Valla helal olsun kistin güzeli denk gelmiş sanaYa ben şok oldum zaten. Ne geciktim ne ağrım var. Hatta ben her adette yatak döşek yatarım ağrıdan duramam. Bu sefer bir gram ağrım olmadı.çok ilginç geldi bana da
İşte bn neye kafayı taktıysam tüm parayı ona yatırırım çok pis bi huyum bu olana kadar bırakmam peşini ne var ne yok zorlarımAllah seni hiç güleceğim yoktusen aç yatmazsın o kürlere vitaminlere para verenin aç yattığına nasıl inanayım ben nasıl
İşte bn neye kafayı taktıysam tüm parayı ona yatırırım çok pis bi huyum bu olana kadar bırakmam peşini ne var ne yok zorlarımama görsen beni kesin aç yatıyosun derdin 45 kiloyum kız
Ay bu ay zaten gidesim yoktu bana iyi oldu. Ovuluasyon testi ile takip edesim vardı. Tez savunması temmuzda o da iyi oldu bana. Bunları halleder giderim diye düşünüyorumValla helal olsun kistin güzeli denk gelmiş sana2 ay beklemene gerek yok zaman kist genelde ilk adet ile atılıyor adetten sonra bir daha git bence
Aynen inatla olmuyo maalesef ama peşini bırakmayınca bi yerde olur belki Allah’a hamdolsun neyi çok dileyip üstüne gittiysem oldu işim eşim hayatım şükürler olsun bir de bebem olursa Allah tan artık hUzur ve mutluluk isterim tabi herkes içinKilonun açlıkla alakası var haklısınçok zayif ya birazcık al ye yapma böyle senin yediklerin seni yiyor desene bende öyleyim inadım inat diyorm ama yok inatla iş olmuyormuş ama hala inadımda ısrarcıyım
Kızlar geç döllenmemi acaba testim böyle çıktı?
Günaydın kızlar ilk erken gebelik testi yaptım oda bozuk çıktı şerefsiz markadiğeri kaset tip oda negatif reglim 14 mayıs gözüküyor yine ümitler yok
Kuzum Ebru ablanın kist masajını kesin dene yararı olur zararı olmazAy bu ay zaten gidesim yoktu bana iyi oldu. Ovuluasyon testi ile takip edesim vardı. Tez savunması temmuzda o da iyi oldu bana. Bunları halleder giderim diye düşünüyorumo arada da spontane takılcaz
Ay gizemmm aynı şey bende de oldu çok şaşırdım. İki majezik içmeden kendime gelemezdim ama bu ay hiç içmedim ağrım olmadı anlamadım daha çok ağrısı olması gerekmiyor muyduYa ben şok oldum zaten. Ne geciktim ne ağrım var. Hatta ben her adette yatak döşek yatarım ağrıdan duramam. Bu sefer bir gram ağrım olmadı.çok ilginç geldi bana da
Ay akşam bi video buldum, sonra Esra bi video attı ama ikisindr de ısrarla kadın adetken yapmayın demiş.bilemedimKuzum Ebru ablanın kist masajını kesin dene yararı olur zararı olmaz
Evet ama adet söktürücü olanla başla bnce bitince de kist masajına başla izlerken sıkıcı geliyo ama gerçekten yararlıAy akşam bi video buldum, sonra Esra bi video attı ama ikisindr de ısrarla kadın adetken yapmayın demiş.bilemedim
Haha şu doktorlar. Benimki de bu ay Allaha bırakalım demişti, sanki diğer zamanlar başkasındaydıAy bu ay zaten gidesim yoktu bana iyi oldu. Ovuluasyon testi ile takip edesim vardı. Tez savunması temmuzda o da iyi oldu bana. Bunları halleder giderim diye düşünüyorumo arada da spontane takılcaz
Yok anam bizim yaradılışımız ters yaAy gizemmm aynı şey bende de oldu çok şaşırdım. İki majezik içmeden kendime gelemezdim ama bu ay hiç içmedim ağrım olmadı anlamadım daha çok ağrısı olması gerekmiyor muydu
Valla bhcg 0 çıkmasaydı o ağrısız adeti de hamileliğe yorardım benYok anam bizim yaradılışımız ters yakocama da diyorum ağrımın olması lazım bir gram yok diye. Bir şeyin de normal insanlarınki gibi olsun be kadın diyor
Ben zaten Aynen böyle inatla buldum herşeyi eşimi işimin hala peşindeyim o olursa mutlu olurum tabi ama bebiş daha inat ettirdi beni Allah bizleri böyle alıştırımış o da biraz uğraşsınlar vereceğim der gibi gibiAynen inatla olmuyo maalesef ama peşini bırakmayınca bi yerde olur belki Allah’a hamdolsun neyi çok dileyip üstüne gittiysem oldu işim eşim hayatım şükürler olsun bir de bebem olursa Allah tan artık hUzur ve mutluluk isterim tabi herkes için
Hahaha benimki de aynen böyle diyorYok anam bizim yaradılışımız ters yakocama da diyorum ağrımın olması lazım bir gram yok diye. Bir şeyin de normal insanlarınki gibi olsun be kadın diyor
Amin inşallahBen zaten Aynen böyle inatla buldum herşeyi eşimi işimin hala peşindeyim o olursa mutlu olurum tabi ama bebiş daha inat ettirdi beni Allah bizleri böyle alıştırımış o da biraz uğraşsınlar vereceğim der gibi gibiinşallah nasipse olacak
ah canımmmm benimmm kurban olsunlsr bize ayHahaha benimki de aynen böyle diyorsenin emsalin yok diyor ama gizem seni çook iyi emsal olarak görüyorum bunun için yok diyemiyorum artık hep tersine hepp bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?