Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay uykum vardı tüm gün uyudum durdum ondan yoktum. Allah hayırlısınu versin canım inşallah sen nasılsın gelenlerin gelmemiş sanırım daha

Hadi insallah kuzum, Ayy beraber olalim , beraber hamis kalalim kiz insallah
İnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evde sancım da var hafiften

Merhaba kızlar 6 Mayıs bat ben 29 unda erken gebelik testi yaptım evde vardı öylesine yapayım dedim ama silik çizgi bile çıkmadı sizce çok mu erken yaptım mide bulantılarım falan var ama acaba oruçtan mı bilemedim bundan önce iki kere hamile kaldım ikisi de olumsuz sonuçlandı maalesef inşallah erken yapmışımdır

Ahhh canım amin amin Hepimizin en çok istediği başta sağlıklı ve hayırlı evlat rabbim hepimize nasip etsin Zorlukla sınamasın uğraşsız korkusuz doğumlar nasip etsin başkasının acısını duyuyorsan insansın demişler. Acımızda sevincimizde bir uzağız ama bi o kadarda yakın sayılırız hepimiz birbirimize çünkü yaşadıklarımız istediklerimiz ve en önemlisi hissettiklerimiz aynı hepinizin sevincini de üzüntüsünü de paylaşıyorum rabbim hepimizin birini bin yapsın sağlıklı hayırlı güzel huylu evlatlar nasip etsin tek duam budur bizler için duadan başka bir şey gelmiyor elden çünkü

Bence erken yapmisin cnm. Saten erken gebelik testler adeten 6 gün once yapılıyor diye biliyorum

Inşallah canım Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın gönlümüzde olanı nasip etsin ooo çok sevindim hemşeri çıktığımıza Trabzonlu Adam sevmek Cesur kadın işidir Mizaçları zor olur Babamdan bilirim

İnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evde sancım da var hafiften
Ay adet olmak gerçekten dünyanın en güzel hissi heralfe 1 2 gün gecikse şişip davul gibi oluyoruz kanama geldiği an balon gibi fısssss. Hemde bizi bebişlere yaklaştıran en güzel yol. Hadi bakalım yusracım bu ay çalışmaları tam gaz yapıyosun

Umarım öyledir beklemek çok yoruyor insanı
Kesinlikle katılıyorum beklemekten daha yorucu birşey yok test yapmasan için içini yiyor yapsak çıkan sonuca güvenemiyoruz gene bir düşünce hali bebiş olana kadar kısır döngüye giriyoruz hayırlısı olsun inşallah

Benimki alınca pamuk oldu bunu duysa zorluk çıkarmak isterdi zor iş artık geçti. Ama kayınpederim öyle bir adam çok pimpirik soğuk görünümlü kuralcı evde.zaten eşim böyle oldu diye bana kızgınlar eşime daha çok adı çıktı karıcıya oysaki zor mizaçlı olmamanın adını bu koymuşlar. Çok şükür ki iyi adamdır kendisi Allah razı olsun kendim orduyum senin eşin Trabzonlu mu?

Ahh inanki bu ay kaç kere şiştim indim manken oldum adet olamadım diye zayıfladım ben her şişmem de geliyor dedim yok arada sancı yapıyor ya onu bile özlemişim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…