Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bhcg 0 çıkmasaydı o ağrısız adeti de hamileliğe yorardım ben ama nedense bu aya dair içimde değişik bir umut var, inşallah içime doğuyordur ahah
Aha bi benzerlik daha. Nedense aynı his bende de var. İlk giderken de bu ay alıştırma olur. Vücudum uyarılır haziranda gebe kalırım diye düşünmüştüm de hayırlısı bakalım. Bu ay ki belirtileri öbğr aya aktaralım lütfennnn

M mavili_yeshll canım erken gebelik bozuk cikti kaset denim dedim oda negatif ☹
Bnde yarın bi erken gebelik testi alıp denesem mi diyorum ama hiç belirti yok gebeliğe dair önümüzdeki ay olur canım bozma moralini evet belki saçma bi örnek ama bak bizlere benim 1 sene olcak hala tık yok zamanını bekliyo demek ki

Ay bu ay zaten gidesim yoktu bana iyi oldu. Ovuluasyon testi ile takip edesim vardı. Tez savunması temmuzda o da iyi oldu bana. Bunları halleder giderim diye düşünüyorum o arada da spontane takılcaz
Anladım kuzum ama yine kist kaybolmuş mu diye kontrole git çünkü benim kistim patladığında alt karına kan dolmuş doktor benden hemogram istemişti bilgin olsun canım

Herzman belirti olmuyor belirtilere takılma canım. Denemek istersen al dene şu işler teste gelince alıyor beni darluk

Miratech almada ne alirsan al yasak diye onu buldum aldım yazık günah hem cebimize hem moralimize of valla regl olmayı bekliyorum 4 gun var galiba sonra hormon testi bide amh baktirim dedim esime de aldim yine randevu bakalim hayırlısı. Komen yada femera istesem ise yararmı acaba

Valla bi tarafım al yap diyo bi tarafım günün geçerse yap diyo negatiften bıktım çünkü ama önceden kendimi alıştırırım bari diye alcam sanırım test
Insanin ici içini yiyor belirtiler uçtu gitti bende sadece bel ağrısı var hic olmazdı böyle günlerce sürmezdi acaba başka bi rahatsızlığım mi var anlamadim

Yok o marka mimlendi artık almam femara iste klomen hep sorunlu diye okuyorum ama daha bunlar İçin erkendi sanki 1 seneyi bekliyorlar ben femarayı sağ da yumurta olsun diye kullanıyorum canım yoksa daha vermezdi doktor

Ayyy şekerler size rüyamı söylemeyi unuttum ben dün gece tam 9 aylık hamileydim yaaa karnımda çocuk hareket ediyordu ayy çook korkutucu evde yalnızım doğuracaktım birtane kuzenim sağlıkçı onu arayayım diyorm ayy normal doğum yapmayacaktım nasıl yapacağım diyorm doğum korkunç bişey yaa
MaviliGizem Selizay Maviesra M mavili_yeshll bgm21 PinkMermaid

Valla bi tarafım al yap diyo bi tarafım günün geçerse yap diyo negatiften bıktım çünkü ama önceden kendimi alıştırırım bari diye alcam sanırım test
Bence yapma geçsin hiç gereksiz yere bozma zaten negatif olunca istemsiz alışıyoruz ki

Yok o marka mimlendi artık almam femara iste klomen hep sorunlu diye okuyorum ama daha bunlar İçin erkendi sanki 1 seneyi bekliyorlar ben femarayı sağ da yumurta olsun diye kullanıyorum canım yoksa daha vermezdi doktor
Benim 5. Ay eğer eşten kaynaklinise hormon vs takviyesi almakta istemem biraz daha bekleyelim bakalim lanet olsun valla başka yoktu mecburi aldım saniyede bozuk test çıktı bidaha tovbe almam serefimle regkim geçmesini beklerim yada regl olmayi beklerim o testi alacagima

Hayır olsun inşallah Valla tüm bu güzel hayallerin yanında aklıma arada geliyor, karnımın kocaman olması içinde bir canlının hareket etmesi ve doğum tabiki. Sonra hemen başka şeylerle uğraşıp unutmaya çalışıyorum sonuçta herkes doğuruyor yani

Kiz bende psikolojikmi ne cift cizgi gördüm allahım bi sevinç sonra eşime gidiyorum karnımı oksatiyorum baba oluyosun diyorum heyy Allahım iyice kafa yi yedikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…