Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı cook heyecanli valla. Ben belki pazar gunu bi ovulasyon denerim

C charlottes kuzum ben gittim doktora prolaktin ve betahgc tahlili istedi vajinal muayene etti herşey yolunda bir tane yumurtam çatlamış onu gördü gögüsümdeki akıntıya baktı falan oda hamilelik değilse prolaktin yükseldiği için olabilir dedi 20 mayısta çıkıcak sonucum eğer yüksekle gebelik olmaz zaten dedi beta aldı ama negatif çıkıcağına eminim daha yumurtlamamın üstünden 7 gün geçti

Anladım canım. Ankara'da yaşıyoruz biz. Şehir hastanesine gidecek eşim. Siz ne diye gittiniz peki? Yani eşiniz kontrol olmak istiyorum mu dedi? Biz 9 aydır evliyiz çocuk düşünüyoruz. Geçen ay ben göründüm. Bir şey çıkmadı. Bu ay da eşim gidecek bakalım.

Hayırlı olsun canım kasık ağrın ne zaman başladı bir de şiddetli miydi tarif edebilir misin
5 gündür vardı canim çok aşırı değildi zaten göğüs ağrısı falan hiç olmadı. Birde 2 Ay önce ben kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu bu ikinci işte inşallah bu sefer Allah sağlıklı bir gebelik geçirmemi nasip eder

Bat 19 mayis test negatf ama sabah yapmadım az biriktirip yaptım 4 ay oldu nolcak böyle acaba çok uzuldum=/
Yumurtlamamin 10 veya 11.gunu
Canım kaset test mi yaptın? Erken gebelik testi mi?geç döllenme olduysa çıkmaması normal. Erkenden üzme kendini.

Canım Bat günün müydü? Testi kaçıncı gün yapmış oldun?

Yaaa inşallah sağlıcakla büyür gelişir bebişin Sağlıkla alırsın kucağına inşallah canım

Evet çocuk düşünüyoruz dedi hemen bütün testleri istedi zaten doktor. Biz aylardır deniyoruz olmayınca doktora görünelim dedik . Bizde 9 aylık evliyiz

Sana bubsekilde davranmaya ne hakki war yahu esinin yanindadami boyle esin bisi demiyormu bu duruma yani cokmu tolerans gosteriyorsun kayinvalidene asla yanlis anlama nolursun ama bak benim kayinvalidem eltime yapar ama bana asla yapamaz cenemden yılar esimden korkar kaynanam daha agzini acmadan ben bisi soylerim ugrasmak istemez saygisizlik yapmam.tabiki o benim ailem ama yanlisi varsa konsurm bana hep der senin neyin varsa dilinde kim olirsa olsun ben soruarimi konusurm asla userini ortmem

Kızlar özel sağlık sigortasını araştırdım “anadolu sigorta” sigorta yaptırdıktan 1 ay sonraki gebeliklerde geçerli oluyomuş. Sezeryan veya normal doğum ücretsiz 1 yıl boyuncada yatış yapılan tedaviler ücretsiz ayakta tedavilerde de tahlil falan dahil sadece 15 tl ödüyormuşsun. Eğer bu ay gebe kalmazsam sigorta yaptırıp haziran ayını boş geçiricem temmuzda çalışmalara devam hem biraz psikolojik olarakta dinlenmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…