Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Terlikle kovalamak istiyorum şuan seni bu kadar stres yaparsan olmayacak dersen tabiki olmaz vücudun hamileliği kabul etmez. Bende senin gibi gün sayıyordum erken erken test yapıyodum sanki o kadar basit bişeymiş gibi tamamen Acemilik... Sonra zamana bırakalım olursa olur olmazsa nasip değilmiş deriz dedik 1 yıl kadar olmadı bizimde hatta nasıl olsa olmuyo birimizde sorun var diyoduk eşimle o yüzden hiç bişeye dikkat etmiyoduk kafamız rahattı, reglmi bekliyorduk olunca doktora gider tedaviye başlarız dedik eşimle. 1 gün geçti olmadım 2 gün geçti test yaptım negatif 3. gün negatif 4. gün yine pek bişey yok 5 gün gecikti varla yok arası gölge gibi anca ışıkta belli olan bi çizgiyle öğrendik

Aaa doktora gecen sorcaktim bayram iznine denk geldiği Icin kaldi 1 senemis demekki
L
Senin bat nezamandi canim vala 12 13 günde yumurtladım 15 gun sonra regl oldum bakalim hazirana ümitler
Kuzum ben 12.gün çatlama gördüm. Çarşamba bat günümdü ama iki gün ileriye atar hep bugün de gelen giden yok

Kafa rahatlığı çok önemli ama ister istemez strese giriyorum olucakmı oldumu diye bebişin hayırlı olsun canım umarım bende senin gibi tadarım bu duyguyu bir gün sağlıkla büyüt inşallah beni şüpheye düşüren şey göğüs hassasiyetim çok açıyor adete yakın bu ay diğer aylardan farklı olarak baya şişti ve yağ bezesi tarzı şeyler çıktı ucunda tabi hemen gebeliğe yordum test yaptım 5 gün öncesi ve sonuç negatif umarım sonu senin gibi olur erken yapmışımdır

Günaydın kızlar bat a 5gün var
Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..
Böyle olupta sonradan hamile olan oldu mu??
Kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum
Kuzum önemli olan yumurtlama tarihin adeti 1 sayarsak kaçıncı gün yumurtladın ? Geç döllenme söz konusu geç yumurtladıysan idrarına geç çıkacaktır

Benimde dün 5 gün vardı canım yaptım ama negatif o yüzden çok moralim bozuldu
Kaçıncı gün yumurtladın kuzum ? Diğer arkadaşa da dedim geç yumurtladıysan geç çıkar adete 5 gün kala yapılan testlere inanmayın geç döllenme olabilir mesela ben adeti 1 sayarsak 17. Gün yumurtladım çatlamada 18. Gün yAni ben erken gebelik testi yapsam bile çıkmayacaktır bat gününü beklemelisin

Herkesin döngüsü ya da beta hcg değeri aynı olmaz kesinlikle normal döngüme göre tam 4 haftalıktı bebeğim ama değerim 30 çıkmıştı başka birinin 200 çıkıyor o yüzden testte 200 çıkan benden çok daha önce öğreniyor, sende çok aceleci davranmışsın canım bu kalan 5 gününü dinlenerek ağır kaldırmadan kandine dikkat ederek geçir şuan hamile kalacaksan bile bebişin yerleşip tutunmaya çalışıyordur ona biraz zaman tanı Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu arada ovulasyon testi yapmayi düşünüyor musun? Hangi gun yapmak mantıklı? Sende belirti var mi?
Canım ovulayson testlerim var elimde de bata 6 gün kaldı. Onları yapmaktansa gebelik testi yapsam daha mı mantıklı bende kasık ağırısı falan oldu. Uykum geliyor üşümelerim var çok. Ama onun dışında başka bişi yok. Bekle bekle valla bende daraldım.
Hayır doktor takibinde değerlendirdik kuzum
Bizde öyle yaptık bu ay. İnşallah ile yaramıştır
Arkadaşlar çok şükür hamileyim ❤ bata 4 gün kala test yaptım pozitif
Allah hepinize nasip etsin ❤
Canım tebrik ederim gözün aydın. Mutlu bir haber çok şükür Erken test mi yaptın kaset mi? Kanda bakıldı mı? Belirtin filan bişi var mıydı? Sorular sorular

Arkadaşlar merhaba. Eşime randevu aldık kontrol için ürolojiye gidecek. Daha önce eşi giden var mı? Sperm testi, ultrasonla bakma olayları falan nasıl oluyor, bilgisi olan var mı?

Kızlar selam size acil bir sorum var karbonat testi deneyen varmı aranız da ben bu gün denedim köpürdü yengem denedi onun ki köpürmedi hamile olan arkadaşlar deneyemilir mi? Deneyip bana sonucu resim olarak atabilirmi ? Çok merak ediyorum

Bat 19 mayis test negatf ama sabah yapmadım az biriktirip yaptım 4 ay oldu nolcak böyle acaba çok uzuldum=/
Yumurtlamamin 10 veya 11.gunu

Arkadaşlar merhaba. Eşime randevu aldık kontrol için ürolojiye gidecek. Daha önce eşi giden var mı? Sperm testi, ultrasonla bakma olayları falan nasıl oluyor, bilgisi olan var mı?
Çekinecek korkulacak bişey yok eşim sperm testi verdi özel hastanede özel bi odaya göndermişler ama dergi tw falan yokmuş aynı gün test sonucu çıktı . Ultrason 5 dakika falan sürdü acısız bişey zaten ultrasonu biliyosunuzdur zaten. Eşim birde kan testi verdi hormonlarına baktırmak için . 1 saat içinde bütün testlerini ultrasonu falan halletmiş oldu yani

Teşekkürler canım normal kaset test yaptım hafta içi kan vereceğim ❤ belirti sadece sol kasık ağırısı:) Allah sizlerde nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…