iyi geceler canımOlay yanlış yerlere gitmeden ben uyuyayımhepinizi seviyorum canlarım.. Gün burada erken başlıyor adım uykucu geline çıktı valla iyi geceler cümleten
Olay yanlış yerlere gitmeden ben uyuyayımhepinizi seviyorum canlarım.. Gün burada erken başlıyor adım uykucu geline çıktı valla iyi geceler cümleten
O zaman nazar etmeyelim dur adama. Bikaç destekleyici var kuzum. Onlar bayağı işe yarıyorBilmem var mi aranızda 30 gün dur duraksız performans sergileyecek bir kocaa? Benim eşimin testosteron seviyesi düşmüş libido yerlerde. Bana o tarz adamlar masal kahramanı gibi geliyor şu an
lütfen söyle :)O zaman nazar etmeyelim dur adama. Bikaç destekleyici var kuzum. Onlar bayağı işe yarıyor
Yaaa ne utanması, kocan o senin. Düşün ben dün kucağına uzanıp sev beni ben küçük bi bebişim dedim. Kocam kahkaha atıp bilmiyorum daha neler göreceğim gel bebişim gel dediah o konuda biraz cesaretim olsa keşke. 4 senelik evliyim hala bi utanma sıkılma hey Allahım
O bugün mırt olmuştur.
benimkinden kaynaklanıyor işte o biraz o konularda ağır abi :) yoksa ben taş gibi hatunum canım heheheh :)Yaaa ne utanması, kocan o senin. Düşün ben dün kucağına uzanıp sev beni ben küçük bi bebişim dedim. Kocam kahkaha atıp bilmiyorum daha neler göreceğim gel bebişim gel dedi
Kocanın o tabularını yık ozaman. Benimki dışarıda ağır abi, evde kuzubenimkinden kaynaklanıyor işte o biraz o konularda ağır abi :) yoksa ben taş gibi hatunum canım heheheh :)
Hafif göğüs hassasiyeti bel ağrısı kasık ağrısı falan belki psikolojik de olabilirPik ve çatlama günlerimiz aynıvar mı hiç belirti vs. Hissettiğin bir şey
Psikolojik değildir inşallah vardırHafif göğüs hassasiyeti bel ağrısı kasık ağrısı falan belki psikolojik de olabilir
İnşallah sizlerde var mı belirti vsPsikolojik değildir inşallah vardır
İnşallah canımCanım 3 aydir bu testi kullanıp negatif gördüm diğer aylar doğru çıktı ama ben de 99.8 oranına inanarak bata 1 hafta varken yaptım demekki çok da duyarlı değilmiş. Birkaç güne tekrar denemek lazım inşallah vardır
Erken davrandım sanırım testler çok yanıltıcı ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir diyor ama o kadar hassas değil tabi bat tarihimi beklicemKuzum seninle benim aram da 1 gün var 3 ünde pik oldu 4. Günde çatlama ve yumurtlamanın üzerinden benim 10. Günüm zaten daha kana geçiyor idrara geçmesi zaman alıyor bende erken yaptım negatifti sonra doktor arkadaşımız var ona sordum dedi ki daha 10. Gündesin kan verirse çıkar ama idrarda çıkmaz asla dedi adet günü yA da adet gecikmesinde 2. Gün yapmalısın dedi erken gebelik testini de adete son 2 gün kala belli olur dedi
Haklısın tatlım göğüslerim normalde de adete yakın hassaslaşır ama bu defa baya şişti sızlıyor ama batı beklememek en mantıklısı buKuzum bu ay ben o kadar çok belirti yaşadım ki belirtiye bakmamak lazım. Rahatlamaya bak beklehiç belirti yaşamadab da bir sürü hamile kalan var. Ona odaklanma yani kuzucum
Aceleci davrandımCanım çatlamadan sayın diyorlar yani daha çok erken bnce çokta takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?