Çok teşekkür ederimTebrikler hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişiniz :)))
Hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Kuzum 36.9 37 37.2 vs gibi bugün de. Değişmedi yani. Çok uyumak dışında da bi hastalık emarem yok. İyiyim yani kuzum çok teşekkür ederimMaviliGizem canim ateşin noldu senin iyimisin
Gecmis olsun kuzum hastalık değilse var o zaman biseyler insallah ya bekleyelim bakalimKuzum 36.9 37 37.2 vs gibi bugün de. Değişmedi yani. Çok uyumak dışında da bi hastalık emarem yok. İyiyim yani kuzum çok teşekkür ederim
Benim de 12 gun var bata kasıklarda agrı batma var ama her ay oluyo artık onu saymıcamArkadaşlar iyi akşamlarbenimde âdetime yaklaşık 10 gün kaldı. Bu ay yumurtlamaya kadar günde bir tatlı kaşığı bal ve 2 tane incirle ceviz yedim. Âdet bitiminden itibaren bir gün arayla ilişkiye girdik. Bir kaç gündür lavaboya gittiğimde uzayan saydam akıntım var. Göğüslerimde de hassasiyet ve dolgunluk var. Ara ara da kasıklarımda batma oluyor. Bizde 8 aydır deniyoruz. Böyle belirtiler ilk defa geçen ay oldu ve 4 gün gecikmeyle âdet oldum. Sizce bu ay bir şeyler olmuş olabilir mi?
Çatlama oldugnda genelde geliyor canım akıntı uzayan hatda benım oleKızlar bişey sorucam çatlama olduğunda akıntı gelir mi her zaman gelmeyedebilir mı ?
Hayırlısı bakalım kuzumGecmis olsun kuzum hastalık değilse var o zaman biseyler insallah ya bekleyelim bakalim
@Selizay bak ne öğrendim. İdrara bir iki damla kan damlatılınca daha net çıkıyormuş. Aynı gün iğne yaptırdığımız bi kız söyledi. O bugün öyle yapmış idrar testini silik çıkmış. Kan testi de 14 lerdeymiş. daha başında yani. Benim de ondan mı çıkmıyor acep dedim.
İnşallah bu ay hayırlı olur sizin için canımMerhaba arkadaşlar benide listeye ekler misiniz BAT 19 Mayıs Yaş 25
Şubat ayının başında plansız olan 9 haftalık bebeğimi kaybettim ozamandan beridir istiyorum yaklaşık 3 aydır yani Buarada ikinci bebeği istiyorum folik asit içiyorum 5 yaşında bir oğlum var ona hamile kaldığımdada bu forumdaydım ozamanlar
Hayırlı Ramazanlar herkese ..
Takmamak diye birşey yok da biraz salsak olacak. Bir yıl geçince olması yüksek oluyor tabiki de nasip bu işleer canımMerhaba bende yeniyim Bat 30 Nisan dı ama gecikti 9 aydır istiyoruz Dr gittim bir problemim yokmuş 1 yılı bulur dedi olması . Ben çok kafama takıyorum sanırım ama elimde değil maalesef
evet ilk gebeliğimde üç gün k.leke vardı testin varsa yaparmısınAma böyle ara ara akıntı şeklinde bir kahverengi akıntı yani leke gibi değil kırmızıya dönmedi olur mu
Gebelik testinde daha iyi sonuç almak için kuzumNey için yapacağız canım bunuben yaparım
İnşallah bu ay hayırlı olur sizin için canım
Bir Trabzonlu hemşerim daha hamiş kalsın isterim msjlarını gördüm seninde. Benimde eşim Trabzonlu Çarşıbaşılı
Takmamak diye birşey yok da biraz salsak olacak. Bir yıl geçince olması yüksek oluyor tabiki de nasip bu işleer canım
Yaa ben yaparım iki damla kanlaGebelik testinde daha iyi sonuç almak için kuzum
Sağ ol balım hasta değilim amaYaa ben yaparım iki damla kanla
Bu arada geçmiş olsun canım
Çook çok azcık olur anlamak zor olur bazen. Ben öyle oluyorumKızlar bişey sorucam çatlama olduğunda akıntı gelir mi her zaman gelmeyedebilir mı ?
Hmm ovulasyonla anlayabiliriz o zamanÇook çok azcık olur anlamak zor olur bazen. Ben öyle oluyorum
Olma ateşin varya hasta oldun sandım burada da yoktunSağ ol balım hasta değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?