Amin cok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı cook heyecanli valla. Ben belki pazar gunu bi ovulasyon denerimCanım ovulayson testlerim var elimde de bata 6 gün kaldı. Onları yapmaktansa gebelik testi yapsam daha mı mantıklıbende kasık ağırısı falan oldu. Uykum geliyor üşümelerim var çok. Ama onun dışında başka bişi yok. Bekle bekle valla bende daraldım.
Bizde öyle yaptık bu ay. İnşallah ile yaramıştır
Canım tebrik ederimgözün aydın. Mutlu bir haber çok şükür Erken test mi yaptın kaset mi? Kanda bakıldı mı? Belirtin filan bişi var mıydı? Sorular sorular
Hayırlı olsun canım kasık ağrın ne zaman başladı bir de şiddetli miydi tarif edebilir misinTeşekkürler canım normal kaset test yaptım hafta içi kan vereceğim ❤ belirti sadece sol kasık ağırısı:) Allah sizlerde nasip etsin❤
Anladım canım. Ankara'da yaşıyoruz biz. Şehir hastanesine gidecek eşim. Siz ne diye gittiniz peki? Yani eşiniz kontrol olmak istiyorum mu dedi? Biz 9 aydır evliyiz çocuk düşünüyoruz. Geçen ay ben göründüm. Bir şey çıkmadı. Bu ay da eşim gidecek bakalım.Çekinecek korkulacak bişey yok eşim sperm testi verdi özel hastanede özel bi odaya göndermişler ama dergi tw falan yokmuş aynı gün test sonucu çıktı . Ultrason 5 dakika falan sürdü acısız bişey zaten ultrasonu biliyosunuzdur zaten. Eşim birde kan testi verdi hormonlarına baktırmak için . 1 saat içinde bütün testlerini ultrasonu falan halletmiş oldu yani
5 gündür vardı canim çok aşırı değildi zaten göğüs ağrısı falan hiç olmadı. Birde 2 Ay önce ben kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştuHayırlı olsun canım kasık ağrın ne zaman başladı bir de şiddetli miydi tarif edebilir misin
Canım kaset test mi yaptın? Erken gebelik testi mi?geç döllenme olduysa çıkmaması normal. Erkenden üzme kendini.Bat 19 mayis test negatf ama sabah yapmadım az biriktirip yaptım 4 ay oldu nolcak böyle acaba çok uzuldum=/
Yumurtlamamin 10 veya 11.gunu
Canım Bat günün müydü? Testi kaçıncı gün yapmış oldun?5 gündür vardı canim çok aşırı değildi zaten göğüs ağrısı falan hiç olmadı. Birde 2 Ay önce ben kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştubu ikinci işte inşallah bu sefer Allah sağlıklı bir gebelik geçirmemi nasip eder
Yaaa inşallah sağlıcakla büyür gelişir bebişin5 gündür vardı canim çok aşırı değildi zaten göğüs ağrısı falan hiç olmadı. Birde 2 Ay önce ben kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştubu ikinci işte inşallah bu sefer Allah sağlıklı bir gebelik geçirmemi nasip eder
Yumurtlamadan 10 gün sonra canimCanım Bat günün müydü? Testi kaçıncı gün yapmış oldun?
Amin canım çok teşekkür ederim ❤Yaaa inşallah sağlıcakla büyür gelişir bebişinSağlıkla alırsın kucağına inşallah canım
Amin teşekkür ederim tez vakitte sizde güzel haber alınHayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Evet çocuk düşünüyoruz dedi hemen bütün testleri istedi zaten doktor. Biz aylardır deniyoruz olmayınca doktora görünelim dedik . Bizde 9 aylık evliyizAnladım canım. Ankara'da yaşıyoruz biz. Şehir hastanesine gidecek eşim. Siz ne diye gittiniz peki? Yani eşiniz kontrol olmak istiyorum mu dedi? Biz 9 aydır evliyiz çocuk düşünüyoruz. Geçen ay ben göründüm. Bir şey çıkmadı. Bu ay da eşim gidecek bakalım.
Sana bubsekilde davranmaya ne hakki war yahu esinin yanindadami boyle esin bisi demiyormu bu duruma yani cokmu tolerans gosteriyorsun kayinvalidene asla yanlis anlama nolursun ama bak benim kayinvalidem eltime yapar ama bana asla yapamaz cenemden yılar esimden korkar kaynanam daha agzini acmadan ben bisi soylerim ugrasmak istemez saygisizlik yapmam.tabiki o benim ailem ama yanlisi varsa konsurm bana hep der senin neyin varsa dilinde kim olirsa olsun ben soruarimi konusurm asla userini ortmemNasılsın canım?Valla konuşmuyorum kayınvalidemle. Eşimi işe uğurladıktan sonra gelip odada biraz yattım, duyuyordum tabakları, fincanları şak-şak yapıyordu, hatta küçün sandalyeyi nasıl sinirle koyduysa galiba devrildi,çok sesi çıktı çünkü. 51 yaşında ama kendini hiç büyük gibi hissettirmiyor. Sanki benim suçim var. Ben sadece anlamadığım şeyi sordum. Düşmanım mı akrabam mı belli değil
Çok teşekkürler yardımın içinEvet çocuk düşünüyoruz dedi hemen bütün testleri istedi zaten doktor. Biz aylardır deniyoruz olmayınca doktora görünelim dedik . Bizde 9 aylık evliyiz
Rica ederimÇok teşekkürler yardımın için
Cocugu için kayinvalidesinin canına kıydı diye show ana habere cikma kuzumKadın kalp hastası her gün içiyor daha var diye almaz bir bakar bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?