Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben şok oldum zaten. Ne geciktim ne ağrım var. Hatta ben her adette yatak döşek yatarım ağrıdan duramam. Bu sefer bir gram ağrım olmadı.çok ilginç geldi bana da
Valla helal olsun kistin güzeli denk gelmiş sana 2 ay beklemene gerek yok zaman kist genelde ilk adet ile atılıyor adetten sonra bir daha git bence

Allah seni hiç güleceğim yoktu sen aç yatmazsın o kürlere vitaminlere para verenin aç yattığına nasıl inanayım ben nasıl
İşte bn neye kafayı taktıysam tüm parayı ona yatırırım çok pis bi huyum bu olana kadar bırakmam peşini ne var ne yok zorlarım ama görsen beni kesin aç yatıyosun derdin 45 kiloyum kız

İşte bn neye kafayı taktıysam tüm parayı ona yatırırım çok pis bi huyum bu olana kadar bırakmam peşini ne var ne yok zorlarım ama görsen beni kesin aç yatıyosun derdin 45 kiloyum kız

Kilonun açlıkla alakası var haklısın çok zayif ya birazcık al ye yapma böyle senin yediklerin seni yiyor desene bende öyleyim inadım inat diyorm ama yok inatla iş olmuyormuş ama hala inadımda ısrarcıyım

Valla helal olsun kistin güzeli denk gelmiş sana 2 ay beklemene gerek yok zaman kist genelde ilk adet ile atılıyor adetten sonra bir daha git bence
Ay bu ay zaten gidesim yoktu bana iyi oldu. Ovuluasyon testi ile takip edesim vardı. Tez savunması temmuzda o da iyi oldu bana. Bunları halleder giderim diye düşünüyorum o arada da spontane takılcaz

Aynen inatla olmuyo maalesef ama peşini bırakmayınca bi yerde olur belki Allah’a hamdolsun neyi çok dileyip üstüne gittiysem oldu işim eşim hayatım şükürler olsun bir de bebem olursa Allah tan artık hUzur ve mutluluk isterim tabi herkes için

Ay bu ay zaten gidesim yoktu bana iyi oldu. Ovuluasyon testi ile takip edesim vardı. Tez savunması temmuzda o da iyi oldu bana. Bunları halleder giderim diye düşünüyorum o arada da spontane takılcaz
Kuzum Ebru ablanın kist masajını kesin dene yararı olur zararı olmaz

Ya ben şok oldum zaten. Ne geciktim ne ağrım var. Hatta ben her adette yatak döşek yatarım ağrıdan duramam. Bu sefer bir gram ağrım olmadı.çok ilginç geldi bana da
Ay gizemmm aynı şey bende de oldu çok şaşırdım. İki majezik içmeden kendime gelemezdim ama bu ay hiç içmedim ağrım olmadı anlamadım daha çok ağrısı olması gerekmiyor muydu

Haha şu doktorlar. Benimki de bu ay Allaha bırakalım demişti, sanki diğer zamanlar başkasındaydı tövbe ya

Ay gizemmm aynı şey bende de oldu çok şaşırdım. İki majezik içmeden kendime gelemezdim ama bu ay hiç içmedim ağrım olmadı anlamadım daha çok ağrısı olması gerekmiyor muydu
Yok anam bizim yaradılışımız ters ya kocama da diyorum ağrımın olması lazım bir gram yok diye. Bir şeyin de normal insanlarınki gibi olsun be kadın diyor

Yok anam bizim yaradılışımız ters ya kocama da diyorum ağrımın olması lazım bir gram yok diye. Bir şeyin de normal insanlarınki gibi olsun be kadın diyor
Valla bhcg 0 çıkmasaydı o ağrısız adeti de hamileliğe yorardım ben ama nedense bu aya dair içimde değişik bir umut var, inşallah içime doğuyordur ahah

Ben zaten Aynen böyle inatla buldum herşeyi eşimi işimin hala peşindeyim o olursa mutlu olurum tabi ama bebiş daha inat ettirdi beni Allah bizleri böyle alıştırımış o da biraz uğraşsınlar vereceğim der gibi gibi inşallah nasipse olacak

Hahaha benimki de aynen böyle diyor senin emsalin yok diyor ama gizem seni çook iyi emsal olarak görüyorum bunun için yok diyemiyorum artık hep tersine hepp bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…