Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar iyi akşamlar benimde âdetime yaklaşık 10 gün kaldı. Bu ay yumurtlamaya kadar günde bir tatlı kaşığı bal ve 2 tane incirle ceviz yedim. Âdet bitiminden itibaren bir gün arayla ilişkiye girdik. Bir kaç gündür lavaboya gittiğimde uzayan saydam akıntım var. Göğüslerimde de hassasiyet ve dolgunluk var. Ara ara da kasıklarımda batma oluyor. Bizde 8 aydır deniyoruz. Böyle belirtiler ilk defa geçen ay oldu ve 4 gün gecikmeyle âdet oldum. Sizce bu ay bir şeyler olmuş olabilir mi?

Kuzum 36.9 37 37.2 vs gibi bugün de. Değişmedi yani. Çok uyumak dışında da bi hastalık emarem yok. İyiyim yani kuzum çok teşekkür ederim
Gecmis olsun kuzum hastalık değilse var o zaman biseyler insallah ya bekleyelim bakalim

Benim de 12 gun var bata kasıklarda agrı batma var ama her ay oluyo artık onu saymıcam ama bu ay bu kadar acımamısdı kasıklarım

Kizlar gebelere hayirli olsun diyorum rabbim saglijla kavustursun bizlerede müjdeyi vermeyi nasip etsin insallah.. kendinizi nolur rahat birakin yipratmayin.. gecen ay manyak gibiydim donup bakiyorm kendine sasiyorim bu ay saldim yumurtlama gunlerinde 1er gun arayla 2kere birliktelik oldu okadar nasipse olur diyorm evde kalan testlride esime verdim sakladi suan aderime kac gun war falan filam onu bilr takip etmiyorm anacim bebeler daha gelmeden yoruyor bizi totolarini isirdiklarim

Ney için yapacağız canım bunu ben yaparım
İnşallah bu ay hayırlı olur sizin için canım
Bir Trabzonlu hemşerim daha hamiş kalsın isterim msjlarını gördüm seninde. Benimde eşim Trabzonlu Çarşıbaşılı
Merhaba bende yeniyim Bat 30 Nisan dı ama gecikti 9 aydır istiyoruz Dr gittim bir problemim yokmuş 1 yılı bulur dedi olması . Ben çok kafama takıyorum sanırım ama elimde değil maalesef
Takmamak diye birşey yok da biraz salsak olacak. Bir yıl geçince olması yüksek oluyor tabiki de nasip bu işleer canım

Gebelik testinde daha iyi sonuç almak için kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…