Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende ocak gibi eşime şirketi yaptığında farkettik bu ayrıntıyı cok iyi olmuş sigorta işi canim gercekten ufak ufak cok gidiyor kontrol vs dogumda doğumdan sonra inşallah hemen olur bebeğin beklemeden faydasını gorursun

Canım akşamda benzer bişey söylemiştim diye hatırlıyorum ama hayıt tohumu çayı ya da hayıt suyu içersen prolaktinin düşecektir. Düzenli kullanımda 1 ya da 2 ay içinde düşürüyor bayağı

Ewet bide biz özele gidiyoruz her gidişimizde çok gidiyo. 1 adet döngüsü geçmesi lazımmış bakalım en azından 1 ay dinlenmek iyi gelecek şimdiden kafam biraz rahatladı bu aydan ümidim yok bat 20 mayıs ama şuan günlük ped var heran olacak gibiyim. Senin içinde çok iyi olmuş yapılmış olması

Fiyatı ne kadarmış kuzum. Geçen bayağı bakındım fiyatları yazmıyorlar artık. Tel bırakın danışmanımız arasın şeklinde yönlendirme çıkıyor

Fiyatı ne kadarmış kuzum. Geçen bayağı bakındım fiyatları yazmıyorlar artık. Tel bırakın danışmanımız arasın şeklinde yönlendirme çıkıyor
Kişiye göre değişiyor net fiyatı yokmuş 0 (216) 250 78 33 bu numarayı ara direk telefonda fiyat bilgisi veriyor bende az önce aradım

Evet akıntı çok oluyordu ama bundan anlayamıyoruz maalesef, hamilelik belirtisi dediğim birşey olmadı
Benim neredeyse 3 gün kaldı hala beyaz şeffaf akıntı geliyor hafif belim sızlıyor ama regl olurum deyip ümitlenmiyorun

Benim vücudum onun spermlerini yabancı madde sanıp öldürüyormuş. Doktoe tedavisi yok dedi,sadece dua etmekten başka çareniz yok demiş
Üzülme sakın inan olmaz dedikleri neler neler oldu duymuşsundur hem bak burda kimler var hiç sorun yokken hamile kalamıyolar . Senin içinde dua edeceğim

Benim neredeyse 3 gün kaldı hala beyaz şeffaf akıntı geliyor hafif belim sızlıyor ama regl olurum deyip ümitlenmiyorun
Benimde regl olucakmış gibi ağrım oldu, belirtiler hemen hemen aynı o yüzden anlayamadım 1 gün gecikince test yaptım öyle öğrendim. Hala belirtim yok sadece hafif mide bulantım oluyor akşamları

Kızlar bayramınız kutlu olsun hepinizin inşallah güzel haberler alır veririz. Bayram koşuşturmacasında bebiş aklıma gelmedi şimdi ortalık boşalınca yine derin duygulara daldım yarın adet günüm rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ben allianza yaptirdim ama 1 sene beklemek gerekir dedi mecbur normal sigorta yaptirdim valla 5-6 kere gittim bitti dedi. Oyle 15 tl falanda degil gayet 60-70 tl odedim her gittigim muayenede. Sevmedim yani bitti ama ben hala odemeye devam ediyorum . Gereksiz hemen hemen kafa kafaya geliyor iyice arastirin mutlaka.

Kızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Canım o işte bi yanlışlık olabilir mi acaba diye düşündüm ben açıkçası. Senin ve eşinin uyumuna mı bakıldı eşinin sperm testine mi? Ya biz doğru anlamadık durumu ya da işte bi terslik var gibi duruyor

Allianzla da görüştüm ewet o 2022 gebeliklerde geçerli dedi bilmiyorum Anadolu sigorta 15 tl dedi . Haftaiçi iyice araştırıcam anadolu da dediğin gibiyse ne gerek var o zaman yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…