Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insanin ici içini yiyor belirtiler uçtu gitti bende sadece bel ağrısı var hic olmazdı böyle günlerce sürmezdi acaba başka bi rahatsızlığım mi var anlamadim
Canım daha var ama bazen 12. Günde felan çıkıyo kaset testte bnce bi erken gebelik testi al İçin rahat etsin istiyorsan ya da batı bekle belirti aramaktan oluyo hep bunlar bn de heray kendime bunu yapmıcam diyorum ama nafile

Kiz bende psikolojikmi ne cift cizgi gördüm allahım bi sevinç sonra eşime gidiyorum karnımı oksatiyorum baba oluyosun diyorum heyy Allahım iyice kafa yi yedikk
O çift çizgiyi aştım daha görmüyorum direk hamileyim doğurmayı ne zaman görüyorum bakalım

Valla doğumda beni korkutmuyor değil ama hamilelik sürecini Allah içimi biliyor ya çok yaşamak istiyorum

Eşten kaynaklıysa zaten kendi vücuduna eziyet etme bu hormon hapları bn de ne uyku bıraktı ne piskoloji hiç bu kadar etki edeceği aklıma gelmezdi

Senin rüyanı yerim ama rüyası bile güzel değil mi
İlk çok güzeldi ta ki o doğurma kısmına gelene kadar çook büyüktü karnım sankim çok çocuk vardı karnımda birde çok hareket olunca korktum yaa uyanınca üzüldüm ama doğuramadım

İlk çok güzeldi ta ki o doğurma kısmına gelene kadar çook büyüktü karnım sankim çok çocuk vardı karnımda birde çok hareket olunca korktum yaa uyanınca üzüldüm ama doğuramadım
Kız bi de ikiz oluyomuş bebişin bn çok isterim ya bi an da kurtulmayı oh mis zaten şükür bakcak adamım çok

Aynen öyle ben rüya filan istemiyorm artık rüyalarını sevmiyorm bana gerçekler lazım

Kız bi de ikiz oluyomuş bebişin bn çok isterim ya bi an da kurtulmayı oh mis zaten şükür bakcak adamım çok
Bende de öyle anacım bir doğurmamla ikisini yetiştirmeme yardımcı olsa yeterli ayrı ayrı yorulmasalar. Ben ikiz istiyorm zaten açığım. Neden olmasın ki yaa

Ben o kısmı hiç düşünmemiştim düşünürsem biliyorm işin içinden çıkmazdım ama rüyamda korktum ya
Ne kadar düşünürsek o kadar üzülüyoruz canım bazen Lcw bebek kıyafeti bakıyorum ay hepsi çok güzel bazen kendime kıyafet bakarken hamile olursam şöyle elbise giyerim falan diye favorilere alıyorum sıyırmaya az kaldı

Yok benim duygusallığım sadce adet döneminde yoğun onun dışında hiçbir şeye hevesim yok olmadıkça alıştım bu durumlara. Arada vuruyor sonra neyse diyorm. Napalım bekleyeceğiz geleceği günü. Psikolojik olarak yorarsam olanlar bana olur delilikle 3 yıl bitti zaten

Benim daha 1 yıl ama yavaştan banada geliyor hamile haberi geldikçe daha çok geliyor

Benim daha 1 yıl ama yavaştan banada geliyor hamile haberi geldikçe daha çok geliyor
Bana da hep öyle geldi hepisinin inan bununda mı dediğim bir sürü hepsinin var birtane barim. Bende tık yok İkinciyi duymadım Dahalık bende onu duyana kadar rahatım

Kistin yok değil mi? O ağrı yapabiliyor

Yok canım daha test almam valla batı beklerim varsa var yoksa yok takmicam kafama çok yoruldum doktora giderim test mest ne varsa baktiririm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…