Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah

Bat 28 mayıs yaş 36 2 aydır istiyorum. Folik asit kullanıyorum

Bn 3 gündür arka arkaya hamileyim rüyamda rüyası bile o kadar mükemmel ki

Öyleymişler bakalm sen de17. Gün regl olmuştun demi benim de bugün 17. Gün
20sinde iğne oldum 9unda regl oldum canım. 19 gün oluyor. Normal regl günümdü. Belki bi gün daha atardı ama ben çok sıcak banyo yaptım onun etkisi ile biraz daha erken gelmiş olabilir

G

Günaydın balım nasılsın bugün, dün yoktun kocişinle ilgilendin heralde inşallah amin bi sıkıntı olmasın inşallah diye ona dua ettim
Ben dün fındık kırdım bir poşet anam onu seçerdim kocamla çook uykumu getirdi seçerken gittim uyudum ama zor açtım gözlerimi asıl fındığı bu gece kırcam

20sinde iğne oldum 9unda regl oldum canım. 19 gün oluyor. Normal regl günümdü. Belki bi gün daha atardı ama ben çok sıcak banyo yaptım onun etkisi ile biraz daha erken gelmiş olabilir
Bn de pazartesi kan testi vermeyi planlıyorum eğer yoksa bn de kendimi haşlarım artık gelsin diye

Kızlar günaydın.. Son 6 kasıklarımda ağrı var bugün. Regl öncesi gibi. Olmadı mı ya bu ay da. Halbuki çok umutlu idim. Of be ya. Bat 20 olanlar? Nedir sizde durumlar? Teste kalkışan var mı
İNŞALLAH tutmuştur canım . Ben henüz yumurtlama göremedim içimdeki bi ses vucudumun beni önümüzdeki aya hazırladığını söylüyor :))))

Bak işte hamileler öncesinde görüyormuş hep selizay öylr diyor
Ya inşaallah öyledir gece rüyamda beta 50.7 çıkmıştı
İNŞALLAH tutmuştur canım . Ben henüz yumurtlama göremedim içimdeki bi ses vucudumun beni önümüzdeki aya hazırladığını söylüyor :))))
Amin canım be. Valla umut bitmedi. Dur bakalım yumurtlama göremediysen umut hala var canım. Olsun da, mayıs olmadı haziran olsun

Arkadaşlar merhaba benim dün adet günümdü olmadım sabah test yaptim normal kaset test negatif. Şuan her yerimde sızı var akintim falanda yok midemde bulaniyor ilac kullanayim mi bekleyeyim mi pozitif olma ihtimali var mıdır ya?

Benim o kaynana daha diyecek birşey bulamadım Allahım böyle kötülerden korusun insan oğluna yapmaz bunu ne olursa olsun evladını yok saymış kadın gibilerden Allah muhafaza etsin çok acı.
Sende elinden geleni yaparsın amma nereye kadar keşke olsa paraam versem ona ahh ahh yokluk.
Valla ben d vitamini folik asit sabahları polen karışımı bu kadar
Sen ne zaman başladın canım.?
Sarı olması kaşıntı varsa enfeksiyon belirtisi olablr tam bilemedim prolaktin bende olurdu ama sıvı beyaz olurdu kururdu ucunda
Eki Görüntüle 2848774 Kızlar sonuçlarım böyle çıkmış glukoz biraz şüpheli gibi değil mi? @Selizay MaviliGizem
O kadar olması durumunda diyor ki doktor dikkat et sınırda diyordu bana ben spor yapınca bunu biraz düşürdüm bende. Birde şeker pirinç bırakınca normal oldu

Kaşıntı şişme sızlama hiç birşey yok hatta sıkıp kurcalamasaydım farketmezdim bile randevu aldım bugun gidicem doktora bakalım ne dicek

Kızlar günaydın.. Son 6 kasıklarımda ağrı var bugün. Regl öncesi gibi. Olmadı mı ya bu ay da. Halbuki çok umutlu idim. Of be ya. Bat 20 olanlar? Nedir sizde durumlar? Teste kalkışan var mı
Bat 20 test yapmadım o kadar ümidim yokki pedimi aldım bile çünkü battan 10 gün önce kasık ağrılarım başladı heran adet olabilirim

Canım benim kasık ağrılarım var regl henüz yok geçen ayda aynısı oldu test yaptım negatif sonrada regl oldum bu ay bekleyeceğim reglin geçmesini. Aslında hamile olupta regl belirtileri yaşayan var mı ya paylaşsa bir tecrübe olur iyi bayramlar diliyorum bu arada

1 hafta bekleyin Kan tahliliyle negatifi doğrularsanız ilaç için ihtimal hep var regl oluncaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…