Dikkat dikkat
SevgiliYusra-61
Gebeliğe Hazırlık
Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar grubundan bekleniyorsunuzzz
Ulan bu kadar sık ilişkiye adamın böbrek taşı içime kaçmaz dimi? Çocuk doğurcam derken taş doğurmayayım@bgm21 MaviliGizem Yusra-61
Yusra-61 kizlar ben kirmizilari gordumm bugun
Insallah canimİnşallah bir dahaki ay umudun gelir canım hayırlısı olsun inşallah
Dertler derya olmuş adamdaBirde bu varrrsen en iyisi çok fazlaya kaçma adamın taşı mı düşsün çocuk mu yapsın adamın hali duman
Dertler derya olmuş adamda
Havalardan mı nedir çok dengesiz oldu bedenlerimiz yaaInsallah canimregl dongulerim iyice kisaldi 3 aydir deniyoruz. 24-25 gunde bir olmaya basladim
Ben diyorum ki kendim icin bedenimHavalardan mı nedir çok dengesiz oldu bedenlerimiz yaa
Ay hem de ne pozitif 2 rüya gördüm birinde karnım kocaman hamile geziyorum, öbüründe bhcg 128 çıkmış aha kocaman hamileyim diyorum.Günaydın kızlar, pozitif bir gün olsun herkes için..
Günaydın balım nasılsın bugün, dün yoktun kocişinle ilgilendin heralde inşallah aminValla gülmekk isterdim bende şans yok başıma gelirinşllah Allah yardım etsin de düşsün dilerim canım
Ama şunu söyleyeyim çoğu forumda gebeler hamile kalmadan önce hamile olduklarını görmüşlerAy hem de ne pozitif 2 rüya gördüm birinde karnım kocaman hamile geziyorum, öbüründe bhcg 128 çıkmış aha kocaman hamileyim diyorum.Gündüzleri bitti geceleri hamilelik hayalleri başladı uğruyorlad her yerden
Hafif bi kasık ağırısı arada geliyor. Bir de göğüs hassasiyeti. Başka da bir şey yokİnşallah sizlerde var mı belirti vs
Ay bana 2 3 gündür uğruyorlarAma şunu söyleyeyim çoğu forumda gebeler hamile kalmadan önce hamile olduklarını görmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?