallah erken yapmışımdır
Inşallah canım Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın gönlümüzde olanı nasip etsinNey için yapacağız canım bunuben yaparım
İnşallah bu ay hayırlı olur sizin için canım
Bir Trabzonlu hemşerim daha hamiş kalsın isterim msjlarını gördüm seninde. Benimde eşim Trabzonlu Çarşıbaşılı
Takmamak diye birşey yok da biraz salsak olacak. Bir yıl geçince olması yüksek oluyor tabiki de nasip bu işleer canım
Ay adet olmak gerçekten dünyanın en güzel hissi heralfe 1 2 gün gecikse şişip davul gibi oluyoruz kanama geldiği an balon gibi fısssss. Hemde bizi bebişlere yaklaştıran en güzel yol. Hadi bakalım yusracım bu ay çalışmaları tam gaz yapıyosunİnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evdesancım da var hafiften
Umarım öyledir beklemek çok yoruyor insanıBence erken yapmisin cnm. Saten erken gebelik testler adeten 6 gün once yapılıyor diye biliyorum
Aynen biliyorum cnmUmarım öyledir beklemek çok yoruyor insanı
Bu en güzeli kimin hangi anda kimin duasına geleceği asla belli olmaz bunu yapmakta çoolk güzel canımbizler için duadan başka bir şey gelmiyor elden çünkü
Kesinlikle katılıyorum beklemekten daha yorucu birşey yok test yapmasan için içini yiyor yapsak çıkan sonuca güvenemiyoruz gene bir düşünce hali bebiş olana kadar kısır döngüye giriyoruz hayırlısı olsun inşallahUmarım öyledir beklemek çok yoruyor insanı
Benimki alınca pamuk olduInşallah canım Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın gönlümüzde olanı nasip etsinooo çok sevindim hemşeri çıktığımıza Trabzonlu Adam sevmek Cesur kadın işidir Mizaçları zor olur Babamdan bilirim
Buna sevineceğimiz günler de gelecekmiş demek kiİnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evdesancım da var hafiften
Ahh inanki bu ay kaç kere şiştim indim manken oldumAy adet olmak gerçekten dünyanın en güzel hissi heralfe 1 2 gün gecikse şişip davul gibi oluyoruz kanama geldiği an balon gibi fısssss. Hemde bizi bebişlere yaklaştıran en güzel yol. Hadi bakalım yusracım bu ay çalışmaları tam gaz yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?