Herkesin bayramı kutlu olsun. Hamile olanlar varsa tebrik ederim. Ben adet oldum bugün. Kalan sağlar sizindir devam edin@Insolsun @mervelimy @ELIF7007
@zizi353535 @Ftmfgn E Enfalce
@sklblt @lesya35 @Gayen @Rhea Silvia
Bat günü arkadaşlar durumlarınızı öğrenebilir miyim artık hamiş haberi almak istiyorum
@Esrakcshnsana sormasam olmazdı
Ya bende ocak gibi eşime şirketi yaptığında farkettik bu ayrıntıyı cok iyi olmuş sigorta işi canim gercekten ufak ufak cok gidiyor kontrol vs dogumda doğumdan sonra inşallah hemen olur bebeğin beklemeden faydasını gorursunKızlar özel sağlık sigortasını araştırdım “anadolu sigorta” sigorta yaptırdıktan 1 ay sonraki gebeliklerde geçerli oluyomuş. Sezeryan veya normal doğum ücretsiz 1 yıl boyuncada yatış yapılan tedaviler ücretsiz ayakta tedavilerde de tahlil falan dahil sadece 15 tl ödüyormuşsun. Eğer bu ay gebe kalmazsam sigorta yaptırıp haziran ayını boş geçiricem temmuzda çalışmalara devam hem biraz psikolojik olarakta dinlenmiş olurum
@charlottes kuzum ben gittim doktora prolaktin ve betahgc tahlili istedi vajinal muayene etti herşey yolunda bir tane yumurtam çatlamış onu gördü gögüsümdeki akıntıya baktı falan oda hamilelik değilse prolaktin yükseldiği için olabilir dedi 20 mayısta çıkıcak sonucum eğer yüksekle gebelik olmaz zaten dedi beta aldı ama negatif çıkıcağına eminim daha yumurtlamamın üstünden 7 gün geçti
Ewet bide biz özele gidiyoruz her gidişimizde çok gidiyo. 1 adet döngüsü geçmesi lazımmış bakalım en azından 1 ay dinlenmek iyi gelecek şimdiden kafam biraz rahatladı bu aydan ümidim yok bat 20 mayıs ama şuan günlük ped var heran olacak gibiyim. Senin içinde çok iyi olmuş yapılmış olmasıYa bende ocak gibi eşime şirketi yaptığında farkettik bu ayrıntıyı cok iyi olmuş sigorta işi canim gercekten ufak ufak cok gidiyor kontrol vs dogumda doğumdan sonra inşallah hemen olur bebeğin beklemeden faydasını gorursun
Fiyatı ne kadarmış kuzum. Geçen bayağı bakındım fiyatları yazmıyorlar artık. Tel bırakın danışmanımız arasın şeklinde yönlendirme çıkıyorKızlar özel sağlık sigortasını araştırdım “anadolu sigorta” sigorta yaptırdıktan 1 ay sonraki gebeliklerde geçerli oluyomuş. Sezeryan veya normal doğum ücretsiz 1 yıl boyuncada yatış yapılan tedaviler ücretsiz ayakta tedavilerde de tahlil falan dahil sadece 15 tl ödüyormuşsun. Eğer bu ay gebe kalmazsam sigorta yaptırıp haziran ayını boş geçiricem temmuzda çalışmalara devam hem biraz psikolojik olarakta dinlenmiş olurum
O testin ne olduğunu bilmiyorum tüp bebekte mi olmuyorKızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Kişiye göre değişiyor net fiyatı yokmuş 0 (216) 250 78 33 bu numarayı ara direk telefonda fiyat bilgisi veriyor bende az önce aradımFiyatı ne kadarmış kuzum. Geçen bayağı bakındım fiyatları yazmıyorlar artık. Tel bırakın danışmanımız arasın şeklinde yönlendirme çıkıyor
Çıktı canım sonuçlar betahgc 2 prolaktin 5.23Canım akşamda benzer bişey söylemiştim diye hatırlıyorum ama hayıt tohumu çayı ya da hayıt suyu içersen prolaktinin düşecektir. Düzenli kullanımda 1 ya da 2 ay içinde düşürüyor bayağı
Benim vücudum onun spermlerini yabancı madde sanıp öldürüyormuş. Doktoe tedavisi yok dedi,sadece dua etmekten başka çareniz yok demişO testin ne olduğunu bilmiyorum tüp bebekte mi olmuyor
Evet akıntı çok oluyordu ama bundan anlayamıyoruz maalesef, hamilelik belirtisi dediğim birşey olmadıCanım benimde şuan 5 günüm var senin akıntın nasıldı şeffaf beyaz gibi miydi?
