Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah o konuda biraz cesaretim olsa keşke. 4 senelik evliyim hala bi utanma sıkılma hey Allahım
Yaaa ne utanması, kocan o senin. Düşün ben dün kucağına uzanıp sev beni ben küçük bi bebişim dedim. Kocam kahkaha atıp bilmiyorum daha neler göreceğim gel bebişim gel dedi

Yaaa ne utanması, kocan o senin. Düşün ben dün kucağına uzanıp sev beni ben küçük bi bebişim dedim. Kocam kahkaha atıp bilmiyorum daha neler göreceğim gel bebişim gel dedi
benimkinden kaynaklanıyor işte o biraz o konularda ağır abi :) yoksa ben taş gibi hatunum canım heheheh :)

Erken davrandım sanırım testler çok yanıltıcı ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir diyor ama o kadar hassas değil tabi bat tarihimi beklicem Teşekkür ederim kuzum cevap için

Kuzum bu ay ben o kadar çok belirti yaşadım ki belirtiye bakmamak lazım. Rahatlamaya bak bekle hiç belirti yaşamadab da bir sürü hamile kalan var. Ona odaklanma yani kuzucum
Haklısın tatlım göğüslerim normalde de adete yakın hassaslaşır ama bu defa baya şişti sızlıyor ama batı beklememek en mantıklısı bu Allahım isteyen herkese nasip etsin çok bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…