Şükür sonunda hamilelik haberi var hayırlı olsun canımArkadaşlar çok şükür hamileyim❤ bata 4 gün kala test yaptım pozitif
Allah hepinize nasip etsin ❤
Amin canım teşekkür ederimŞükür sonunda hamilelik haberi var hayırlı olsun canım
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahArkadaşlar çok şükür hamileyim❤ bata 4 gün kala test yaptım pozitif
Terlikle kovalamak istiyorum şuan seniHayır benim eşimden kaynaklı bir sorun vardı . Varikoseldi ameliyat oldu Ocak ayında doktora gittim kendim için her şey güzel dedi klomen tarzı ilaç kullanmak istedim ama gerek görmedi9 ay oldu dememeye başlayalı hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen çok yoruldum bu ay da olmazsa rahim filmi çektireyim diyorum belki tüplerimde bir sıkıntı vardır bilemiyorum her ay olmayınca bir nedene bağlamak istiyor insan senin pik ayın kaçında olmuştu canım
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen 12 Nisan’da HSG çekildim adetim bitti ertesi gün çekti doktorum 20 sinde yumurtlama günümdü korunmak istedim korunmanı önermiyorum dedi şu an hamileyim Allahın izniyle sağlıklı ilerlerse
Kuzum ben 12.gün çatlama gördüm. Çarşamba bat günümdü ama iki gün ileriye atar hep bugün de gelen giden yokAaa doktora gecen sorcaktim bayram iznine denk geldiği Icin kaldi 1 senemis demekki
L
Senin bat nezamandi canim vala 12 13 günde yumurtladım 15 gun sonra regl oldum bakalim hazirana ümitler
Kafa rahatlığı çok önemli ama ister istemez strese giriyorum olucakmı oldumu diyeTerlikle kovalamak istiyorum şuan senibu kadar stres yaparsan olmayacak dersen tabiki olmaz vücudun hamileliği kabul etmez. Bende senin gibi gün sayıyordum erken erken test yapıyodum sanki o kadar basit bişeymiş gibi tamamen Acemilik... Sonra zamana bırakalım olursa olur olmazsa nasip değilmiş deriz dedik 1 yıl kadar olmadı bizimde hatta nasıl olsa olmuyo birimizde sorun var diyoduk eşimle o yüzden hiç bişeye dikkat etmiyoduk kafamız rahattı, reglmi bekliyorduk olunca doktora gider tedaviye başlarız dedik eşimle. 1 gün geçti olmadım 2 gün geçti test yaptım negatif 3. gün negatif 4. gün yine pek bişey yok 5 gün gecikti varla yok arası gölge gibi anca ışıkta belli olan bi çizgiyle öğrendik
Oluruna bırakmak bazen en güzeli canım gerçekten sorun yoksa eğer rastgele de oluyorvalla 1 2 ay daha olmazsa salcam vitamindi oydu buydu zaten olacağı varsa onlarsizda oluyor nasip işte
Bugün benim de 15.günüm canımAaa doktora gecen sorcaktim bayram iznine denk geldiği Icin kaldi 1 senemis demekki
L
Senin bat nezamandi canim vala 12 13 günde yumurtladım 15 gun sonra regl oldum bakalim hazirana ümitler
Kuzum önemli olan yumurtlama tarihin adeti 1 sayarsak kaçıncı gün yumurtladın ? Geç döllenme söz konusu geç yumurtladıysan idrarına geç çıkacaktırGünaydın kızlar bat a 5gün var
Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..
Böyle olupta sonradan hamile olan oldu mu??
Kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum
Kaçıncı gün yumurtladın kuzum ? Diğer arkadaşa da dedim geç yumurtladıysan geç çıkar adete 5 gün kala yapılan testlere inanmayın geç döllenme olabilir mesela ben adeti 1 sayarsak 17. Gün yumurtladım çatlamada 18. Gün yAni ben erken gebelik testi yapsam bile çıkmayacaktır bat gününü beklemelisinBenimde dün 5 gün vardı canım yaptım ama negatifo yüzden çok moralim bozuldu
Herkesin döngüsü ya da beta hcg değeri aynı olmaz kesinlikle normal döngüme göre tam 4 haftalıktı bebeğim ama değerim 30 çıkmıştı başka birinin 200 çıkıyor o yüzden testte 200 çıkan benden çok daha önce öğreniyor, sende çok aceleci davranmışsın canım bu kalan 5 gününü dinlenerek ağır kaldırmadan kandine dikkat ederek geçir şuan hamile kalacaksan bile bebişin yerleşip tutunmaya çalışıyordur ona biraz zaman tanıKafa rahatlığı çok önemli ama ister istemez strese giriyorum olucakmı oldumu diyebebişin hayırlı olsun canım umarım bende senin gibi tadarım bu duyguyu bir gün sağlıkla büyüt inşallah beni şüpheye düşüren şey göğüs hassasiyetim çok açıyor adete yakın bu ay diğer aylardan farklı olarak baya şişti ve yağ bezesi tarzı şeyler çıktı ucunda tabi hemen gebeliğe yordum test yaptım 5 gün öncesi ve sonuç negatif umarım sonu senin gibi olur erken yapmışımdır
Amin inşallah Allah isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsinTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yumurtlamadan itibaren birkac gun kasik batması oldu. Ama sanırım o batmalar yumurtlama kaynaklıydı. Simdi gecti. Bir belirti yok gibi. Ama test yapana kadar beklemek cok zoreskiden bana bat günü bir an once gelsin diye bekleyeceksin deseler inanmazdım
Canım ovulayson testlerim var elimde de bata 6 gün kaldı. Onları yapmaktansa gebelik testi yapsam daha mı mantıklıBu arada ovulasyon testi yapmayi düşünüyor musun? Hangi gun yapmak mantıklı? Sende belirti var mi?
Bizde öyle yaptık bu ay. İnşallah ile yaramıştırHayır doktor takibinde değerlendirdik kuzum
Canım tebrik ederimArkadaşlar çok şükür hamileyim❤ bata 4 gün kala test yaptım pozitif
Çekinecek korkulacak bişey yok eşim sperm testi verdi özel hastanede özel bi odaya göndermişler ama dergi tw falan yokmuş aynı gün test sonucu çıktı . Ultrason 5 dakika falan sürdü acısız bişey zaten ultrasonu biliyosunuzdur zaten. Eşim birde kan testi verdi hormonlarına baktırmak için . 1 saat içinde bütün testlerini ultrasonu falan halletmiş oldu yaniArkadaşlar merhaba. Eşime randevu aldık kontrol için ürolojiye gidecek. Daha önce eşi giden var mı? Sperm testi, ultrasonla bakma olayları falan nasıl oluyor, bilgisi olan var mı?
Teşekkürler canım normal kaset test yaptım hafta içi kan vereceğim ❤ belirti sadece sol kasık ağırısı:) Allah sizlerde nasip etsinCanım ovulayson testlerim var elimde de bata 6 gün kaldı. Onları yapmaktansa gebelik testi yapsam daha mı mantıklıbende kasık ağırısı falan oldu. Uykum geliyor üşümelerim var çok. Ama onun dışında başka bişi yok. Bekle bekle valla bende daraldım.
Bizde öyle yaptık bu ay. İnşallah ile yaramıştır
Canım tebrik ederimgözün aydın. Mutlu bir haber çok şükür Erken test mi yaptın kaset mi? Kanda bakıldı mı? Belirtin filan bişi var mıydı? Sorular sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?