Benim neredeyse 3 gün kaldı hala beyaz şeffaf akıntı geliyor hafif belim sızlıyor ama regl olurum deyip ümitlenmiyorunEvet akıntı çok oluyordu ama bundan anlayamıyoruz maalesef, hamilelik belirtisi dediğim birşey olmadı
Üzülme sakın inan olmaz dedikleri neler neler oldu duymuşsundur hem bak burda kimler var hiç sorun yokken hamile kalamıyolar . Senin içinde dua edeceğimBenim vücudum onun spermlerini yabancı madde sanıp öldürüyormuş. Doktoe tedavisi yok dedi,sadece dua etmekten başka çareniz yok demiş
Benimde regl olucakmış gibi ağrım oldu, belirtiler hemen hemen aynı o yüzden anlayamadım 1 gün gecikince test yaptım öyle öğrendim. Hala belirtim yok sadece hafif mide bulantım oluyor akşamlarıBenim neredeyse 3 gün kaldı hala beyaz şeffaf akıntı geliyor hafif belim sızlıyor ama regl olurum deyip ümitlenmiyorun
Canım ikinize birlikte mi test yaptılar kiKızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
E prolaktin çok yüksek değil ki neden süt oluşsun bu prolaktinde. 25e kadar normal değer kabul ediliyorÇıktı canım sonuçlar betahgc 2 prolaktin 5.23
Ben allianza yaptirdim ama 1 sene beklemek gerekir dedi mecbur normal sigorta yaptirdim valla 5-6 kere gittim bitti dedi. Oyle 15 tl falanda degil gayet 60-70 tl odedim her gittigim muayenede. Sevmedim yani bitti ama ben hala odemeye devam ediyorum . Gereksiz hemen hemen kafa kafaya geliyor iyice arastirin mutlaka.Kızlar özel sağlık sigortasını araştırdım “anadolu sigorta” sigorta yaptırdıktan 1 ay sonraki gebeliklerde geçerli oluyomuş. Sezeryan veya normal doğum ücretsiz 1 yıl boyuncada yatış yapılan tedaviler ücretsiz ayakta tedavilerde de tahlil falan dahil sadece 15 tl ödüyormuşsun. Eğer bu ay gebe kalmazsam sigorta yaptırıp haziran ayını boş geçiricem temmuzda çalışmalara devam hem biraz psikolojik olarakta dinlenmiş olurum
Canım o işte bi yanlışlık olabilir mi acaba diye düşündüm ben açıkçası. Senin ve eşinin uyumuna mı bakıldı eşinin sperm testine mi? Ya biz doğru anlamadık durumu ya da işte bi terslik var gibi duruyorKızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Allianzla da görüştüm ewet o 2022 gebeliklerde geçerli dedi bilmiyorum Anadolu sigorta 15 tl dedi . Haftaiçi iyice araştırıcam anadolu da dediğin gibiyse ne gerek var o zaman yaptırmayaBen allianza yaptirdim ama 1 sene beklemek gerekir dedi mecbur normal sigorta yaptirdim valla 5-6 kere gittim bitti dedi. Oyle 15 tl falanda degil gayet 60-70 tl odedim her gittigim muayenede. Sevmedim yani bitti ama ben hala odemeye devam ediyorum . Gereksiz hemen hemen kafa kafaya geliyor iyice arastirin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?